Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

5. august 2022 14:26

Ny tilståelse i sag om frihedsberøvelse

En 23-årig mand har i dag tilstået sin rolle i en alvorlig sag om frihedsberøvelse af en 33-årig mand. Den 23-årige blev af retten idømt fængsel i to år og seks måneder.

To ud af fire tiltalte har nu tilstået i en sag fra sidste sommer, hvor en 33-årig mand den 7. juli blev kidnappet og kørt til en lade i byen Osted på Midtsjælland. Her blev han holdt frihedsberøvet og udsat for vold, indtil han blev befriet af politiet den 22. juli.

I dag blev en af de fire, en 23-årig mand, i Retten på Frederiksberg idømt fængsel i to år og seks måneder for at have deltaget i den indledende del af frihedsberøvelsen, hvilket han tilstod.

Dermed er han den anden af de tiltalte, der tilstår. Det samme gjorde en 26-årig mand, der den 28. juni blev idømt fængsel i to år og tre måneder - ligeledes for at have medvirket i den indledende del af frihedsberøvelsen.

”Politiet ledte i to uger efter en forsvundet person og lokaliserede til sidst den specifikke bygning, hvor han blev holdt fanget. Det er virkelig godt arbejde,” siger specialanklager Andreas Emil Christensen fra Københavns Politi. 

Forude venter den resterende del af sagen, hvor to personer fortsat er tiltalt. Sagen skal efter planen behandles i retten til december.

Til medier: For yderligere spørgsmål kontakt specialanklager Andreas Emil Christensen på tlf. 4174 0449.

Pressekontakt

Telefon: 35219260

Flere nyheder

17. august 2022

Københavns Politi

27-årig sigtet for hvidvask af stort millionbeløb

Københavns Politi har i dag anholdt og sigtet en 27-årig mand for hvidvask af mere end 74 millioner kroner. Han fremstilles i grundlovsforhør senere i dag.

12. august 2022

Københavns Politi

Politi til mistænkt til knivstikkeri på Vesterbro: Meld dig selv

I en sag, hvor en 29-årig mand blev stukket med kniv, opfordrer Københavns Politi nu en af de tre gerningsmænd til at melde sig selv. To andre mistænkte er allerede varetægtsfængslet.

11. august 2022

Københavns Politi

25-årig mand varetægtsfængslet for at tvinge fodboldfans til at udlevere tøj

I et grundlovsforhør er en 25-årig mand blevet varetægtsfængslet i 20 dage for flere tilfælde af ulovlig tvang mod FCK-fans søndag den 7. august.

Forslag