Spring til hovedindhold

Forslag

To mænd dømt for drab

I dag faldt der dom i sagen om drabet på den 47-årige mand, der i februar sidste år blev fundet død i et skovområde ved Borris. To mænd på henholdsvis 33 og 39 år er dømt for drab og skal 13 år i fængsel.

Søndag den 24. februar 2019 blev en 47-årig mand fundet død i et skovområde ved Borris. Nu er to mænd på henholdsvis 33 og 39 år dømt for drabet og skal begge i fængsel i 13 år.
Sagen er blevet behandlet som en nævningesag ved retten i Herning. Femten retsdage er gået, og 41 vidner har været indkaldt, inden dommen altså faldt i dag.

Sagens anklager er tilfreds med udfaldet:
”Retten i Herning har i dag ved et enigt nævningeting dømt de to mænd for drabet på den 47-årige, og udmålt langvarige fængselsstraffe i overensstemmelse med anklagemyndighedens påstand. Det kan jeg kun være tilfreds med” siger senioranklager Linette Lysgaard fra anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi.

De dømte valgte at anke dommen til landsretten.

 

Kontaktperson for pressen

Senioranklager Linette Lysgaard, anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi, tlf. 61900064.

Pressekontakt

E-mail: mvjyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 51731906
 

Flere nyheder

6. juli 2020

Midt- og Vestjyllands Politi

Sag om menneskehandel skal for retten i Holstebro

En 55-årig mand og dennes virksomhed er tiltalt for menneskehandel og overtrædelse af udlændingeloven ved at have beskæftiget udlændinge uden arbejdstilladelse.

26. juni 2020

Midt- og Vestjyllands Politi

Efterskolelærer dømt for blufærdighedskrænkelse

En efterskolelærer er fredag formiddag blevet dømt for blufærdighedskrænkelse. Han fik tre måneders ubetinget fængsel og må de næste tre år ikke beskæftige sig med børn og unge under 18 år.

23. juni 2020

Midt- og Vestjyllands Politi

Fire mænd tiltales for blandt andet salg af narko i sag fra Skive

Fire mænd i alderen 21-29 år er tiltalt for besiddelse og videresalg af narko i blandt andet Skive.

Afvis cookies