Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

23. maj 2024 15:19

BIF-AGF: Udefans tilbageholdes efter fodboldkamp på Brøndby Stadion søndag

Tilbageholdelse i maks. 1 time sker for at sikre ro og orden efter søndagens kamp.

Afspærring

Foto: Kim Matthäi Leland

Københavns Vestegns Politi har besluttet at pålægge Brøndby IF at tilbageholde fans af udeholdet AGF i en periode efter superligakampen på Brøndby Stadion søndag den 26. maj 2024. Beslutningen er truffet i henhold til loven om sikkerhed ved bestemte idrætsbegivenheder.

 

Påbuddet indebærer, at AGF-fans vil blive tilbageholdt på stadion i op til en time, mens Brøndby IF's fans forlader området.

 

Årsagen til tilbageholdelsen er, at politiet har klassificeret kampen som en højrisikokamp, hvor risikoen for uroligheder vurderes at være højere end ved andre kampe. Kampen anses som værende af afgørende betydning for, hvem der bliver dansk mester i Superligaen 2023/2024, hvilket understreger kampens betydning. Det gør, at politiet vurderer, at der er en forhøjet risiko for vold og sammenstød.

 

”Mesterskabet bliver afgjort på søndag, og vi ved, at mange fodboldfans har følelserne uden på trøjen, men det ændrer ikke på, at det skal være en hyggelig og festlig fornøjelse at gå til fodboldkamp for alle. For at undgå sammenstød og uroligheder mellem ude- og hjemmefans har vi besluttet at anvende muligheden for at tilbageholde udebanefans,” siger politiinspektør Tenna Wilbert, Københavns Vestegns Politi og fortsætter:

”Vi er meget bevidste om, at dette påbud bliver givet ganske tæt på kampen på søndag, men vi håber på fansenes forståelse, da det har været en dynamisk Superliga-sæson,” slutter Tenna Wilbert.

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

10. juli 2024

Københavns Vestegns Politi

Politiet råder: Hjælp dine forældre og bedsteforældre mod svindlere

For tiden lokker svindlere kreditkort og PIN-koder ud af ældre eller overtaler dem til at overføre penge for at lænse deres konto. Tal med dine ældre familiemedlemmer, så de ikke mister store beløb, opfordrer efterforskningsleder.

4. juli 2024

Københavns Vestegns Politi

Tre narkohandlere fik i alt 38 års fængsel

Retten i Glostrup har idømt tre mænd henholdsvis 11, 13 og 14 års fængsel for salg af store mængder amfetamin og kokain i 2023.

21. juni 2024

Københavns Vestegns Politi

Rocker dømt for skyderi

26-årig medlem af rockerklub idømt 5 års fængsel i forbindelse med skudepisode i Brøndby Strand