Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

22. september 2020 21:32

30-årig mand anholdt for knivstikkeri i Viborg

Midt- og Vestjyllands Politi har tirsdag aften anholdt en 30-årig mand for et overfald på en 21-årig bekendt mand. Gerningsmanden anvendte kniv ved overfaldet, og den forurettedes tilstand er kritisk.

Kl. 17.37 modtog Midt- og Vestjyllands Politi en anmeldelse om et knivoverfald på 21-årig mand ved Sct. Mathias Centret i Viborg. Den forurettede er kørt til behandling på sygehuset i Skejby i kritisk tilstand.

Ved rundering i området spottede og anholdt en af politiets patruljer kort tid efter den formodede gerningsmand – en 30-årig mand. Politiet arbejder ud fra en teori om, at de to mænd kendte hinanden i forvejen, men hvad der gik forud for overfaldet endnu uvist.

Politiet har fundet det formodede gerningsvåben og er nu i gang med afhøringer og tekniske undersøgelser. Den anholdte vil blive fremstillet ved et grundlovsforhør i Retten i Viborg onsdag.
 

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

19. april 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

19 klip og to frakendelser: Pas på hastigheden - også i weekenden

Nogle timers fartkontrol gav sidste weekend 140 hastighedssager. Sænk farten - det er afgørende for ulykkens alvor.

15. april 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

35-årig dømt til anbringelse på psykiatrisk afdeling for drabsforsøg

En 35-årig mand blev i dag dømt for to drabsforsøg, efter han den 13. september 2023 stak et ældre ægtepar med kniv. Retten dømte manden til anbringelse på en psykiatrisk afdeling uden længstetid.

12. april 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

En af to nattelivszoner ophæves i Viborg

Midt- og Vestjyllands Politi har besluttet at ophæve den ene af to nattelivszoner i Viborg. Det er nattelivszonen i området ved Sct. Hans Gade, der ophæves, mens nattelivszonen ved Gravene fastholdes.