Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

29. august 2023 13:49

Fem beboere på Udrejsecenter Kærshovedgård tiltalt i narkosag

Fire mænd og en kvinde er tiltalt for besiddelse og handel med ikke under fire kilo hård narkotika. Alle de tiltalte er beboere på Udrejsecenter Kærshovedgård.

Midt- og Vestjyllands Politi har tiltalt fem beboere på Udrejsecenter Kærshovedgård i en sag om besiddelse og salg af ulovlige stoffer herunder særligt farlig narkotika.

En mand og en kvinde blev varetægtsfængslet i december sidste år, imens de tre resterende tiltalte mænd har siddet varetægtsfængslet, siden de blev anholdt i januar måned i år.

De fire mænd er blandt andet tiltalt for i fællesskab at have besiddet og videresolgt kokain og heroin i en samlet mængde på ikke under fire kilo. Salget af de ulovlige stoffer er ifølge anklageskriftet sket i Ikast og Herning-området over en periode fra juni 2022 til januar 2023.

Herudover er mændene sammen med kvinden blandt andet tiltalt for at være i besiddelse af yderligere ikke under fire kilo heroin samt et halvt kilo skunk, som politiet beslaglade i forbindelse med efterforskningen.

Midt- og Vestjyllands Politi har under efterforskningen af sagen ud over stoffer og telefoner desuden beslaglagt mere end en halv million kroner i kontanter.

Sagen begynder i byretten i Herning den 15. januar 2024 og er berammet til i alt 9 retsdage.

 

Særligt til pressen:

Der vil være mulighed for interview med sagens anklager efter første og sidste retsdag.

Anmodning om aktindsigt i anklageskriftet sendes til MVJYL-Aktindsigt@politi.dk.
Oplys gerne journalnummer 4100-71281-00042-22 for at lette sagsbehandlingen. Angiv også gerne en sikker mail for at sikre hurtigst mulig besvarelse.

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

4. juli 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

20-årig mand fundet død i Nørresø

20-årig mand, der har været savnet siden lørdag, er torsdag aften fundet død.

3. juli 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Indbrudstyven udnytter ferien: Det her kan du selv gøre for at mindske risikoen for indbrud

Indbrudstyvene havde travlt sidste sommer. Følg de forebyggende råd og nedsæt risikoen for at blive ramt af indbrud i ferieperioden.

25. juni 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Sæson for ferieboligsvindel - 33 lejere snydt for feriebolig

Sommeren er højsæson for svindel med ferieboliger. En 25-årig mand fra Struer meldte i weekenden sig selv for svindel med ferieboligudlejning. Han havde udlejet en ferielejlighed til flere personer uden at have rådighed over lejligheden.