Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

31. marts 2020 10:39

23-årig med relationer til bandemiljøet anholdt for drab

Mandag eftermiddag anholdt Københavns Politi en 23-årig mand og sigtede ham for drabet på en 24-årig mand, der blev fundet i en lejlighed i på Tinghøjvej i Søborg natten til lørdag.

Den dræbte blev efter politiets opfattelse forsætligt påkørt på et stisystem ved Vestvolden tæt på Frederikssundvej i Husum. Det lykkedes ham at komme ind i lejligheden i Søborg, hvor han senere døde af sine kvæstelser.

Københavns Politi arbejder desuden ud fra en antagelse af, at der er forbindelse mellem påkørslen og en skudepisode fredag aften på Gadelandet i Husum. Her blev en 22-årig mand ramt af et skud.

Den 23-årige anholdte bliver i dag tirsdag kl. 11.30 fremstillet i grundlovsforhør med begæring om lukkede døre og varetægtsfængsling.

Politiet har ikke yderlige oplysninger på nuværende tidspunkt.
 

Pressekontakt

E-mail: kbh-presse@politi.dk
Telefon: 35219260

Flere nyheder

30. november 2020

Københavns Politi

Lange fængselsstraffe for smugling af 100 kg kokain

Fire mænd - en russisk statsborger og tre lettiske statsborgere - er i dag blevet dømt for at smugle et stort parti kokain ind i landet fra containerskibet Duncan Island.

27. november 2020

Københavns Politi

To år og tre måneders fængsel for organiseret smugling af narkotika til Sverige

En 34-årig kvinde har erkendt sin rolle i et netværk af personer, der har stået bag organiseret smugling af skunk fra Danmark til Sverige siden 2018.

24. november 2020

Københavns Politi

Syv mænd dømt for organiseret kokainsmugling

Syv mænd i alderen 24 til 47 år er i dag blevet idømt fængselsstraffe på mellem 8 og 15 år for at have indsmuglet 127 kilo kokain fra Holland til Danmark.