Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

1. juni 2023 11:41

Tiltale rejst i sag om dobbelt knivdrab

Anklagemyndigheden har rejst tiltale mod en ung mand for to knivdrab i Taastrup i marts. Samtidig er fire unge tiltalt for grov vold mod den drabstiltalte.

Københavns Vestegns Politi

En nu 18-årig ung mand er blevet tiltalt for at dræbe to unge på 17 og 18 år med kniv kl ca. 23 den 6. marts 2023 i Taastrup. Den 18-årige er også tiltalt for drabsforsøg ved at have stukket en 17-årig i benet. 

Samtidig er fire unge i alderen 17 til 19 år tiltalt for sammen med de to afdøde, at have lagt et baghold for den drabstiltalte. I forbindelse med bagholdet blev den drabstiltalte udsat for grov vold. Det var i sammenhæng med dette overfald at drabene fandt sted.

Den drabstiltalte meldte sig selv dagen efter drabene og har været varetægtsfængslet siden.

Anklagemyndigheden har samtidig valgt at påtaleopgive sagen mod en nu 17-årige, der også har været sigtet for drab i sagen.

Sagen er endnu ikke berammet.

De tiltalte og deres advokater er orienteret om tiltalen, men efter reglerne om aktindsigt kan medierne først få aktindsigt i anklageskriftet fra tirsdag den 6. juni.
 

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

10. juli 2024

Københavns Vestegns Politi

Politiet råder: Hjælp dine forældre og bedsteforældre mod svindlere

For tiden lokker svindlere kreditkort og PIN-koder ud af ældre eller overtaler dem til at overføre penge for at lænse deres konto. Tal med dine ældre familiemedlemmer, så de ikke mister store beløb, opfordrer efterforskningsleder.

4. juli 2024

Københavns Vestegns Politi

Tre narkohandlere fik i alt 38 års fængsel

Retten i Glostrup har idømt tre mænd henholdsvis 11, 13 og 14 års fængsel for salg af store mængder amfetamin og kokain i 2023.

21. juni 2024

Københavns Vestegns Politi

Rocker dømt for skyderi

26-årig medlem af rockerklub idømt 5 års fængsel i forbindelse med skudepisode i Brøndby Strand