Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

16. september 2019

Visitationszone i dele af Ishøj

På baggrund af søndagens skyderi i Ishøj har politidirektøren for Københavns Vestegns Politi i dag besluttet at indføre visitationszone i dele af Ishøj fra i dag mandag den 16. september 2019 kl. 18 til mandag den 30. september 2019 kl. 18.

Oversigtskort over visitationszone i dele af Ishøj fra 16/9-30/9-19

Beslutningen medfører, at politiet i perioden kan foretage stikprøvevis besigtigelse af personers legeme, undersøgelse af tøj og andre genstande samt køretøjer i et nærmere anvist geografisk område for at forebygge, at nogen foretager strafbare handlinger, som indebærer fare for personers liv, helbred eller velfærd.
 
Baggrunden for beslutningen er en skudepisode på Gildbrovej søndag den 15. september kl. 21.16, hvor to 22-årige blev ramt af skud, og den ene afgik ved døden.

Samtidig oprettes der visitationszoner i dele af Københavns Politikreds og Midt- og Vestsjællands Politikreds, fordi politiet vurderer, at der er tale om en konflikt mellem kriminelle grupperinger i dele af det storkøbenhavnske område.

- Vi har sat massivt ind for at for skabe tryghed i Ishøj, og vi samarbejder tæt med vores nabopolitikredse om at få retsforfulgt de skyldige, siger Københavns Vestegns Politis politidirektør Kim Christiansen
 

Her gælder visitationszonen

Visitationszonen afgrænses mod Hundige (syd) langs kommunegrænsen til Greve Kommune, mod Vallensbæk Strand (nordøst) langs kommunegrænsen til Vallensbæk Kommune og mod nordvest langs Køge Bugt Motorvejen/Motorring 4, som dog ikke er omfattet.

Se oversigtskort.

Københavns Vestegns Politi har ikke flere kommentarer til sagen for nu.
 

Flere nyheder

4. december 2019

Københavns Vestegns Politi

Mistænkt for voldtægtsforsøg i Rødovre har meldt sig selv

I forbindelse med efterlysning af en mand, der var mistænkt for voldtægtsforsøg i Rødovre 30. november 2019, har en person meldt sig selv og han er nu mistænkt i sagen

29. november 2019

Københavns Vestegns Politi

Efterlyst mand anholdt

Politiet har anholdt den 49-årige mand, som vi efterlyste tirsdag.

27. november 2019

Københavns Vestegns Politi

Politiet intensiverer indbrudsindsats

Københavns Vestegns Politi har styrket sin indbrudsindsats – særligt med fokus på politikredsens nordlige kommuner

Afvis cookies