Spring til hovedindhold

Forslag

Politiet undersøger sag om dødt spædbarn

Københavns Vestegns Politi har siden i morges været tilstede på Højbjergvej i Herlev i forbindelse med en sag om et dødt spædbarn.

Blå blink, Københavns Vestegns Politi

Klokken 0741 modtog Københavns Vestegns Politi anmeldelse om, at en ambulance var blevet sendt til en adresse på Højbjergvej i Herlev i forbindelse med et livløst spædbarn. Der blev forsøgt genoplivning af barnet som var 1 måned gammel, men det lykkedes desværre ikke.
Der er ingen indikationer på at der skulle være hændt noget kriminelt, men dødsårsagen kan endnu ikke fastlægges. Der er obduktion i sagen i morgen. 
Københavns Vestegns Politi har ikke yderligere oplysninger i sagen for nu.
 

Pressekontakt

E-mail: kbhv-presse@politi.dk
Telefon: 4026 3704

 

Akutte pressehenvendelser uden for almindelig arbejdstid rettes til vagtchefen via hovednummer 4386 1448.

Flere nyheder

18. juli 2019

Københavns Vestegns Politi

Ung svensk mand udleveret og fængslet for dobbeltdrab i Herlev

Retten i Glostrup har netop varetægtsfængslet en 19-årig svensk mand i sagen om dobbeltdrabet i Herlev den 25. juni. Den 19-årige blev tidligere i dag udleveret fra Sverige til Københavns Vestegns Politi.

16. juli 2019

Københavns Vestegns Politi

Tre svenske mænd anholdt ifm. dobbeltdrab i Herlev

Svensk politi har på foranledning af Københavns Vestegns Politi anholdt tre unge mænd, som mistænkes for at have forbindelse til dobbeltdrabet i Herlev den 25. juni.

15. juli 2019

Københavns Vestegns Politi

Er din bolig alene hjemme i sommerferien?

Sol, sommer og ferie er højtid for indbrudstyven – og særligt i disse uger er rigtig mange danskere væk hjemmefra. Men det er muligt at imødegå uønskede gæster og gøre det svært for tyven.

Afvis cookies