Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

22. december 2021 12:06

To fængslet efter skudepisode i Rødovre

Retten i Glostrup har netop varetægtsfængslet to mænd på 29 og 34 år, som politiet forbinder med en skudepisode på Islevbrovej i Rødovre den 3. december, hvor en ung mand blev dræbt og to andre såret.

Københavns Vestegns Politi

Efter forudgående efterforskning blev de to mænd pågrebet af politiet i en koordineret anholdelsesaktion mandag og tirsdag morgen fremstillet i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling.

Begge er sigtet for at have skudt og dræbt en 17-årig ung mand fra Bulgarien og for drabsforsøg på en 15-årig dreng og en 28-årig mand, som også blev ramt. I samme forbindelse er de desuden sigtet for ulovlig våbenbesiddelse under særligt skærpende omstændigheder. 

”Retten besluttede, at de to mænd skal varetægtsfængsles i foreløbig fire uger, og nu fortsætter politiets efterforskning,” siger senioranklager Rasmus Kim Petersen, anklagemyndigheden ved Københavns Vestegns Politi.

Retsmødet blev holdt for lukkede døre, og derfor kommenterer Københavns Vestegns Politi ikke efterforskningen yderligere på nuværende tidspunkt – udover at mulige sammenhænge med de seneste skudepisoder i Storkøbenhavn indgår som en del af efterforskningen.

Flere nyheder

27. juni 2022

Københavns Vestegns Politi

Mand idømt 12 års fængsel for drabsforsøg

35-årig mand dømt for et drabsforsøg begået i Brøndby.

14. juni 2022

Københavns Vestegns Politi

Dømt for ildspåsættelse

24-årig mand idømt et år og ni måneders fængsel for flere brande i Bagsværd

8. juni 2022

Københavns Vestegns Politi

29-årig mand idømt forvaring for overgreb

Manden er dømt for et stort antal overgreb på unge drenge med relation til hooligan-miljøet i Brøndby.

Forslag