Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

23. januar 2020

Ny politigård i Herning indvies

Rigspolitichef Jens Henrik Højbjerg deltager, når Midt- og Vestjyllands Politi på mandag indvier den nye politigård i Herning.

Ny politigård Herning

Foto: Finn Linnebjerg Iversen

Den 9. januar var Store Flyttedag i Herning. Lokalpolitiet tog afsked med Nørregade og flyttede ind på Haraldsgade. Medarbejderne sagde farvel til en nedslidt bygning og goddag til en ny, der lever op til kravene til arbejdsgangene i et moderne politi.

Funktionalitet er i højsædet

Niels Kristian Larsen, stationsleder for politiet i Herning og Ringkøbing er begejstret for den nye politigård, hvor der er tænkt på funktionalitet, lysindfald og borgernes kontakt med politiet. Han forklarer, at ”de borgere, der kommer på politigården, har vidt forskellige grunde til at være i kontakt med politiet. Det er ikke hensigtsmæssigt, at sigtede, der er til afhøring, møder borgere, der er der for at anmelde et forhold. Derfor er der indrettet separate afhøringsrum til forurettede og sigtede”.

Flytningen betyder ikke kun nye omgivelser, men også en bygning, der er placeret mere hensigtsmæssigt for de borgere, der skal besøge politistationen. Parkeringsmulighederne er væsentlig bedre end i Nørregade. Derudover er selve ekspeditionsområdet større med bedre mulighed for diskretion.

Dagens program

11.00-11.30 Gæsterne ankommer
11.30 Velkomst ved politidirektør, Jens Kaasgaard og taler ved blandt andre rigspolitichef Jens Henrik Højbjerg og borgmester Lars Krarup
12.00 Rundvisning for gæster
12.30 Let traktement

Pressen er velkommen til at dække indvielsen og skal mod forlangende vise pressekort.

Flere borgere har vist interesse for at se den nye politigård. Der vil derfor senere blive arrangeret et Åbent Hus-arrangement, så borgere også har mulighed for at få stillet nysgerrigheden.

Pressekontakt

E-mail: mvjyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 51731906
 

Flere nyheder

14. maj 2020

Midt- og Vestjyllands Politi

Seks mænd dømt for omfattende bedrageri

Seks mænd i alderen 50-65 år blev i dag ved Retten i Viborg dømt i en sag om bedrageri af særlig grov karakter. De har alle i forskellig grad medvirket til bedrageri for samlet set mere end seks millioner kroner.

13. maj 2020

Midt- og Vestjyllands Politi

Midt- og Vestjyllands Politi går på Facebook

Midt- og vestjyderne kan glæde sig til at få endnu mere at vide om, hvad politiet går og laver. Nu kan de nemlig finde deres lokale politikreds på Facebook.

5. maj 2020

Midt- og Vestjyllands Politi

Tre dømt i sag om narkosalg i Skive

Tre mænd, der har solgt kokain i Skive-området, skal i fængsel. Det bestemte dommeren ved retten i Viborg i dag.

Afvis cookies