Spring til hovedindhold

Forslag

Hvem er denne mand?

Københavns Vestegns Politi efterlyser en mand, som mistænkes for et røveri på Søborg Hovedgade, hvorunder en kvinde sprang ud fra første sal.

Mistænkt for røveri på Søberg Hovedgade

Københavns Vestegns Politi sætter manden i forbindelse med et røveri på Søborg Hovedgade tirsdag den 2. juni kl. 10.04. Under røveriet, hvor gerningsmanden truede med kniv, flygtede en kvinde ud af et vindue på første sal og sprang ned på fortovet. Hun pådrog sig overfladiske kvæstelser i faldet, blev hospitalsbehandlet og er siden udskrevet.

Den 4. juni opfordrede Københavns Vestegns Politi offentligt manden til at melde sig selv, fordi efterforskerne havde overvågningsbilleder af ham.

- Han har ikke meldt sig og nu offentliggør vi billederne. Hvis nogen ved, hvem han er eller hvor han færdes, så er vi meget interesseret i at høre om det, siger politikommissær Ole Nielsen.

Han talte engelsk, er ca. 20-25 år gammel og almindelig af bygning – se foto eller kort film på Københavns Vestegns Politis facebook.
 

Mistænkt for røveri på Søborg Hovedgade

 

Pressekontakt

Politikommissær Ole Nielsen tlf.: 4018 1198. 

Flere nyheder

12. august 2020

Københavns Vestegns Politi

Ransagning mod Urban Go

Københavns Vestegns Politi har her til formiddag ransaget to adresser med relation til firmaet Urban Go

7. august 2020

Københavns Vestegns Politi

Skolestart: Pas på de små i trafikken!

Mandag er første skoledag for mange – og dermed starten for en del små trafikanters allerførste ture til og fra skole. De næste uger holder politiet et ekstra vågent øje på skolevejene, lige før klokken ringer ind.

5. august 2020

Københavns Vestegns Politi

17-årig idømt 3 1/2 års fængsel for voldtægt

Retten i Glostrup har her til eftermiddag dømt en 17-årig for voldtægt begået i maj i Taastrup. Han blev samtidig idømt en advarsel om udvisning.

Afvis cookies