Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

22. juni 2021 16:01

Mand udleveret og fængslet i sag om drabsforsøg

33-årig mand fængslet i fire uger efter at være blevet udlevet til Danmark i sag om drabsforsøg i Søborg i 2019.

Københavns Vestegns Politi

Ifølge politiets efterforskning så flygtede den 33-årige fra Danmark kort efter drabsforsøget, og derfor har han været internationalt efterlyst. I den forbindelse har han været anholdt af de serbiske myndigheder - og i morges landende efterforskere fra Københavns Vestegns Politi med den 33-årige i Kastrup Lufthavn.
Den 33-årige mand er mistænkt for sammen flere andre medgerningsmænd, at have forsøgt at dræbe en 38-årig mand på Nordfrontvej i Søborg den 30. juni 2019. I forbindelse med drabsforsøget blev den 38-årige blandt andet skudt i hånden og stukket flere gange med kniv. Tre mænd er allerede dømt for forholdet i både by- og landsret.
 
”Nu er den 33-årige mand endelig tilbage på dansk jord efter knap to år. Han er her til eftermiddag blevet varetægtsfængslet med henblik på retsforfølgelse for det drabsforsøg han er mistænkt for”, siger anklager Michelle Lindegaard.
 
Den 33-årige nægter sig skyldig.
 

Pressekontakt:

Anklager Michelle Lindegaard -  51162630
 

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

25. marts 2024

Københavns Vestegns Politi

Søg penge til at hjælpe børn og unge

Nu kan du søge en fond om penge til et skoleophold, en uddannelse eller et kursus til et barn eller ung, som skal hjælpes på en bedre kurs i livet.

19. marts 2024

Københavns Vestegns Politi

6 måneders fængsel for deling af intime billeder

34-årig mand fra Rødovre idømt fængsel for omfattende deling af intime billeder på hjemmeside.

17. marts 2024

Københavns Vestegns Politi

Seks anholdt for frihedsberøvelse og afpresning

Søndag eftermiddag og aften er seks personer anholdt og sigtet for hver deres rolle i en straffesag, hvor en mand blev frihedsberøvet lørdag aften og udsat for vold. Hans familie blev forsøgt afpresset for penge.