Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

8. april 2022 08:52

Sag om trusler på livet er klar til at komme for retten

En 53-årig mand fra Struer er sigtet for vold og trusler. Manden blev anholdt på havnen i Struer den 23. februar 2022. Nu skal han møde i retten den 27. april.

Anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi har bedt om et retsmøde i sagen mod en 53-årig mand, der blev anholdt om aftenen onsdag den 23. februar 2022 i Struer.

Sigtet for vold og flere tilfælde af trusler

Den 53-årige mand er sigtet for den 23. februar 2022 at have truet en jævnaldrende kvinde på livet og for samme dag at have fremsat trusler om vold mod politiet. Ifølge retsmødebegæringen hævdede manden i den forbindelse både at være i besiddelse af skydevåben og en håndgranat.

Det fremgår desuden af retsmødebegæringen, at manden også er sigtet for vold og trusler begået mod kvinden den 17. juli 2021 i Charlottenlund. Derudover er han sigtet for trusler mod to betjente og for at have overtrådt knivloven - begge dele den 18. juli i Charlottenlund.

Sagen forventes at kunne gennemføres som en tilståelsessag. Den er berammet til den 27. april 2022 ved retten i Holstebro. Manden har siddet varetægtsfængslet siden den 25. februar 2022.

Læs også: 53-årig mand fra Struer anholdt for trusler

Særligt til pressen

Det vil være muligt at få interview med sagens anklager efter retsmødet. Indtil da har Midt- og Vestjyllands Politi ikke yderligere kommentarer.
Anmodning om aktindsigt i retsmødebegæringen sendes til MVJYL-aktindsigt@politi.dk. Oplys journalnummer 4100-74265-00050-22 for at lette sagsgangen. Angiv også gerne en sikker mail for at sikre hurtigst mulig besvarelse.

 

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

Flere nyheder

28. juni 2022

Midt- og Vestjyllands Politi

Hjemmerøveri og vanvidskørsel ender med over syv års fængsel

To unge mænd på henholdsvis 27 og 35 år er i dag blevet idømt flerårige fængselsstraffe ved retten i Herning for et groft hjemmerøveri. En tredje medvirkende på 37 år er ligeledes blevet kendt skyldig i sagen. Dommen kommer på baggrund af et hjemmerøveri begået i august sidste år på en adresse i Birk, hvor tiltalen bl.a. lød på hjemmerøveri, grov vold og vanvidskørsel.

28. juni 2022

Midt- og Vestjyllands Politi

Fire mænd skal flere år i fængsel for bedrageri og afpresning på sociale medier

Fire mænd udgav sig på sociale medier for at være en kvinde, der solgte seksuelle ydelser – men i stedet var der tale om et større svindelnummer. I dag blev mændene dømt for organiseret bedrageri og afpresning, og de kan nu se frem til at skulle i fængsel i mellem to og et halvt års fængsel og 5 års år.

22. juni 2022

Midt- og Vestjyllands Politi

Dagplejer tiltalt for drab

Anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi har netop rejst tiltale mod en 57-årig midtjysk kvinde. Kvinden er tiltalt for i efteråret 2019 at have dræbt en 1-årig pige.

Forslag