Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

10. juni 2020 15:51

Hvem er denne mand?

Københavns Vestegns Politi efterlyser en mand, som mistænkes for et røveri på Søborg Hovedgade, hvorunder en kvinde sprang ud fra første sal.

Mistænkt for røveri på Søberg Hovedgade

Københavns Vestegns Politi sætter manden i forbindelse med et røveri på Søborg Hovedgade tirsdag den 2. juni kl. 10.04. Under røveriet, hvor gerningsmanden truede med kniv, flygtede en kvinde ud af et vindue på første sal og sprang ned på fortovet. Hun pådrog sig overfladiske kvæstelser i faldet, blev hospitalsbehandlet og er siden udskrevet.

Den 4. juni opfordrede Københavns Vestegns Politi offentligt manden til at melde sig selv, fordi efterforskerne havde overvågningsbilleder af ham.

- Han har ikke meldt sig og nu offentliggør vi billederne. Hvis nogen ved, hvem han er eller hvor han færdes, så er vi meget interesseret i at høre om det, siger politikommissær Ole Nielsen.

Han talte engelsk, er ca. 20-25 år gammel og almindelig af bygning – se foto eller kort film på Københavns Vestegns Politis facebook.
 

Mistænkt for røveri på Søborg Hovedgade

 

Pressekontakt

Politikommissær Ole Nielsen tlf.: 4018 1198. 

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

23. april 2024

Københavns Vestegns Politi

Uorden i skærpet strafzone udløste forhøjet straf

En 29-årig mand fra Skovlunde blev tirsdag formiddag kendt skyldig i grov uorden ved Brøndby Stadion. Fordi politiet havde indført en skærpet strafzone på stedet, forhøjede Retten i Glostrup straffen til en frihedsstraf på tre måneder.

5. april 2024

Københavns Vestegns Politi

Dømt til anbringelse for drab

41-årig mand dømt for drab på en overlæge på et psykiatrisk center.

25. marts 2024

Københavns Vestegns Politi

Søg penge til at hjælpe børn og unge

Nu kan du søge en fond om penge til et skoleophold, en uddannelse eller et kursus til et barn eller ung, som skal hjælpes på en bedre kurs i livet.