Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

12. september 2024 17:57

Mand varetægtsfængslet i sag om brandstiftelse i Thisted

En 47-årig mand er varetægtsfængslet i fire uger efter grundlovsforhør. Manden er sigtet for forsøg på grov vold og brandstiftelse ved at kaste to molotovcocktails mod en bil.

Retten i Holstebro har varetægtsfængslet en 47-årig mand i fire uger efter grundlovsforhør torsdag den 12. september.

Manden er sigtet for at kaste to molotovcocktails mod en parkeret bil i Thisted den 23. juni 2024. I bilen sad to personer på gerningstidspunktet.

 

Manden blev efterlyst i offentligheden den 29. august.

"Jeg vil gerne takke, for de henvendelser vi har fået om sagen. Det er dem, som har gjort vores efterforskning i stand til at indlede en dialog med sigtede, og som har betydet, at han i går meldte sig selv til politiet", siger leder af Efterforskning ved lokalpolitiet i Thisted, politikommissær Niels Kristensen.

Midt- og Vestjyllands Politi har nu fjernet efterlysningen og beder pressen og andre, som har delt efterlysningen om også at fjerne billederne af den sigtede mand.

Grundlovsforhøret blev afholdt for lukkede døre.

"Vi har fortsat noget efterforskning i den her sag, og af hensyn til den efterforskning kan vi ikke give yderligere oplysninger til offentligheden om sagen på nuværende tidspunkt", siger Niels Kristensen.

 

Den 47-årige nægter sig skyldig, og varetægtsfængslingen er kæret til landsretten. 


Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

16. september 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Stor beredskabsøvelse på landsskuepladsen i Herning

Tirsdag den 17. september danner landsskuepladsen ved Messecenter Herning rammerne om en stor øvelse. Det er Midt- og Vestjyllands Politi, der arrangerer øvelsen og flere myndigheder deltager.

13. september 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Politihunde flytter ind hos lokalpolitiet i Skive

Midt- og Vestjyllands Politi har besluttet at flytte sin hundesektion til politistationen i Skive. På den måde får hundeførerne ét fælles møde- og udkørselssted.

10. september 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Indsats i forbindelse med mistænkeligt forhold i Viborg afblæst

Midt- og Vestjyllands Politi har tirsdag formiddag været talstærkt tilstede i det østlige Viborg i forbindelse med en anmeldelse om et mistænkeligt forhold. Politiet er nu i kontakt med den mand, som formentlig var skyld i anmeldelsen.