Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

15. juli 2020

Koordineret aktion mod hashhandlen i Nørrebroparken

I en større aktion har Københavns Politi i dag anholdt tre personer, der mistænkes for at forsyne sælgere af hash i Nørrebroparken. Det udelukkes ikke, at der er flere anholdelser på vej.

Efter flere ugers intens efterforskning har Københavns Politi i dag slået til mod flere af dem, der leverer hash til sælgerne i Nørrebroparken. 

Den koordinerede aktion har fundet sted på en række adresser i og omkring København. Tre personer er indtil videre anholdt. De forventes fremstillet i grundlovsforhør torsdag. 

”Det er en forholdsvis omfattende aktion, hvor vi rammer forsyningskæden til den hashhandel, der finder sted i Nørrebroparken,” siger leder af Operativ Specialafdeling i Københavns Politi, vicepolitiinspektør Rune Nielsen. 

Aktionen fortsætter onsdag eftermiddag og Rune Simon Nielsen udelukker ikke, at der vil blive foretaget flere anholdelser. 

”Vi har længe haft et stort fokus på Nørrebroparken og foretager jævnligt anholdelser af sælgerne. I dag er vi gået efter deres forsyninger. Det er vi ikke færdige med, så der kan sagtens komme flere anholdelser i løbet af den næste tid,” siger han. 

Københavns Politi har en løbende og omfattende indsats omkring Nørrebroparken både i forhold til bekæmpelse af hashhandel og en mere generel og tryghedsskabende patruljering fra nærpolitiets side. 

For yderligere oplysninger kontakt Rune Nielsen på tlf. 2360 3038.

Pressekontakt

E-mail: kbh-presse@politi.dk
Telefon: 35219260

Flere nyheder

13. august 2020

Københavns Politi

Stor politiaktion efter udbrud af ny konflikt

I et samarbejde på tværs af politikredse er der i dag anholdt fem personer og ransaget 18 adresser i en aktion rettet mod to kriminelle grupperinger, der er i konflikt med hinanden.

11. august 2020

Københavns Politi

Fem anholdt for indsmugling af større mængde kokain

Københavns Politi anholdt mandag fem personer, der mistænkes for at være centrale figurer i et større narkotikanetværk. Under aktionen beslaglagde politiet flere kilo kokain og en større mængde kontanter.

10. august 2020

Københavns Politi

Anholdt tasketyv mistænkes for at have huseret flere steder i landet

En 45-årig mand blev lørdag varetægtsfængslet i 12 dage. Han blev anholdt fredag og er mistænkt for at have stjålet tasker fra hoteller og caféer i flere politikredse.

Afvis cookies