Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

17. april 2019

Status på situationen i København – indsatsen fortsætter

Københavns Politi fortsætter sin store tilstedeværelse for at sikre roen. Natten til onsdag har budt på flere brande, og politiet har frihedsberøvet en række personer.

I forlængelse af de seneste dages uro har Københavns Politi fortsat en stor tilstedeværelse for at sikre ro og orden. Samtidig er der stort fokus på det forebyggende og det efterforskningsmæssige arbejde.

Betjente vil være synlige i gadebilledet, og vi vil gerne opfordre alle bekymrede borgere til at komme og tage en snak med os.

Den aktuelle status på situationen er, at der i løbet af tirsdag eftermiddag, aften og nat er registreret seks tilfælde af brand, som kan knyttes til de seneste dages uro.

Det drejer sig om ild i fire forskellige containere på Nørrebro, Nordvest, Tingbjerg og Amager, ild i to skraldespande i Tingbjerg, samt ild i to biler på Nørrebro.

I forbindelse med politiets forstærkede indsats er 11 personer desuden i nat blevet frihedsberøvet ved Politilovens §5 i området omkring Sigynsgade på Nørrebro, hvor der kort efter midnat var optræk til uorden ved affyring af fyrværkeri og kanonslag.

Derudover har politiet forhindret en afbrænding ved Svenskerlejren i Brønshøj, hvor ukendte gerningsmænd havde klargjort containere med brandbare væsker.

Københavns Politi fortsætter de næste dage den omfattende indsats.

Pressekontakt

E-mail: kbh-presse@politi.dk
Telefon: 35219260

Flere nyheder

27. december 2019

Københavns Politi

Farligt brug af fyrværkeri kan give op til otte års fængsel

Københavns Politi fortsætter målrettet indsats efter flere dage med farligt brug af fyrværkeri på Nørrebro.

23. december 2019

Københavns Politi

Københavns Politi forlænger visitationszone

Visitationszonen, der blev etableret den 16. september, forlænges frem til mandag den 6. januar 2020 kl. 18.00

19. december 2019

Københavns Politi

To sigtet i sag om bedragerier mod enker og handicappede kvinder

Københavns Politi har torsdag morgen gennemført en koordineret anholdelses- og ransagningsaktion i en sag om bedragerier mod enker og ældre handicappede kvinder.

Afvis cookies