Spring til hovedindhold

Forslag

Ung svensker fængslet for dobbeltdrab i Herlev

Retten i Glostrup har i dag varetægtsfængslet en 17-årig svensk mand bag lukkede døre for drab på to svenske mænd og drabsforsøg på en tredje i Herlev den 25. juni. Dermed er fire mistænkte aktuelt fængslet i Danmark under efterforskningen.

Den 17-årige, som er svensk statsborger og bosiddende i Sverige, blev sammen med to andre mistænkte i sagen anholdt og fængslet den 15. juli af svenske myndigheder. 

 

I dag blev han som den sidste udleveret fra Sverige og fremstillet i Retten i Glostrup, hvor han blev varetægtsfængslet foreløbig til 15. august.Dermed er de tre svenske mænd på 17, 18 og 19 år, som Københavns Vestegns Politi fik fængslet in absentia ved retten i Glostrup den 12. juli, nu udleveret og varetægtsfængslet i Danmark.

 

Derudover blev en 21-årig svensk mand varetægtsfængslet ved Retten i Glostrup bag dobbeltlukkede døre den 29. juni.

 

PressekontaktSenioranklager Peter Rask, mobil 5154 2624

Flere nyheder

12. august 2020

Københavns Vestegns Politi

Ransagning mod Urban Go

Københavns Vestegns Politi har her til formiddag ransaget to adresser med relation til firmaet Urban Go

7. august 2020

Københavns Vestegns Politi

Skolestart: Pas på de små i trafikken!

Mandag er første skoledag for mange – og dermed starten for en del små trafikanters allerførste ture til og fra skole. De næste uger holder politiet et ekstra vågent øje på skolevejene, lige før klokken ringer ind.

5. august 2020

Københavns Vestegns Politi

17-årig idømt 3 1/2 års fængsel for voldtægt

Retten i Glostrup har her til eftermiddag dømt en 17-årig for voldtægt begået i maj i Taastrup. Han blev samtidig idømt en advarsel om udvisning.

Afvis cookies