Spring til hovedindhold

Forslag

Politiets varselsskud i Herlev

Københavns Vestegns Politi har her til aften affyret varselsskud i Herlev. Ingen er kommet alvorligt til skade og politiet har anholdt to personer

Blå blink, Københavns Vestegns Politi

Klokken 18.38 forsøgte politiet at bringe en bil til standsning på en parkeringsplads ved Stationsalleen 7 i  Herlev i forbindelse med en politiforretning. I stedet for at stoppe, valgte føreren af bilen at accelererede mod politipersonalet. En politimand blev ramt af bilen og derfor valgte politimandens kollega at afgive et varselskud op i luften. Bilen fortsatte meget hasarderet og ramte en fodgænger på vejen væk. 

To personer anholdt

Kort efter fandt politiet bilen og efterfølgende blev to personer anholdt. De er blandet andet blevet sigtet for forsøg på grov vold, for vold mod politiet og for at have bragt andres liv i fare.

Både fodgængeren og politimanden blev efterfølgende tjekket på skadestuen, men har alene pådraget sig knubs.

Anklagemyndigheden er nu i gang med at tage stilling til, om de to anholdte skal fremstilles i grundlovsforhør onsdag

Københavns Vestegns Politi har ikke yderligere kommentarer her til aften.

 

Pressekontakt via pressetelefon 61197509

 

Flere nyheder

21. september 2020

Københavns Vestegns Politi

Mange corona-kontroller på Vestegnen over weekenden

Københavns Vestegns Politi har igen i denne weekend været på over 100 kontrolbesøg i forbindelse med corona-restriktioner

18. september 2020

Københavns Vestegns Politi

Nye Corona-restriktioner på Vestegnen

De nye Corona-restriktioner, der er blevet indført, gælder foreløbig frem til den 1. oktober i alle 11 kommuner på Vestegnen, og Københavns Vestegns Politi har fortsat ekstra patruljer på gaden, for at sikre at restriktionerne bliver overholdt.

17. september 2020

Københavns Vestegns Politi

Dom: Sendte krænkende sms'er til barn

En 55-årig mand fra Rødovre er dømt for at sende blufærdighedskrænkende sms’er til en 12-årig pige. I virkeligheden var det en voksen kvinde, som fik nok af hans skriverier.

Afvis cookies