Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

4. juli 2024 13:19

Tre narkohandlere fik i alt 38 års fængsel

Retten i Glostrup har idømt tre mænd henholdsvis 11, 13 og 14 års fængsel for salg af store mængder amfetamin og kokain i 2023.

Retslogo Glostrup

Efter et tæt efterforskningssamarbejde mellem politikredsene i Nordsjælland og Københavns Vestegn fandt politiet 34 kilo amfetamin ved en ransagning hos en 33-årig mand i Rødovre i juni sidste år. 

Den 33-årige blev sammen med medmistænkt, en 40-årig mand fra Rødovre, varetægtsfængslet dagen efter. En tredje mistænkt, en 26-årig mand fra København, blev sidenhen varetægtsfængslet i november.

Den videre efterforskning viste, at de tre mænd i fællesskab havde handlet med omfattende mængder amfetamin og kokain over flere perioder i løbet af sidste år.

Onsdag afsagde Retten i Glostrup dom i sagen med straffe på i alt 38 års fængsel. 

For sin rolle i sagen fik den 40-årige 11 års fængsel for handel med 40 kilo amfetamin. Den 33-årige fik 13 års fængsel for handel med 127 kilo amfetamin, og den 26-årige fik 14 års fængsel for handel med 40 kilo amfetamin og 20 kilo kokain.

”Med dommene sætter retssystemet en tyk streg under, at omfattende narkohandel udløser nogle meget lange fængselsstraffe,” siger specialanklager Rasmus Kim Petersen, anklagemyndigheden ved Københavns Vestegns Politi.

Den 33-årige modtog sin straf, mens de to andre ankede på stedet. De dømte er fortsæt fængslet. 

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

10. juli 2024

Københavns Vestegns Politi

Politiet råder: Hjælp dine forældre og bedsteforældre mod svindlere

For tiden lokker svindlere kreditkort og PIN-koder ud af ældre eller overtaler dem til at overføre penge for at lænse deres konto. Tal med dine ældre familiemedlemmer, så de ikke mister store beløb, opfordrer efterforskningsleder.

21. juni 2024

Københavns Vestegns Politi

Rocker dømt for skyderi

26-årig medlem af rockerklub idømt 5 års fængsel i forbindelse med skudepisode i Brøndby Strand

17. juni 2024

Københavns Vestegns Politi

Dom i sag om omskæring

57-årig dansk-somalisk mand idømt fængsel i 2 år for at have medvirket til, at hans datter blev udsat for omskæring.