Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

19. januar 2023 14:02

Kvinde dømt for omfattende narko-kørsel

36-årig kvinde fra Ishøj dømt for blandet andet seks tilfælde af narko-kørsel, fem hastighedsovertrædelser og vold mod en politimand. Hun blev i går idømt i alt syv måneders fængsel, hvor fire af månederne blev gjort betinget.

Rødt retslogo

Kvinden var tiltalt for på lidt under et år at have kørt bil seks gange, selv om hun var påvirket af hash eller amfetamin. I fem tilfælde var hun blevet taget for at køre for stærkt – flere gange med en overskridelse på mere end 30 procent af den tilladte hastighed. 

I alt var kvinden tiltalt for 31 forhold og hun blev dømt for de 30 af forholdene – heriblandt vold mod en politimand og trusler mod en kommunalt ansat. 
Hun blev idømt en kombinationsdom på tre måneders ubetinget og fire måneders betinget fængsel, med vilkår om 100 timers samfundstjeneste og tilsyn af kriminalforsorgen. Derudover fik hun en bøde på 18.500 kr. og blev hun frakendt førerretten ubetinget i 10 år. Mange af overtrædelserne af færdselsloven skete, hvor kvinden kørte bil, selv om hun også tidligere var frakendt førerretten. Derfor valgt retten at konfiskere kvindens to biler.

”Den 36-årige kvinde har gentagende gange kørt bil med amfetamin og hash i blodet på bekostning af andre medtrafikanters sikkerhed, og selvom hun var frakendt førerretten. Retten har nu dømt kvinden til fængsel, frakendelse af førerretten og konfiskeret hendes biler, hvilket viser, at så grove overtrædelser af færdselsloven naturligvis har konsekvenser”, siger sagens anklager, Carl Riisgaard.

Kvinden modtog dommen.

 

Pressekontakt:

Anklagerfuldmægtig Carl Riisgaard - 23102258
 

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

26. september 2023

Københavns Vestegns Politi

Opholdsforbud i to rockerklubhuse på Vestegnen opretholdes

Det er fortsat forbudt at opholde sig i to rockerklubhuse i Rødovre og Taastrup.

25. september 2023

Københavns Vestegns Politi

Kendelse i forbindelse med drabssag

Østre Landsret har her til eftermiddag afsagt kendelse i drabssagen fra Elverparken.

24. september 2023

Københavns Vestegns Politi

Status efter fodboldkamp på Brøndby Stadion

Det store derby mellem Brøndby IF og FC København blev helt overordnet afviklet roligt.