Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

30. august 2023 14:22

20-årig mand varetægtsfængslet for besiddelse af større mængde piller

Retten i Holstebro har i dag varetægtsfængslet en 20-årig mand for besiddelse af en større mængde piller af typen Tramadol.

Midt- og Vestjyllands Politi kunne tirsdag eftermiddag anholde en 20-årig mand, sigtet for besiddelse af mere end 18.000 piller af typen Tramadol med henblik på videreoverdragelse. Manden er blevet fremstillet i grundlovsforhør for lukkede døre og er varetægtsfængslet i fire uger

Tirsdag den 29. august fandt en gruppe skoleelever en pose med piller i et skovområde i tilknytning til Nørre Boulevard Skolen i Holstebro. Eleverne handlede meget ansvarsbevidst og kontaktede personalet på skolen, der straks tilkaldte politiet.

Midt- og Vestjyllands Politi iværksatte omgående en efterforskning i området og kunne samme eftermiddag kort før kl. 15.00 anholde den formodede ejer af pillerne i forbindelse med, at vedkommende indfandt sig i området.

”Det er naturligvis alvorligt, når man finder så stor en mængde piller – ikke mindst, når det sker så tæt på en uddannelsesinstitution. Derfor handlede vi også resolut og iværksatte omgående en efterforskning af sagen og det er derfor meget tilfredsstillende, at vi allerede få timer efter anmeldelsen, kunne anholde den formodede gerningsmand”, siger politikommissær Knud Lauridsen efter anholdelsen og roser samtidig eleverne og skolen:

”Eleverne handlede helt efter bogen ved omgående at kontakte skolens personale uden selv at kigge nærmere på posens indhold. Elevernes og skolens hurtige reaktion er uden tvivl medvirkende årsag til, at vi så hurtigt får anholdt den formodede gerningsmand.”

Midt- og Vestjyllands Politi efterforsker fortsat sagen.

 

Kontaktperson for pressen

Midt- og Vestjyllands Politi har ikke yderligere oplysninger om sagen af hensyn til efterforskningen.
For spørgsmål i relation til grundlovsforhøret kan anklager ved anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi, Emil Nyborg kontaktes på telefon 40846318.

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

4. juli 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

20-årig mand fundet død i Nørresø

20-årig mand, der har været savnet siden lørdag, er torsdag aften fundet død.

3. juli 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Indbrudstyven udnytter ferien: Det her kan du selv gøre for at mindske risikoen for indbrud

Indbrudstyvene havde travlt sidste sommer. Følg de forebyggende råd og nedsæt risikoen for at blive ramt af indbrud i ferieperioden.

13. juni 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

I alt 15 års fængsel til to mænd i narkosag

To mænd på henholdsvis 35 og 38 år er ved retten i Holstebro blevet idømt hver syv år og seks måneders fængsel i større narkosag.