Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

29. september 2022 14:18

To mænd dømt for rambuktyveri

Københavns Byret har netop idømt to mænd på henholdsvis 38 og 43 år tre års fængsel hver for to rambuktyverier.

De to mænd er dømt for indbrudstyveri af særlig grov beskaffenhed ved den 8. marts 2021 at have kørt en bil ind i Jorcks Ure og Diamanter i Indre By, hvorefter de stjal en række smykker. Derudover blev de dømt for et tilsvarende rambuktyveri mod Illum i Indre By den 12. maj 2021, hvor de ligeledes kørte en bil ind i butikkens indgangsparti og stjal flere dyre ure.

De tiltalte blev ligeledes dømt for brugstyveri af de biler, der blev brugt i forbindelse med rambuktyverierne, og brugstyveri af en knallert, som de flygtede på efter tyveriet i Illum.

De to mænd, som har været varetægtsfængslet siden den 28. oktober 2021, ankede begge på stedet.

Til medier: For yderligere spørgsmål kontakt anklager Sophie Herskind på tlf. 30 50 17 63

Pressekontakt

Telefon: 35219260

8. december 2023

Københavns Politi

Pas på dit kreditkort når du skal hjem fra byen

Københavns Politi efterforsker for tiden flere sager, hvor især unge mænd har fået stjålet og misbrugt deres kreditkort, når de har taget en pirattaxa hjem fra nattelivet. Politiet opfordrer til, at man aldrig benytter sig af pirattaxaer.

7. december 2023

Københavns Politi

Seks anholdt i sag om organiseret handel med hash

Københavns Politi har i dag anholdt seks personer med tilknytning til den organiserede hashhandel i Pusher Street på Christiania. De sigtes for handel med mellem 102 og 224 kg hash.

7. december 2023

Københavns Politi

Skærpet strafzone og tilbageholdelse af tilskuere ved Champions League-kamp

For at forebygge uro, når F.C. København den 12. december møder tyrkiske Galatasaray S.K., opretter Københavns Politi en midlertidig skærpet strafzone omkring Parken. Samtidig er der givet påbud om, at udeholdets fans skal kunne tilbageholdes på stadion i op til en time efter kampen.