Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

19. februar 2021 13:27

Særlig coronaindsats fortsætter i Ishøj

Københavns Vestegns Politi fortsætter den ekstraordinære corona-indsats i Ishøj hen over weekenden og i den kommende uge.

Corona-patrulje i Ishøj Bycenter

Med det høje smittetryk i Ishøj og sundhedsmyndighedernes skærpede tiltag har Københavns Vestegns Politi siden sidste weekend haft ekstra corona-patruljer i byen.

Patruljerne er på gaden det meste af døgnet og særlig opmærksomme på steder, hvor mange mennesker søger hen – blandt andet i Bycentret, hvor en række forretninger har lov at holde åbent: 

”Det er en fælles sag at få slået udbruddet ned – og jeg opfordrer alle til at gøre deres bedste i denne alvorlige situation: Hold afstand, sprit af, bliv testet og brug mundbind, hvor du skal, hvis du skal,” siger politidirektør Kim Christiansen, Københavns Vestegns Politi.

I de sidste uger har særlige corona-patruljer ført omkring 400 tilsyn i Ishøj med fokus på, om corona-reglerne bliver overholdt – fx forsamlinger over fem personer, restriktioner i forretningerne og bistand til butiksliv og offentlig transport om brug af mundbind. 

Lokalpolitiet melder, at borgere og butikker i det store hele opfører sig fornuftigt og efterkommer restriktionerne, og at der generelt kun sjældent er grund til at skride ind. 

Styrket test-program i Ishøj

I løbet af ugen har sundhedsmyndighederne udvidet testkapaciteten i byen – blandt andet med test-busser, så borgerne kan blive testet på over 10 lokaliteter hver dag i kommunen.

Ishøj kommune melder dagligt dagens mulige teststeder ud via sin hjemmeside www.ishoj.dk og Facebook-side: @ishojkommune.

Region Hovedstaden opdaterer jævnligt en oversigt over teststeder i Storkøbenhavn.

 

Corona-patrulje i Ishøj Bycenter

 

Corona-patrulje i Ishøj Bycenter

Vi beklager. Dette indhold kan ikke vises.