Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

5. august 2022 14:26

Ny tilståelse i sag om frihedsberøvelse

En 23-årig mand har i dag tilstået sin rolle i en alvorlig sag om frihedsberøvelse af en 33-årig mand. Den 23-årige blev af retten idømt fængsel i to år og seks måneder.

To ud af fire tiltalte har nu tilstået i en sag fra sidste sommer, hvor en 33-årig mand den 7. juli blev kidnappet og kørt til en lade i byen Osted på Midtsjælland. Her blev han holdt frihedsberøvet og udsat for vold, indtil han blev befriet af politiet den 22. juli.

I dag blev en af de fire, en 23-årig mand, i Retten på Frederiksberg idømt fængsel i to år og seks måneder for at have deltaget i den indledende del af frihedsberøvelsen, hvilket han tilstod.

Dermed er han den anden af de tiltalte, der tilstår. Det samme gjorde en 26-årig mand, der den 28. juni blev idømt fængsel i to år og tre måneder - ligeledes for at have medvirket i den indledende del af frihedsberøvelsen.

”Politiet ledte i to uger efter en forsvundet person og lokaliserede til sidst den specifikke bygning, hvor han blev holdt fanget. Det er virkelig godt arbejde,” siger specialanklager Andreas Emil Christensen fra Københavns Politi. 

Forude venter den resterende del af sagen, hvor to personer fortsat er tiltalt. Sagen skal efter planen behandles i retten til december.

Til medier: For yderligere spørgsmål kontakt specialanklager Andreas Emil Christensen på tlf. 4174 0449.

Pressekontakt

Telefon: 35219260

25. september 2023

Københavns Politi

Københavns Politi forlænger visitationszoner og lukning af rocker-/bandetilholdssteder

Københavns Politi har besluttet at forlænge de to visitationszoner, der blev oprettet den 28. august. Samtidig fortsætter lukningen af tre rocker-/bandetilholdssteder.

19. september 2023

Københavns Politi

Tre personer sigtet for at købe fiktive fakturaer af hvidvasknetværk

Tre mænd er sigtet for moms- og skattesvig ved at have betalt fiktive fakturaer for ydelser, deres virksomheder aldrig har modtaget. På den måde har de unddraget staten store beløb i moms og skat.

18. september 2023

Københavns Politi

36-årig tilstår moms- og skattesvig for cirka 68 millioner kroner

En 36-årig mand er idømt fængsel i fire år for grov moms- og skattesvig i en række selskaber, som han har været direktør for og ejer af. Manden tilstod anklagepunkterne.