Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

29. august 2023 13:49

Fem beboere på Udrejsecenter Kærshovedgård tiltalt i narkosag

Fire mænd og en kvinde er tiltalt for besiddelse og handel med ikke under fire kilo hård narkotika. Alle de tiltalte er beboere på Udrejsecenter Kærshovedgård.

Midt- og Vestjyllands Politi har tiltalt fem beboere på Udrejsecenter Kærshovedgård i en sag om besiddelse og salg af ulovlige stoffer herunder særligt farlig narkotika.

En mand og en kvinde blev varetægtsfængslet i december sidste år, imens de tre resterende tiltalte mænd har siddet varetægtsfængslet, siden de blev anholdt i januar måned i år.

De fire mænd er blandt andet tiltalt for i fællesskab at have besiddet og videresolgt kokain og heroin i en samlet mængde på ikke under fire kilo. Salget af de ulovlige stoffer er ifølge anklageskriftet sket i Ikast og Herning-området over en periode fra juni 2022 til januar 2023.

Herudover er mændene sammen med kvinden blandt andet tiltalt for at være i besiddelse af yderligere ikke under fire kilo heroin samt et halvt kilo skunk, som politiet beslaglade i forbindelse med efterforskningen.

Midt- og Vestjyllands Politi har under efterforskningen af sagen ud over stoffer og telefoner desuden beslaglagt mere end en halv million kroner i kontanter.

Sagen begynder i byretten i Herning den 15. januar 2024 og er berammet til i alt 9 retsdage.

 

Særligt til pressen:

Der vil være mulighed for interview med sagens anklager efter første og sidste retsdag.

Anmodning om aktindsigt i anklageskriftet sendes til MVJYL-Aktindsigt@politi.dk.
Oplys gerne journalnummer 4100-71281-00042-22 for at lette sagsbehandlingen. Angiv også gerne en sikker mail for at sikre hurtigst mulig besvarelse.

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

22. maj 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

42-årig tilstod drab på 51-årig kvinde i Holstebro

En 42-årig mand er i dag ved retten i Holstebro dømt for at have dræbt en 51-årig kvinde på Lemvigvej i Holstebro i oktober 2023. Dommen lød på 12 års fængsel.

17. maj 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

To mænd fremstilles i grundlovsforhør i narkosag

To personer med ophold på Udrejsecenter Kærshovedgård er anholdt og sigtet for besiddelse af narko.

16. maj 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Har du fornyet dit jagttegn? Politiet opfordrer jægere til at få kigget på fornyelse

Forny dit jagttegn i tide og undgå at betale for en ny våbentilladelse, sådan lyder opfordringen fra Politiets Administrative Center. Flere jægere end normalt på denne tid af året, har endnu ikke fået fornyet jagttegnet.