Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

30. august 2023 14:22

20-årig mand varetægtsfængslet for besiddelse af større mængde piller

Retten i Holstebro har i dag varetægtsfængslet en 20-årig mand for besiddelse af en større mængde piller af typen Tramadol.

Midt- og Vestjyllands Politi kunne tirsdag eftermiddag anholde en 20-årig mand, sigtet for besiddelse af mere end 18.000 piller af typen Tramadol med henblik på videreoverdragelse. Manden er blevet fremstillet i grundlovsforhør for lukkede døre og er varetægtsfængslet i fire uger

Tirsdag den 29. august fandt en gruppe skoleelever en pose med piller i et skovområde i tilknytning til Nørre Boulevard Skolen i Holstebro. Eleverne handlede meget ansvarsbevidst og kontaktede personalet på skolen, der straks tilkaldte politiet.

Midt- og Vestjyllands Politi iværksatte omgående en efterforskning i området og kunne samme eftermiddag kort før kl. 15.00 anholde den formodede ejer af pillerne i forbindelse med, at vedkommende indfandt sig i området.

”Det er naturligvis alvorligt, når man finder så stor en mængde piller – ikke mindst, når det sker så tæt på en uddannelsesinstitution. Derfor handlede vi også resolut og iværksatte omgående en efterforskning af sagen og det er derfor meget tilfredsstillende, at vi allerede få timer efter anmeldelsen, kunne anholde den formodede gerningsmand”, siger politikommissær Knud Lauridsen efter anholdelsen og roser samtidig eleverne og skolen:

”Eleverne handlede helt efter bogen ved omgående at kontakte skolens personale uden selv at kigge nærmere på posens indhold. Elevernes og skolens hurtige reaktion er uden tvivl medvirkende årsag til, at vi så hurtigt får anholdt den formodede gerningsmand.”

Midt- og Vestjyllands Politi efterforsker fortsat sagen.

 

Kontaktperson for pressen

Midt- og Vestjyllands Politi har ikke yderligere oplysninger om sagen af hensyn til efterforskningen.
For spørgsmål i relation til grundlovsforhøret kan anklager ved anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi, Emil Nyborg kontaktes på telefon 40846318.

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

25. september 2023

Midt- og Vestjyllands Politi

Politiet undersøger hændelsesforløb

Midt- og Vestjyllands Politi har sat gang i en undersøgelse af hændelsesforløbet omkring en politiforretning søndag den 24. september.

22. september 2023

Midt- og Vestjyllands Politi

Politiet holder øvelse med flere myndigheder i byretten i Viborg

Midt- og Vestjyllands Politi afholder i dag sammen med andre myndigheder øvelse i byretten i Viborg.

6. september 2023

Midt- og Vestjyllands Politi

Fire mænd idømt fængsel og udvisning for serie-indbrud i håndværkerbiler

Fire litauiske mænd er idømt fængselsstraffe og udvisning for lang række af værktøjstyverier.