Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

5. april 2024 16:06

Restriktioner for droneflyvning på Christiania

Der er skærpede regler for droneflyvning i forbindelse med lukningen af Pusher Street på Christiania.

Af sikkerhedshensyn bliver der lørdag fra kl. 03 og frem til den 17. juni kl. 03 oprettet et midlertidigt, cirkulært forbudsområde med udgangspunkt i Christiania. 

Inden for det område vil det ikke være tilladt for andre end politiet at benytte droner. 

Der vil ikke blive udstedt tilladelse til droneflyvninger foretaget af andre aktører i forbudsområdet i det pågældende tidsrum. 

Flyveforbuddet for droner vil gælde i en cirkulær afstand på 0,6 sømil (1111,2 meter) fra Tinghuset 44G, i København – og op i 1000 fod (304,8 meter) over vandhøjde.  

Restriktionerne vil også kunne findes på NOTAM via Droneregler.dk samt briefing.naviair.dk, hvor droneoperatører og piloter altid kan holde sig orienteret.

Pressekontakt

Telefon: 35219260

23. maj 2024

Københavns Politi

Bagmænd anholdt for omfattende svindel via Facebook

Københavns Politi har anholdt fire unge mænd, som mistænkes for at være bagmænd i en lang række sager om økonomisk svindel via Facebook. I samme sag er flere end 70 personer allerede sigtet for hvidvask for at agere såkaldte muldyr.

22. maj 2024

Københavns Politi

Brand i skurvogn betragtes ikke længere som en drabssag

Efterforskningen af en brand på Frieslandsvej i Dragør den 28. april peger på, at en 67-årig mand omkom som følge af selve branden.

21. maj 2024

Københavns Politi

12 mænd anholdt i sag om omfattende hvidvask

I en koordineret aktion har Københavns Politi i dag slået til på forskellige adresser og anholdt 12 mænd i et større sagskompleks om hvidvask af ikke under 900 millioner kroner.