Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

28. september 2023 12:04

Mistænkt for drab i Rødovre fængslet

Københavns Vestegns Politi har hentet en 28-årig drabsmistænkt mand i udlandet. Manden er mistænkt i drabssag fra Rødovre, og han er nu fængslet efter grundlovsforhør.

Retslogo og politimand

Den 28-årige mand er mistænkt for at være en af gerningsmændene til et skyderi i en frisørsalon i Rødovre den 3. december 2021. Her blev en 17-årig dræbt og to andre personer såret.

Den 28-årige har været fængslet i Portugal i en anden sag, og i samarbejde med de portugisiske myndigheder, blev manden hentet af Københavns Vestegns Politi i det portugisiske fængsel i går og fløjet til Danmark. Tidligere i dag blev manden fremstillet i et lukket grundlovshør i Retten i Glostrup, og manden er nu fængslet i 4 uger.

”Politiet har foretaget en omfattende efterforskning i sagen, og kombineret med et godt samarbejde med de portugisiske myndigheder kan vi nu retsforfølge endnu en person” udtaler specialanklager Rasmus Kim Petersen. 

I forvejen sidder en person fængslet i sagen, som anklagemyndigheden i juni rejse tiltale i. Sagen afventer fortsat berammelse.

 

Pressekontakt:

Specialanklager Rasmus Kim Petersen - 40234578.
 

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

29. november 2023

Københavns Vestegns Politi

To unge anholdt for knivstikkeri

To unge på 15 og 16 år er anholdt for drabsforsøg med kniv i Hvidovre den 1. november.

23. november 2023

Københavns Vestegns Politi

Nu ruller lokalpolitiet ud nær dig

Hvordan narrer du indbrudstyve og svindlere, så de ikke tømmer din bolig og lænser din bankkonto? Nu rejser lokalbetjente rundt på Vestegnen med tip, trick og fiduser til dig om at undgå tyve i juletiden og svindlere hele året.

16. november 2023

Københavns Vestegns Politi

Mand idømt 3 års fængsel og udvisning for mishandling og psykisk vold mod kone og børn.

37-årig mand fra Ballerup dømt for årelang negativ social kontrol og mishandling af ægtefælle og børn