Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

30. juni 2022 08:42

Ransagning hos Tour de France-cykelhold

På baggrund af en retsanmodning fra de franske myndigheder har Københavns Politi i morges gennemført en ransagning hos cykelholdet Bahrain Victorious på holdets hotel i Brøndby.

English version below.

 

Ransagningen begyndte kl. 5.30 i morges, og siden har Københavns Politi undersøgt de hotelværelser og biler, der bliver benyttet af Bahrain Victorious.

Da der er tale om en fransk efterforskning, har franske betjente bistået Københavns Politi ved aktionen som observatører. 

"På baggrund af en retsanmodning fra fransk politi, som led i en igangværende efterforskning i Frankrig, har Københavns Politi gennemført en ransagning på hotellet i Brøndby. Da der er tale om en efterforskning, der bliver gennemført af fransk politi, må vi henvise til dem for yderligere kommentarer,” siger politiinspektør Dannie Rise.

 

---

 

Copenhagen Police search rooms of Tour de France team

 

Based on a rogatory letter of request from the French authorities, the Copenhagen Police have carried out a search at the hotel of the cycling team Bahrain Victorious.

 

The search was carried out from 5.30am this morning at a hotel in Brøndby, a suburb of Copenhagen. The Copenhagen Police have searched the rooms and cars used by Bahrain Victorious.

The search is part of a French investigation, and French police officers have assisted their Danish colleagues as observers.

"Based on a request from the French police, as part of an ongoing investigation in France, we have carried out a search at a hotel in Brøndby. We have no further information about the operation, and I shall refer you to the French police for more about the investigation itself,” says Dannie Rise, chief superintendent.

 

Pressekontakt

Telefon: 35219260

Flere nyheder

5. august 2022

Københavns Politi

Ny tilståelse i sag om frihedsberøvelse

En 23-årig mand har i dag tilstået sin rolle i en alvorlig sag om frihedsberøvelse af en 33-årig mand. Den 23-årige blev af retten idømt fængsel i to år og seks måneder.

3. august 2022

Københavns Politi

Mand idømt fem års fængsel for omfattende hvidvask

Under et retsmøde i Københavns Byret har en 45-årig mand erkendt sin rolle som bagmand i en sag om hvidvask af cirka 130 millioner kroner.

27. juli 2022

Københavns Politi

To mænd fremstilles for groft overfald på Borups Allé

Efter et voldsomt overfald på Borups Allé tirsdag aften har Københavns Politi anholdt to mænd. Det er politiets umiddelbare vurdering, at overfaldet var et opgør i det kriminelle miljø, og vi vurderer, at de to anholdte og gerningsmanden alle er medlemmer af rocker-/bandegrupperinger.

Forslag