Spring til hovedindhold

Forslag

Politiet undersøger sag om dødt spædbarn

Københavns Vestegns Politi har siden i morges været tilstede på Højbjergvej i Herlev i forbindelse med en sag om et dødt spædbarn.

Blå blink, Københavns Vestegns Politi

Klokken 0741 modtog Københavns Vestegns Politi anmeldelse om, at en ambulance var blevet sendt til en adresse på Højbjergvej i Herlev i forbindelse med et livløst spædbarn. Der blev forsøgt genoplivning af barnet som var 1 måned gammel, men det lykkedes desværre ikke.
Der er ingen indikationer på at der skulle være hændt noget kriminelt, men dødsårsagen kan endnu ikke fastlægges. Der er obduktion i sagen i morgen. 
Københavns Vestegns Politi har ikke yderligere oplysninger i sagen for nu.
 

Flere nyheder

16. november 2019

Københavns Vestegns Politi

Efterforsker drab i Brøndby Strand

Københavns Vestegns Politi er talstærkt tilstede ved Tybjergparken lørdag efter skuddrab på en 25-årig mand og efterlyser vidner.

14. november 2019

Københavns Vestegns Politi

Fire unge anholdt for grov vold og røveri i Brøndby Strand

København Vestegns Politi indledte i morges en anholdelsesaktion mod en gruppe unge, som er mistænkt i en sag om grov vold og røveri – samtidig efterlyser politiet et specifikt vidne i forbindelse med sagen.

11. november 2019

Københavns Vestegns Politi

Fortsat politiopmærksomhed i Ishøj

Selvom visitationszonen i dele af Ishøj udløber kl. 18, fortsætter Københavns Vestegns Politi med en skærpet opmærksomhed i området.

Afvis cookies