Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

5. marts 2021 14:02

Corona-patruljer arbejder videre i Ishøj

Næsten 1.000 gange har Københavns Vestegns Politis ekstra corona-patruljer foreløbig ført tilsyn i Ishøj – og det fortsætter i den kommende tid.

Corona-patrulje i Ishøj Bycenter

Med det høje smittetryk har myndighederne øget corona-indsatsen i Ishøj – og det samme har politiet med særlige corona-patruljer, som aktivt opsøger steder med mange mennesker og påser, at de aktuelle restriktioner bliver overholdt.
 
Københavns Vestegns Politi har indsat corona-patruljer, som dækker alle 11 kommuner i politikredsen, og i løbet af de seneste fem uger har de registreret over 2.800 tilsyn.
 
Heraf er 945 – eller cirka en tredjedel – registreret i Ishøj, hvor politiet gør en særlig indsats.  
 
”Vi er stadig ekstra tilstede i Ishøj, for det er vigtigt, at vi alle gør, hvad vi kan for at begrænse smittespredningen. Foreløbig fortsætter vores mange tilsyn i byen,” siger politidirektør Kim Christiansen.

 
Samarbejde med Ishøj kommune og Bycentret

Københavns Vestegns Politi samarbejder med Ishøj Kommune og Ishøj Bycenteret om, at de gældende restriktioner bliver overholdt. 
 
I Bycentret skal alle for eksempel bære mundbind/visir, medmindre man er undtaget af helbredsårsager. Retter man sig ikke efter centerpersonalets vejledning om enten at bruge mundbind eller forlade centret, risikerer man at blive sigtet af politiet.

 

Læs mere om aktuelle restriktioner på www.coronasmitte.dk

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

Flere nyheder

1. juni 2023

Københavns Vestegns Politi

Tiltale rejst i sag om dobbelt knivdrab

Anklagemyndigheden har rejst tiltale mod en ung mand for to knivdrab i Taastrup i marts. Samtidig er fire unge tiltalt for grov vold mod den drabstiltalte.

31. maj 2023

Københavns Vestegns Politi

Mand dømt i omfattende sag om krænkelse af piger på nettet

31-årig mand fra Høje-Taastrup idømt to års fængsel for ulovlig tvang og blufærdighedskrænkelse mod 25 piger.

24. maj 2023

Københavns Vestegns Politi

Fem unge anholdt i sag om røveri i Herlev

Fem unge mellem 14 og 15 år er anholdt på baggrund af omfattende efterforskning. En af de unge er blevet varetægtsfængslet tidligere i dag.

Forslag