Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

30. april 2020 10:18

Nyt hotspot foran Brøndby Stadion

Københavns Vestegns Politi har udpeget p-pladsen foran Brøndby Stadion, som et område hvor der kan nedlægges forbud mod ophold for at imødegå corona-smitte.

Københavns Vestegns Politi

Tiltaget kommer, fordi en større gruppe af bilinteresserede har samlet sig på p-pladsen foran Brøndby Stadion de sidste to weekender. I den forbindelse har Københavns Vestegns Politi forsøgt at skabe dialog med de pågældende, men området er blevet forladt, når politiet er dukket op. 

 

Klar til opholdsforbud

Da Københavns Vestegns Politi vurderer at disse møder, hvor 150-200 personer har samlet sig, kan skabe risiko for spredning af corona-smitte, er området nu et såkaldt hotspot-område, hvor politiet i den kommende tid vil føre et meget nøje tilsyn, og hvor Københavns Vestegns Politi er klar til at oprette et decideret opholdsforbud om nødvendigt.
”Vi håber, at også de bilinteresserede forstår alvoren og derfor undlader at samles foran Brøndby Stadion. Men hvis de mod forventning samles alligevel, så er vi klar til at lukke området,” siger vicepolitiinspektør Søren Enemark.

Der er sat skilte op ved alle indkørsler til p-pladsen, hvor det oplyses, at politiet kan oprette et opholdsforbud i området.

Se øvrige hotspots på Vestegnen her:

Pressekontakt:

Vicepolitiinspektør Søren Enemark via pressetelefon 40263704
 

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

Flere nyheder

1. juni 2023

Københavns Vestegns Politi

Tiltale rejst i sag om dobbelt knivdrab

Anklagemyndigheden har rejst tiltale mod en ung mand for to knivdrab i Taastrup i marts. Samtidig er fire unge tiltalt for grov vold mod den drabstiltalte.

31. maj 2023

Københavns Vestegns Politi

Mand dømt i omfattende sag om krænkelse af piger på nettet

31-årig mand fra Høje-Taastrup idømt to års fængsel for ulovlig tvang og blufærdighedskrænkelse mod 25 piger.

24. maj 2023

Københavns Vestegns Politi

Fem unge anholdt i sag om røveri i Herlev

Fem unge mellem 14 og 15 år er anholdt på baggrund af omfattende efterforskning. En af de unge er blevet varetægtsfængslet tidligere i dag.

Forslag