Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

5. marts 2021 14:02

Corona-patruljer arbejder videre i Ishøj

Næsten 1.000 gange har Københavns Vestegns Politis ekstra corona-patruljer foreløbig ført tilsyn i Ishøj – og det fortsætter i den kommende tid.

Corona-patrulje i Ishøj Bycenter

Med det høje smittetryk har myndighederne øget corona-indsatsen i Ishøj – og det samme har politiet med særlige corona-patruljer, som aktivt opsøger steder med mange mennesker og påser, at de aktuelle restriktioner bliver overholdt.
 
Københavns Vestegns Politi har indsat corona-patruljer, som dækker alle 11 kommuner i politikredsen, og i løbet af de seneste fem uger har de registreret over 2.800 tilsyn.
 
Heraf er 945 – eller cirka en tredjedel – registreret i Ishøj, hvor politiet gør en særlig indsats.  
 
”Vi er stadig ekstra tilstede i Ishøj, for det er vigtigt, at vi alle gør, hvad vi kan for at begrænse smittespredningen. Foreløbig fortsætter vores mange tilsyn i byen,” siger politidirektør Kim Christiansen.

 
Samarbejde med Ishøj kommune og Bycentret

Københavns Vestegns Politi samarbejder med Ishøj Kommune og Ishøj Bycenteret om, at de gældende restriktioner bliver overholdt. 
 
I Bycentret skal alle for eksempel bære mundbind/visir, medmindre man er undtaget af helbredsårsager. Retter man sig ikke efter centerpersonalets vejledning om enten at bruge mundbind eller forlade centret, risikerer man at blive sigtet af politiet.

 

Læs mere om aktuelle restriktioner på www.coronasmitte.dk

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

Flere nyheder

5. august 2022

Københavns Vestegns Politi

Politiet er med når det ringer ind til nyt skoleår

Når klokken ringer ind til et nyt skoleår mandag 8. august, strømmer en masse nye små trafikanter ud i trafikken. Dem skal vi tage ekstra hensyn til, og derfor er Københavns Vestegns Politi ude på skolevejene hver morgen i uge 32 og 33.

4. august 2022

Københavns Vestegns Politi

Status efter fodboldkampen mellem Brøndby IF og FC Basel

Conference League fodboldkampen mellem Brøndby IF og schweiziske FC Basel forløb i det store hele roligt før, under og efter kampen. Politiet undersøger en mulig voldsepisode og har sigtet en mand for besiddelse af lille mængde narkotika. Politileder roser de øvrige mange tusinde ude- og hjemmefans for god opførsel.

3. august 2022

Københavns Vestegns Politi

Politiet indfører skærpet strafzone omkring Brøndby Stadion

For at hindre vold, hærværk og uroligheder ved en fodboldkamp på torsdag indfører Københavns Vestegns Politi en skærpet strafzone i området omkring Brøndby Stadion. Strafzonen gælder fra torsdag den 4. august klokken 10.00 til fredag den 5. august 2022 klokken 04.00 og betyder, at straffen kan stige til det dobbelte for visse typer kriminalitet begået i zonen.

Forslag