Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

19. februar 2021 13:27

Særlig coronaindsats fortsætter i Ishøj

Københavns Vestegns Politi fortsætter den ekstraordinære corona-indsats i Ishøj hen over weekenden og i den kommende uge.

Corona-patrulje i Ishøj Bycenter

Med det høje smittetryk i Ishøj og sundhedsmyndighedernes skærpede tiltag har Københavns Vestegns Politi siden sidste weekend haft ekstra corona-patruljer i byen.

Patruljerne er på gaden det meste af døgnet og særlig opmærksomme på steder, hvor mange mennesker søger hen – blandt andet i Bycentret, hvor en række forretninger har lov at holde åbent: 

”Det er en fælles sag at få slået udbruddet ned – og jeg opfordrer alle til at gøre deres bedste i denne alvorlige situation: Hold afstand, sprit af, bliv testet og brug mundbind, hvor du skal, hvis du skal,” siger politidirektør Kim Christiansen, Københavns Vestegns Politi.

I de sidste uger har særlige corona-patruljer ført omkring 400 tilsyn i Ishøj med fokus på, om corona-reglerne bliver overholdt – fx forsamlinger over fem personer, restriktioner i forretningerne og bistand til butiksliv og offentlig transport om brug af mundbind. 

Lokalpolitiet melder, at borgere og butikker i det store hele opfører sig fornuftigt og efterkommer restriktionerne, og at der generelt kun sjældent er grund til at skride ind. 

Styrket test-program i Ishøj

I løbet af ugen har sundhedsmyndighederne udvidet testkapaciteten i byen – blandt andet med test-busser, så borgerne kan blive testet på over 10 lokaliteter hver dag i kommunen.

Ishøj kommune melder dagligt dagens mulige teststeder ud via sin hjemmeside www.ishoj.dk og Facebook-side: @ishojkommune.

Region Hovedstaden opdaterer jævnligt en oversigt over teststeder i Storkøbenhavn.

 

Corona-patrulje i Ishøj Bycenter

 

Corona-patrulje i Ishøj Bycenter

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

Flere nyheder

27. januar 2023

Københavns Vestegns Politi

Mand dømt for frihedsberøvelse og voldtægt af kæreste

48-årig mand fra Brøndby idømt tre års fængsel for grov vold, vidnetrusler, voldtægt og flere dages frihedsberøvelse af mandens daværende kæreste.

19. januar 2023

Københavns Vestegns Politi

Kvinde dømt for omfattende narko-kørsel

36-årig kvinde fra Ishøj dømt for blandet andet seks tilfælde af narko-kørsel, fem hastighedsovertrædelser og vold mod en politimand. Hun blev i går idømt i alt syv måneders fængsel, hvor fire af månederne blev gjort betinget.

16. januar 2023

Københavns Vestegns Politi

Mand dømt for psykisk vold

39-årig mand idømt tre måneders fængsel for at have udsat sin daværende kæreste i Bagsværd for psykisk vold.

Forslag