Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Efterlysning

13. december 2019 12:17

Politiet søger fortsat vidner i drabssag og offentliggør nu billeder af dræbte

Københavns Vestegns Politi efterforsker fortsat drabet på den 25-årige Mehmet Yaman. I forsøget på at nå frem til nye vidner, offentliggør politiet nu overvågningsbilleder af den dræbte optaget i tiden umiddelbart før drabet.

Københavns Vestegns Politi

På overvågningsbillederne kan man se Mehmet Yaman i tunnellen ved Avedøre Station i Hvidovre. Billederne er optaget kl 19.46 fredag den 15. november 2019. Yaman blev fundet dræbt af skud lørdag morgen den 16. november ved boldbanerne øst for Strandesplanaden nr. 4 i Brøndby Strand – ca. 1 km vest for Avedøre Station. De foreløbige undersøgelser tyder på, at han er blevet skudt fredag imellem klokken 19:50 og 21:00.

Den dræbte beskrives som: 

Mand, 25 år, mellemøstlig af udseende, 180 cm høj, kraftig af bygning og med stort sort fuldskæg. Han var iført en grå hættetrøje med hætte trukket over hovedet, grå joggingbukser og sorte sko.
”Vi håber, at med offentliggørelsen af billederne, vil vidner huske at de så manden på Avedøre Station og kontakte os, siger politikommissær Ole Nielsen.

 

Offentliggørelse af overvågningsbillederne sker efter forudgående orientering de pårørende i sagen.

 

Hvis du har oplysninger i sagen, kan Københavns Vestegns Politi kontaktes på 43861448.

 

Pressekontakt:

Politikommissær Ole Nielsen - 40181198

 

Københavns Vestegns Politi

Tidligere pressemeddelelser i sagen:

https://politi.dk/koebenhavns-vestegns-politi/nyhedsliste/efterforsker-drab-i-broendby-strand/2019/11/16

https://politi.dk/koebenhavns-vestegns-politi/efterlyste-og-savnede-personer/soeger-vidner-fra-avedoere-ifm-drabssag-fra-broendby-strand/2019/11/22

 

Flere efterlysninger

10. september 2020

Københavns Vestegns Politi

Politiet efterlyser mand for drabsforsøg

Københavns Vestegns Politi leder efter Lucas Kragh Christiansen, som mistænkes for at have forbindelse til drabsforsøg i Brøndby 2. august

14. august 2020

Københavns Vestegns Politi

Efterlyser gerningsmand til forsøg på voldtægt i Brøndby

Københavns Vestegns Politi efterlyser en yngre mand, som mistænkes for forsøg på voldtægt af en kvinde ved Brøndbyøster Station i lørdags

3. august 2020

Københavns Vestegns Politi

Vidne - mand på cykel - efterlyses i Ishøj

Københavns Vestegns Politi efterlyser ældre mand på cykel, som kan have bevidnet en episode på Ishøj Strandvej søndag aften den 26. juli 2020.