Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Efterlysning

19. marts 2024 11:41

Politiet søger vidner i sag om voldtægt

Natten til lørdag blev en 17-årig pige udsat for en grov voldtægt på Damhus Boulevard i Rødovre.

Patruljebil, Københavns Vestegns Politi

 

(OBS: Adressen for gerningsstedet er ændret)

 

Kort tid før overgrebet var pigen på vej til fods via tunnelen under Rødovre Station op til Damhus Boulevard, som hun fulgte i retning mod Damhussøen kort efter kl. 02.30 natten til lørdag.

 

På Damhus Boulevard blev hun antastet af en mand, der ud for nr. 99 trak hende ind i en indkørsel og der udsatte hende for en grov voldtægt. Gerningsmanden stoppede på et tidspunkt sit forehavende – muligvis fordi han kunne høre forbipasserende i nærheden – og undløb derefter i ukendt retning.

 

Pigen gik ud på gaden, hvor hun fik hjælp af flere borgere, som også fik ringet til politiet, der kort efter ankom til stedet.

 

Gerningsmanden beskrives som:

Mand, 18-25 år, 175-185 cm, mellemøstlig af udseende. Manden havde mørkt tætklippet hår og var iført mørkt tøj, herunder en mørk glat og skinnende jakke. Manden talte dansk med accent.

 

”Voldtægt er altid alvorligt og i sagen her har gerningsmanden ageret voldsomt. Siden overgrebet har vi efterforsket sagen intensivt. Vi har en række spor – men vi har også brug offentlighedens hjælp til opklaringen”, siger politikommissær Kåre Laustsen. 

 

Politiet er interesseret i at tale med personer, der befandt sig i området nær Damhus Boulevard nr. 99 lørdag omkring kl. 02.00 – 03.00 og kan have gjort observationer, der kan hjælpe til sagens opklaring. Særligt søger politiet hjælp fra borgere, der har overvågningskamera på deres ejendom eller i deres bil. Samtidig hører vi også meget gerne fra borgere, der er kørt på Damhus Boulevard i tidsrummet og har installeret et dashcam i bilen.

 

Vidner i sagen kan kontakte Københavns Vestegns Politi hele døgnet på 43861448.

 

Pressekontakt: Politikommissær Kåre Laustsen via pressetelefon 40263704

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

22. februar 2024

Københavns Vestegns Politi

Efterlysning af drabsmistænkt

Københavns Vestegns Politi efterlyser den 30-årige polske statsborger Michal Tomasz Kapicki, som mistænkes for at stå bag drabet på en 29-årig polsk mand den 5. januar 2024 på et hotel i Brøndby. **Redigeret 22/2-24 kl. 14.08: Korrekte mellemnavn er Tomasz**

14. december 2023

Københavns Vestegns Politi

Politiet efterlyser: Kender du denne mand?

Københavns Vestegns Politi efterlyser en mand, der er mistænkt for overgreb mod flere mindreårige piger i Bagsværd.

21. juli 2023

Københavns Vestegns Politi

Efterlysning i sag om voldtægtsforsøg (AFLYST)

**OPDATERET 24/7-23: Mistænkte menes identificeret, og politiet har fjernet foto, film og signalement, hvilket medierne opfordes til også at gøre.** Politiet efterlyser en (XXX), som er mistænkt for voldtægtsforsøg i Albertslund