Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

30. januar 2023 16:18

Dom i sag om grov vold i Holstebro

En 25-årig mand er ved retten i Holstebro idømt 1 år og 3 måneders fængsel for grov vold.

Om eftermiddagen den 25. marts 2022 overfaldt en 24-årig mand en 21-årig mand på Vestergade midt i Holstebro med en kniv. Den 21-årige blev stukket adskillige gange med kniven og blev også efterfølgende slået flere gange i ansigtet og på kroppen med knytnæve. Det nu 22-årige offer overlevede overfaldet.

 

I dag faldt der dom i sagen ved retten i Holstebro. Den nu 25-årige overfaldsmand blev kendt skyldig i grov vold og fik 1 år og 3 måneders års fængsel. Han blev desuden udvist af Danmark med indrejseforbud i 12 år.

 

”Jeg havde rejst tiltale for drabsforsøg og grov vold, da det var anklagemyndighedens vurdering af sagen. Jeg har noteret mig, at retten ikke mente, at der var grundlag for at dømme den tiltalte for drabsforsøg, men alene for grov vold”, siger anklager Christian Skov Poulsen, der har ført sagen for anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi.

 

Den 25-årige ankede dommen.

 

Kontaktperson for pressen

Anklager Christian Skov Poulsen, anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi: 3056 3247


Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

15. april 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

35-årig dømt til anbringelse på psykiatrisk afdeling for drabsforsøg

En 35-årig mand blev i dag dømt for to drabsforsøg, efter han den 13. september 2023 stak et ældre ægtepar med kniv. Retten dømte manden til anbringelse på en psykiatrisk afdeling uden længstetid.

12. april 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

En af to nattelivszoner ophæves i Viborg

Midt- og Vestjyllands Politi har besluttet at ophæve den ene af to nattelivszoner i Viborg. Det er nattelivszonen i området ved Sct. Hans Gade, der ophæves, mens nattelivszonen ved Gravene fastholdes.

10. april 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

To efterlyste i sag om drabsforsøg er nu anholdt

De to mænd, som Midt- og Vestjyllands Politi har ledt efter, siden en 22-årig mand den 20. marts blev skudt i det centrale Herning, er nu anholdt. De vil klokken 13.00 i dag blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Herning sigtet for drabsforsøg.