Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

30. april 2020 10:18

Nyt hotspot foran Brøndby Stadion

Københavns Vestegns Politi har udpeget p-pladsen foran Brøndby Stadion, som et område hvor der kan nedlægges forbud mod ophold for at imødegå corona-smitte.

Københavns Vestegns Politi

Tiltaget kommer, fordi en større gruppe af bilinteresserede har samlet sig på p-pladsen foran Brøndby Stadion de sidste to weekender. I den forbindelse har Københavns Vestegns Politi forsøgt at skabe dialog med de pågældende, men området er blevet forladt, når politiet er dukket op. 

 

Klar til opholdsforbud

Da Københavns Vestegns Politi vurderer at disse møder, hvor 150-200 personer har samlet sig, kan skabe risiko for spredning af corona-smitte, er området nu et såkaldt hotspot-område, hvor politiet i den kommende tid vil føre et meget nøje tilsyn, og hvor Københavns Vestegns Politi er klar til at oprette et decideret opholdsforbud om nødvendigt.
”Vi håber, at også de bilinteresserede forstår alvoren og derfor undlader at samles foran Brøndby Stadion. Men hvis de mod forventning samles alligevel, så er vi klar til at lukke området,” siger vicepolitiinspektør Søren Enemark.

Der er sat skilte op ved alle indkørsler til p-pladsen, hvor det oplyses, at politiet kan oprette et opholdsforbud i området.

Se øvrige hotspots på Vestegnen her:

Pressekontakt:

Vicepolitiinspektør Søren Enemark via pressetelefon 40263704
 

26. november 2021

Københavns Vestegns Politi

På Vestegnen går politiet målrettet efter folk der udebliver

Københavns Vestegns Politi eftersøger tiltalte, der udebliver fra retsmøder

26. november 2021

Københavns Vestegns Politi

Har dit barn lys på cyklen?

De næste to uger er lokalpolitiet ude på skolerne i morgenmørket for at slå et slag for, at børn har lys på cyklen.

24. november 2021

Københavns Vestegns Politi

To mænd fængslet for forsætlig brandstiftelse

Efter længere tids efterforskning er to mænd nu fængslet i en sag, hvor der er blevet sat ild på flere biler i Bagsværd.