Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

5. april 2024 16:06

Restriktioner for droneflyvning på Christiania

Der er skærpede regler for droneflyvning i forbindelse med lukningen af Pusher Street på Christiania.

Af sikkerhedshensyn bliver der lørdag fra kl. 03 og frem til den 17. juni kl. 03 oprettet et midlertidigt, cirkulært forbudsområde med udgangspunkt i Christiania. 

Inden for det område vil det ikke være tilladt for andre end politiet at benytte droner. 

Der vil ikke blive udstedt tilladelse til droneflyvninger foretaget af andre aktører i forbudsområdet i det pågældende tidsrum. 

Flyveforbuddet for droner vil gælde i en cirkulær afstand på 0,6 sømil (1111,2 meter) fra Tinghuset 44G, i København – og op i 1000 fod (304,8 meter) over vandhøjde.  

Restriktionerne vil også kunne findes på NOTAM via Droneregler.dk samt briefing.naviair.dk, hvor droneoperatører og piloter altid kan holde sig orienteret.

Pressekontakt

Telefon: 35219260

16. maj 2024

Københavns Politi

Københavns Politi forlænger lukning af to rocker-/bandetilholdssteder

Da det er politiets vurdering, at der fortsat verserer en konflikt mellem to grupperinger i det københavnske rocker-/bandemiljø, forlænger politiet lukningen af to tilholdssteder.

14. maj 2024

Københavns Politi

To anholdelser i drabssag fra Frederiksberg

Københavns Politi har i dag anholdt to personer, som sigtes for drabet på en 25-årig mand. En tredje mistænkt er efterlyst. Den 25-årige blev den 31. marts fundet dræbt af skud i en bil parkeret i et parkeringsanlæg under en ejendom på Frederiksberg.

14. maj 2024

Københavns Politi

Anholdelse i drabssag fra Frederiksberg

Københavns Politi har i dag anholdt en 25-årig mand, som sigtes for drabet på en anden 25-årig mand. To andre mistænkte er efterlyst. Den dræbte blev fundet den 31. marts i en bil parkeret i et parkeringsanlæg under en ejendom på Frederiksberg.