Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

25. november 2021 15:33

18-årig dømt for knivstikkeri i Herning

En 18-årig mand skal to år og tre måneder i fængsel. Han blev i dag dømt for et knivstikkeri begået i Herning den 7. maj 2021.

En 18-årig mand fra Herning blev i dag, den 25. november 2021, ved retten i Herning dømt skyldig i legemsangreb af særligt rå, brutal eller farlig karakter i gentagelsestilfælde. Han fik en dom på to år og tre måneders fængsel.

Snittede 23-årig i ansigtet

Sagen handler om et slagsmål, der den 7. maj 2021 omkring klokken 21 opstod i en gyde i Fonnesbechsgade i Herning.
Den dengang 17-årige mand snittede en 23-årig mand i ansigtet med kniv, så pulsårer, nervegrene og øre blev skåret over, og så den 23-årige kan have været i livsfare.

”Der var rejst tiltale for grov vold begået under særdeles skærpende omstændigheder, men retten dømte alene efter bestemmelsen om grov vold, så nu vil jeg gå hjem og overveje, om sagen skal indstilles til anke”, lyder det fra anklager Michelle Pedersen, der har ført sagen for anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Den nu 18-årige mand blev desuden dømt for i forbindelse med samme episode at have forsøgt at stikke en 19-årig årig mand med kniven og for i det hele taget at have været i besiddelse af kniven.

Sagen har kørt som en nævningesag ved retten i Herning.


Pressens kontaktperson:

Michelle Pedersen, anklager, anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi: 2151 8175

Pressekontakt

E-mail: mvjyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 51731906
 

29. november 2021

Midt- og Vestjyllands Politi

To mænd idømt fængselsstraf for GPS-tyverier

Retten i Holstebro har i dag idømt to mænd fra Litauen en fængselsstraf på to år og tre måneder for en række indbrud i maskinhaller, hvor der blev stjålet GPS-udstyr til landbrugsmaskiner for flere hundrede tusinde kroner.

25. november 2021

Midt- og Vestjyllands Politi

Nævningesag i Herning – ildspåsættelse og grov afpresning

Mandag den 29. november begynder nævningesagen mod tre unge mænd, der er tiltalt for at stå bag en større brand i en industribygning i Ikast sidste år. I sagen er der også rejst tiltale for en lang række øvrige forhold, herunder afpresning og våbenbesiddelse.

23. november 2021

Midt- og Vestjyllands Politi

Black Friday 2021 = Ctrl C + Ctrl V

Traditionerne gentager sig, og det samme gør vores budskaber. På fredag er det blevet tid til den årlige Black Friday-shopping, og da COVID-19 igen fylder meget i vores samfund, forventes også store dele af dette års tilbudshandel at foregå digitalt. Derfor gentager vi også gerne os selv fra sidste år og kopierer vores budskab: Pas på, du ikke bliver snydt, når du handler på nettet!