Spring til hovedindhold

Forslag

2 gange 7 års fængsel i sag om særdeles grov vold

Retten i Herning har i dag idømt en mand og en kvinde syv års fængsel i en sag om blandt andet vold af særligt rå, brutal eller farlig karakter.

Det var over en periode i februar og marts 2021 at en 37-årig mand og en 33-årig kvinde ifølge anklageskriftet har mishandlet en nu 31-årig mand i Haderup og udsat denne for voldtægt ved andet seksuelt forhold end samleje, ulovlig tvang, frihedsberøvelse, trusler og afpresning.

 

Den 31-årige mand blev blandt andet slået med forskellige genstande og på anden måde mishandlet, så han kan have været i livsfare.

 

Den 33-årige kvinde er desuden dømt for i en periode i april og maj 2018 at have begået bedrageri mod en nu 39-årig mand i Hundested.

 

Retten i Herning idømte de to 7 års fængsel.

 

Den 37-årige mand udbad sig betænkningstid mens den 33-årige kvinde har anket dommen.

 

”Der er tale om en voldssag af en grovhed, man sjældent ser, hvilket de markante straffe også vidner om. De er i det væsentligste dømt i overensstemmelse med anklageskriftet ligesom dommen i udstrakt grad er i overensstemmelse med det, jeg påstod”, siger senioranklager Søren Kløvborg efter dagens dom.

 

Kontaktperson for pressen

Senioranklager Søren Kløvborg fra anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi, tlf. 40433701

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

Flere nyheder

23. maj 2023

Midt- og Vestjyllands Politi

Dom: Ægtepar skal i fængsel for mishandling og psykisk vold mod deres børn

Et ægtepar fra Viborg er idømt ubetinget fængsel og udvisning for vold og psykisk vold mod parrets seks børn og stedbørn over en længere årrække.

19. maj 2023

Midt- og Vestjyllands Politi

Otte biler beslaglagt i forbindelse med større færdselsaktion

Det lovlige brændertræf, der torsdag blev afholdt i Karup, blev afviklet helt efter bogen, men senere på aftenen samledes flere køretøjer til ulovlig dækafbrænding ved Ørnhøj. Midt- og Vestjyllands Politi havde aftenen igennem en større aktion i gang på de midt- og vestjyske veje og måtte flere gange have bødeblokken frem, ligesom otte biler blev beslaglagt på grund af manipulation.

17. maj 2023

Midt- og Vestjyllands Politi

Der var ingen bombe i Vestre Landsret

En mand ringede onsdag formiddag til landsretten i Viborg og fortalte, at han havde placeret en bombe i bygningen. Landsretten blev derfor evakueret, mens politiet undersøgte området.

Forslag