Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

7. december 2023 11:37

Politiet anholder endnu en mand for drabsforsøg i Ikast

Midt- og Vestjyllands Politi har i dag anholdt og sigtet en 20-årig mand for drabsforsøg i Ikast. I forvejen sidder en anden 20-årig mand varetægtsfængslet i sagen.

Under et opgør i Ikast fredag aften den 3. november 2023 blev to mænd stukket med kniv. En 27-årig mand fik lettere skader, mens hans 30-årige bror var tæt på at miste livet. Efter en intens efterforskning natten igennem kunne Midt- og Vestjyllands Politi lørdag middag den 4. november anholde en 20-årig mand og sigte ham for drabsforsøg.

I dag, torsdag den 7. december 2023, har Midt- og Vestjyllands Politi så anholdt endnu en mand i sagen. Der er tale om endnu en 20-årig mand fra Ikast, der ligeledes er sigtet for drabsforsøg.

"Det er en intensiv efterforskning, der leder frem til anholdelsen i dag. Vi mistænker manden for at have haft en fremtrædende rolle i forbindelse med drabsforsøget", fortæller politikommissær Theis Thylstrup, der er leder af afdelingen for personfarlig kriminalitet ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Den 20-årige vil blive fremstillet i grundlovsforhør i morgen, fredag den 8. december 2023, klokken 9.00.
Politiet har af hensyn til sagen ikke yderligere kommentarer inden grundlovsforhøret, der forventes afholdt for lukkede døre.

Ved du noget om hændelsen i Ikast, eller hvad der gik forud for den, og har du endnu ikke talt med politiet, så ring til Midt- og Vestjyllands Politi på 114.

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

27. februar 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

29-årig omsorgshjælper dømt for seksuelle overgreb på mindreårig

En 29-årig ansat på bosted får betinget fængselsstraf og frakendelse af retten til at arbejde med børn og unge i to år for seksuelle overgreb på mindreårig.

26. februar 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

To fjerkræavlere skal i fængsel og er frakendt retten til at have med dyr at gøre

Ved Retten i Viborg blev to landmænd i dag idømt fængsel og blev derudover frakendt retten til beskæftige sig med dyr for bestandigt.

16. februar 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

31-årig varetægtsfængslet: Mistænkt for indbrud i Silkeborg

Lokalpolitiet i Silkeborg har sigtet en 31-årig mand for indbrud. Politiet formoder, at den 31-årige kan være involveret i flere indbrud på egnen.