Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

29. juni 2020 14:04

To mænd dømt for drab

I dag faldt der dom i sagen om drabet på den 47-årige mand, der i februar sidste år blev fundet død i et skovområde ved Borris. To mænd på henholdsvis 33 og 39 år er dømt for drab og skal 13 år i fængsel.

Søndag den 24. februar 2019 blev en 47-årig mand fundet død i et skovområde ved Borris. Nu er to mænd på henholdsvis 33 og 39 år dømt for drabet og skal begge i fængsel i 13 år.
Sagen er blevet behandlet som en nævningesag ved retten i Herning. Femten retsdage er gået, og 41 vidner har været indkaldt, inden dommen altså faldt i dag.

Sagens anklager er tilfreds med udfaldet:
”Retten i Herning har i dag ved et enigt nævningeting dømt de to mænd for drabet på den 47-årige, og udmålt langvarige fængselsstraffe i overensstemmelse med anklagemyndighedens påstand. Det kan jeg kun være tilfreds med” siger senioranklager Linette Lysgaard fra anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi.

De dømte valgte at anke dommen til landsretten.

 

Kontaktperson for pressen

Senioranklager Linette Lysgaard, anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi, tlf. 61900064.

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

25. marts 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Sag om racisme-vittigheder kommer for retten efter påske

En 28-årig mand fra Holstebro skal den 3. april for retten tiltalt for at have overtrådt straffelovens racismeparagraf ved at drive to hjemmesider med udtalelser, der forhåner grupper af personer på grund af blandt andet deres race eller hudfarve.

22. marts 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Fem mænd tiltalt for drab og frihedsberøvelse på kutter

Anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi har netop rejst tiltale mod fem mænd i alderen 29 til 42 år. Mændene er tiltalt for i januar sidste år at have dræbt en 41-årig mand ombord på en kutter i Nordsøen.

21. marts 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Skyderi i Herning: 20-årig anholdt

En af tre mistænke gerningsmænd er nu anholdt efter et voldeligt opgør i Herning onsdag aften.