Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

17. april 2019

Status på situationen i København – indsatsen fortsætter

Københavns Politi fortsætter sin store tilstedeværelse for at sikre roen. Natten til onsdag har budt på flere brande, og politiet har frihedsberøvet en række personer.

I forlængelse af de seneste dages uro har Københavns Politi fortsat en stor tilstedeværelse for at sikre ro og orden. Samtidig er der stort fokus på det forebyggende og det efterforskningsmæssige arbejde.

Betjente vil være synlige i gadebilledet, og vi vil gerne opfordre alle bekymrede borgere til at komme og tage en snak med os.

Den aktuelle status på situationen er, at der i løbet af tirsdag eftermiddag, aften og nat er registreret seks tilfælde af brand, som kan knyttes til de seneste dages uro.

Det drejer sig om ild i fire forskellige containere på Nørrebro, Nordvest, Tingbjerg og Amager, ild i to skraldespande i Tingbjerg, samt ild i to biler på Nørrebro.

I forbindelse med politiets forstærkede indsats er 11 personer desuden i nat blevet frihedsberøvet ved Politilovens §5 i området omkring Sigynsgade på Nørrebro, hvor der kort efter midnat var optræk til uorden ved affyring af fyrværkeri og kanonslag.

Derudover har politiet forhindret en afbrænding ved Svenskerlejren i Brønshøj, hvor ukendte gerningsmænd havde klargjort containere med brandbare væsker.

Københavns Politi fortsætter de næste dage den omfattende indsats.

Pressekontakt

E-mail: kbh-presse@politi.dk
Telefon: 35219260

Flere nyheder

11. november 2019

Københavns Politi

Fremmedkriger anholdt i Københavns Lufthavn

En fremmedkriger med dansk statsborgerskab, der tidligere er idømt fire års fængsel i Tyrkiet, er mandag eftermiddag blevet anholdt, da han ankom til Danmark.

11. november 2019

Københavns Politi

Københavns Politi forlænger visitationszone

Den visitationszone, der blev etableret den 16. september, bliver forlænget til den 25. november.

6. november 2019

Københavns Politi

Efterlyst bil udbrændt: Politiet søger vidner

Opdateret pressemeddelelse: Københavns Politi efterlyste tirsdag en hvid Seat Leon Van 2,0 TSI med registreringsnummer BF 23 312. Tirsdag aften blev den fundet udbrændt.

Afvis cookies