Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

30. april 2020 10:18

Nyt hotspot foran Brøndby Stadion

Københavns Vestegns Politi har udpeget p-pladsen foran Brøndby Stadion, som et område hvor der kan nedlægges forbud mod ophold for at imødegå corona-smitte.

Københavns Vestegns Politi

Tiltaget kommer, fordi en større gruppe af bilinteresserede har samlet sig på p-pladsen foran Brøndby Stadion de sidste to weekender. I den forbindelse har Københavns Vestegns Politi forsøgt at skabe dialog med de pågældende, men området er blevet forladt, når politiet er dukket op. 

 

Klar til opholdsforbud

Da Københavns Vestegns Politi vurderer at disse møder, hvor 150-200 personer har samlet sig, kan skabe risiko for spredning af corona-smitte, er området nu et såkaldt hotspot-område, hvor politiet i den kommende tid vil føre et meget nøje tilsyn, og hvor Københavns Vestegns Politi er klar til at oprette et decideret opholdsforbud om nødvendigt.
”Vi håber, at også de bilinteresserede forstår alvoren og derfor undlader at samles foran Brøndby Stadion. Men hvis de mod forventning samles alligevel, så er vi klar til at lukke området,” siger vicepolitiinspektør Søren Enemark.

Der er sat skilte op ved alle indkørsler til p-pladsen, hvor det oplyses, at politiet kan oprette et opholdsforbud i området.

Se øvrige hotspots på Vestegnen her:

Pressekontakt:

Vicepolitiinspektør Søren Enemark via pressetelefon 40263704
 

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

10. juli 2024

Københavns Vestegns Politi

Politiet råder: Hjælp dine forældre og bedsteforældre mod svindlere

For tiden lokker svindlere kreditkort og PIN-koder ud af ældre eller overtaler dem til at overføre penge for at lænse deres konto. Tal med dine ældre familiemedlemmer, så de ikke mister store beløb, opfordrer efterforskningsleder.

4. juli 2024

Københavns Vestegns Politi

Tre narkohandlere fik i alt 38 års fængsel

Retten i Glostrup har idømt tre mænd henholdsvis 11, 13 og 14 års fængsel for salg af store mængder amfetamin og kokain i 2023.

21. juni 2024

Københavns Vestegns Politi

Rocker dømt for skyderi

26-årig medlem af rockerklub idømt 5 års fængsel i forbindelse med skudepisode i Brøndby Strand