Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

17. maj 2022 11:46

Endnu et forhold om voldtægtsforsøg i omfattende overgrebssag

Anklagemyndigheden hos Københavns Vestegns Politi har rejst tiltale mod en 29-årige mand for at have udsat endnu en ung mand for voldtægtsforsøg.

Københavns Vestegns Politi

Den unge mand har i forbindelse med retssagen henvendt sig til Københavns Vestegns Politi. Her har han fortalt, at han er blandt andet er blevet udsat for forsøg på voldtægt af den 29-årige mand, som i forvejen er tiltalt for et stort antal overgreb – og hvis retssag lige nu verserer ved Retten i Glostrup. På baggrund af intensiv efterforskning har anklagemyndigheden rejste fornyet tiltale i sagen. Dermed er der i går skrevet endnu et tillægsanklageskrift i sagen. Heri fremgår det, at den 29-årige mand tiltales for vold, trusler, for at have tvunget sig til andet seksuelt forhold end samleje samt voldtægtsforsøg.

”Der er grund til at anderkende det mod den mulige forurettede har vist, ved at komme til os. Skulle der sidde andre derude med lignende oplevelser, så vil jeg opfordre til, at man kontakter politiet,” siger specialanklager Morten Frederiksen.

Københavns Vestegns Politi har ikke yderligere kommentarer i sagen for nu.
 

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

29. november 2023

Københavns Vestegns Politi

To unge anholdt for knivstikkeri

To unge på 15 og 16 år er anholdt for drabsforsøg med kniv i Hvidovre den 1. november.

23. november 2023

Københavns Vestegns Politi

Nu ruller lokalpolitiet ud nær dig

Hvordan narrer du indbrudstyve og svindlere, så de ikke tømmer din bolig og lænser din bankkonto? Nu rejser lokalbetjente rundt på Vestegnen med tip, trick og fiduser til dig om at undgå tyve i juletiden og svindlere hele året.

16. november 2023

Københavns Vestegns Politi

Mand idømt 3 års fængsel og udvisning for mishandling og psykisk vold mod kone og børn.

37-årig mand fra Ballerup dømt for årelang negativ social kontrol og mishandling af ægtefælle og børn