Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

7. oktober 2021 10:24

Branden i Hvide Sande: Tekniske undersøgelser er afsluttet

Politiets tekniske undersøgelser på brandstedet efter branden på havnen i Hvide Sande den 15. september er nu afsluttet. Nu venter analyser og yderligere afhøringer, inden brandårsagen kan klarlægges.

Onsdag aften den 15. september udbrød der brand på en laksefabrik på havnen i Hvide Sande. Brandslukningen stod på i flere døgn, og på grund af bygningernes tilstand efter branden kunne politiet først i går den 6. oktober foretage de tekniske undersøgelser af brandstedet, hvorefter brandstedet blev derefter frigivet.

Resultaterne af undersøgelserne skal nu analyseres, og der skal foretages yderligere afhøringer i sagen, inden brandårsagen kan klarlægges. Svaret forventes inden for få uger.

 

Indtil brandårsagen er klarlagt, kan Midt- og Vestjyllands Politi ikke oplyse yderligere om sagen.


Pressekontakt

E-mail: mvjyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 51731906
 

3. december 2021

Midt- og Vestjyllands Politi

Fængselsstraf til psykolog for seksuelt misbrug

En 33-årig mandlig psykolog er fredag blevet idømt ti måneders fængsel for at have begået et seksuelt overgreb mod en dengang 15-årig kvindelig klient. Episoden fandt sted i starten af året, hvor psykologen under et fortroligt behandlingsmøde udførte overgrebet mod klienten.

29. november 2021

Midt- og Vestjyllands Politi

To mænd idømt fængselsstraf for GPS-tyverier

Retten i Holstebro har i dag idømt to mænd fra Litauen en fængselsstraf på to år og tre måneder for en række indbrud i maskinhaller, hvor der blev stjålet GPS-udstyr til landbrugsmaskiner for flere hundrede tusinde kroner.

25. november 2021

Midt- og Vestjyllands Politi

18-årig dømt for knivstikkeri i Herning

En 18-årig mand skal to år og tre måneder i fængsel. Han blev i dag dømt for et knivstikkeri begået i Herning den 7. maj 2021.