Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

21. november 2019

Idømt 7 ½ år fængsel og udvisning for voldtægt og incest

En 45-årig mand fra Taastrup er her til eftermiddag blevet kendt skyldig i flere tilfælde af voldtægt og andre overgreb mod sin datter. Manden blev samtidig udvist af Danmark.

Retten i Glostrup, Københavns Vestegns Politi

Manden var tiltalt for over en længere periode at have udsat sin mindreårige datter for et større antal overgreb i Danmark og udlandet. Han blev dømt i overensstemmelse med anklageskriftet og idømt i alt 7 år og 6 måneders fængsel. Retten bestemte yderligere, at manden, efter endt afsoning, skal udvises af Danmark med indrejseforbud for bestandigt.
”Jeg er tilfreds med dommen, som understreger hvor alvorligt retten har vurderet de overgreb, som manden har udsat sin datter for, siger specialanklager Bo Bjerregaard.
Den dømte har anket til frifindelse.

Pressekontakt:

Specialanklager Bo Bjerregaard - 50869567
 

 

Flere nyheder

17. januar 2020

Københavns Vestegns Politi

Poltiet søger fortsat vidner ifm hasarderet kørsel i Herlev

Siden Københavns Vestegns Politi tirsdag den 7. januar foretog anholdelse af to personer for hasarderet kørsel i Herlev, har politiet efterforsket sagen og søger fortsat vidner.

9. januar 2020

Københavns Vestegns Politi

Ung mand anholdt for at udgive sig for at være politimand og begå tricktyveri

Københavns Vestegns Politi har i dag anholdt en 18-årig mand, som har udgivet sig for at være politimand og i den forbindelse franarret et kontokort fra en ældre mand i Herlev

8. januar 2020

Københavns Vestegns Politi

Morgenbesøg på skolerne

Det er mørkt om morgenen, og derfor er det særlig vigtigt at være opmærksom på børn og unge i trafikken og på skolevejene.

Afvis cookies