Spring til hovedindhold

Forslag

Visitationszone indføres i dele af Brøndby

Politidirektøren for Københavns Vestegns Politi har i dag besluttet at indføre en visitationszone i dele af Brøndby kommune fra i dag kl. 18 til tirsdag den 1. september 2020 kl. 18.

Kort: Visitationszone i dele af Brøndby

Visitationszonen indføres efter to skudepisoder på Brøndby Nord Vej torsdag den 30. juli cirka kl. 23 og søndag den 2. august også kl. 23. Flere biler fik skader, ingen mennesker er meldt ramt. 

Politiet vurderer, at skudepisoderne udspringer af en konflikt i det kriminelle miljø i dele af kommunen.  

”Borgerne i kvarteret skal kunne føle sig trygge, derfor har vi øget vores synlige tilstedeværelse – og med visitationszonen styrker vi vores fokus og muligheder mod kriminelle aktiviteter i området,” siger politiinspektør Flemming Madsen.

I forbindelse med visitationszonen kan politiet foretage stikprøvevis besigtigelse af personers legeme, undersøgelse af tøj og andre genstande samt køretøjer i et nærmere anvist geografisk område for at forebygge, at nogen foretager strafbare handlinger, som indebærer fare for personers liv, helbred eller velfærd.

Sideløbende fortsætter efterforskningen af hændelserne på Brøndby Nord Vej, hvor fem blev anholdt efter episoden søndag aften og tre af dem varetægtsfængslet næste dag, mandag den 3. august.  

Her gælder visitationszonen

Mod vest langs Fæstningskanalen på Vestvolden. Mod nord langs Roskildevej. Mod øst langs kommunegrænsen til Rødovre Kommune. Mod syd langs Park Alle.

Se kort.

 

Begge skudepisode efterforskes lige nu og derfor har Københavns Vestegns Politi ikke yderligere kommentarer for nu.

 

Flere nyheder

18. september 2020

Københavns Vestegns Politi

Nye Corona-restriktioner på Vestegnen

De nye Corona-restriktioner, der er blevet indført, gælder foreløbig frem til den 1. oktober i alle 11 kommuner på Vestegnen, og Københavns Vestegns Politi har fortsat ekstra patruljer på gaden, for at sikre at restriktionerne bliver overholdt.

17. september 2020

Københavns Vestegns Politi

Dom: Sendte krænkende sms'er til barn

En 55-årig mand fra Rødovre er dømt for at sende blufærdighedskrænkende sms’er til en 12-årig pige. I virkeligheden var det en voksen kvinde, som fik nok af hans skriverier.

12. september 2020

Københavns Vestegns Politi

Invitation: Pressebriefing kl. 18

Københavns Vestegns Politi og kommunerne i Herlev og Vallensbæk holder et fælles pressemøde kl. 18 foran politigården i Albertslund om Covid-19-situationen.

Afvis cookies