Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

5. april 2024 16:06

Restriktioner for droneflyvning på Christiania

Der er skærpede regler for droneflyvning i forbindelse med lukningen af Pusher Street på Christiania.

Af sikkerhedshensyn bliver der lørdag fra kl. 03 og frem til den 17. juni kl. 03 oprettet et midlertidigt, cirkulært forbudsområde med udgangspunkt i Christiania. 

Inden for det område vil det ikke være tilladt for andre end politiet at benytte droner. 

Der vil ikke blive udstedt tilladelse til droneflyvninger foretaget af andre aktører i forbudsområdet i det pågældende tidsrum. 

Flyveforbuddet for droner vil gælde i en cirkulær afstand på 0,6 sømil (1111,2 meter) fra Tinghuset 44G, i København – og op i 1000 fod (304,8 meter) over vandhøjde.  

Restriktionerne vil også kunne findes på NOTAM via Droneregler.dk samt briefing.naviair.dk, hvor droneoperatører og piloter altid kan holde sig orienteret.

Pressekontakt

Telefon: 35219260

29. august 2024

Københavns Politi

Anholdelse af mistænkt til drab i 2012

København Politi har anholdt en mand, som mistænkes for at være gerningsmand til et drab i København i 2012. Den anholdte fremstilles i grundlovsforhør i dag.

23. august 2024

Københavns Politi

Københavns Politi forlænger to visitationszoner i fire uger

På baggrund af den fortsatte konflikt i bandemiljøet forlænger Københavns Politi de to visitationszoner, der blev etableret den 9. august 2024 - en på dele af Nørrebro, Frederiksberg og Nordvest og en, der dækker et område på Amager.

22. august 2024

Københavns Politi

Københavns Politi forlænger lukning af to rocker-/bandetilholdssteder

En fortsat konflikt i bandemiljøet er baggrunden for, at Københavns Politi forlænger lukningen af to rocker-/bandetilholdssteder.