Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

20. maj 2022 13:37

2 gange 7 års fængsel i sag om særdeles grov vold

Retten i Herning har i dag idømt en mand og en kvinde syv års fængsel i en sag om blandt andet vold af særligt rå, brutal eller farlig karakter.

Det var over en periode i februar og marts 2021 at en 37-årig mand og en 33-årig kvinde ifølge anklageskriftet har mishandlet en nu 31-årig mand i Haderup og udsat denne for voldtægt ved andet seksuelt forhold end samleje, ulovlig tvang, frihedsberøvelse, trusler og afpresning.

 

Den 31-årige mand blev blandt andet slået med forskellige genstande og på anden måde mishandlet, så han kan have været i livsfare.

 

Den 33-årige kvinde er desuden dømt for i en periode i april og maj 2018 at have begået bedrageri mod en nu 39-årig mand i Hundested.

 

Retten i Herning idømte de to 7 års fængsel.

 

Den 37-årige mand udbad sig betænkningstid mens den 33-årige kvinde har anket dommen.

 

”Der er tale om en voldssag af en grovhed, man sjældent ser, hvilket de markante straffe også vidner om. De er i det væsentligste dømt i overensstemmelse med anklageskriftet ligesom dommen i udstrakt grad er i overensstemmelse med det, jeg påstod”, siger senioranklager Søren Kløvborg efter dagens dom.

 

Kontaktperson for pressen

Senioranklager Søren Kløvborg fra anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi, tlf. 40433701

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

Flere nyheder

30. juni 2022

Midt- og Vestjyllands Politi

43-årig mand dømt for voldtægtsforsøg i Nørre Nissum

Fem års fængsel og permanent udvisning af Danmark. Sådan lød straffen til en 43-årig mand, da han i dag blev dømt for voldtægtsforsøg i Nørre Nissum.

28. juni 2022

Midt- og Vestjyllands Politi

Hjemmerøveri og vanvidskørsel ender med over syv års fængsel

To unge mænd på henholdsvis 27 og 35 år er i dag blevet idømt flerårige fængselsstraffe ved retten i Herning for et groft hjemmerøveri. En tredje medvirkende på 37 år er ligeledes blevet kendt skyldig i sagen. Dommen kommer på baggrund af et hjemmerøveri begået i august sidste år på en adresse i Birk, hvor tiltalen bl.a. lød på hjemmerøveri, grov vold og vanvidskørsel.

28. juni 2022

Midt- og Vestjyllands Politi

Fire mænd skal flere år i fængsel for bedrageri og afpresning på sociale medier

Fire mænd udgav sig på sociale medier for at være en kvinde, der solgte seksuelle ydelser – men i stedet var der tale om et større svindelnummer. I dag blev mændene dømt for organiseret bedrageri og afpresning, og de kan nu se frem til at skulle i fængsel i mellem to og et halvt års fængsel og 5 års år.

Forslag