Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

3. juni 2022 13:47

Straksdom for narkohandel

24-årig mand fra Taastrup idømt 5 år og 9 måneders fængsel for handel med mindst 2 kg kokain.

Retslogo og politibil i baggrunden

Manden blev anholdt onsdag og i forbindelse med anholdelsen fandt politiet ca. 300 gram kokain samt en mindre mængde hash og MDMA. Politiet fandt også knap 76.000 kr. i kontanter. 
Den 24-årige erkendte at have solgt mindst 2 kilo kokain og oplyste at de mange penge stammede fra narkohandel. Efterfølgende blev manden fremstillet i grundlovsforhør torsdag og da han erkendte, var det muligt at dømme ham med det samme. Efterfølgende blev den 24-årig varetægtsfængslet frem til afsoning.

Manden blev anholdt på baggrund af efterforskning. Han modtog dommen.

 

Pressekontakt:

Pressetelefon: 40263704
 

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

Flere nyheder

19. august 2022

Københavns Vestegns Politi

Ny nærpolitienhed i Høje Gladsaxe officielt indviet

Nu er lokalpolitiets nye nærpolitienhed i Høje Gladsaxe officielt indviet og erklæret for åben bydelens beboere. Kom forbi, og hils på dine lokale betjente.

17. august 2022

Københavns Vestegns Politi

Knaldende bil tilbageholdt af politiet

Københavns Vestegns Politi har tilbageholdt en bil i over to måneder, efter den afgav høje knald under kørsel. Katalysatoren var fjernet og motorens elektronik ændret, så udstødnings-gasserne røg direkte ud i atmosfæren. Først efter et værksted miljøgodkendte bilen, kom den på gaden igen.

5. august 2022

Københavns Vestegns Politi

Politiet er med når det ringer ind til nyt skoleår

Når klokken ringer ind til et nyt skoleår mandag 8. august, strømmer en masse nye små trafikanter ud i trafikken. Dem skal vi tage ekstra hensyn til, og derfor er Københavns Vestegns Politi ude på skolevejene hver morgen i uge 32 og 33.

Forslag