Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

29. maj 2024 08:51

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 29. maj 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 28. maj 2024 kl. 07.00 til 29. maj 2024 kl. 07.00.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Ingen

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Grevevej, Greve
Helsingevej, Kirke Helsinge, Gørlev Sj., Kalundborg

Tyveri fra køretøjer:

Boserupvej, Roskilde (2 anmeldelser)

Færdselsuheld - Lyngvej, Køge

Kl. 09.53 skete et færdselsuheld, da føreren af en personbil - en 18-årig mand fra Haslev - mistede herredømmet over sin bil i forbindelse med, at han satte i gang i forbindelse med grønt lys i lyskrydset. Personbilen påkørte en lastbil, ført af en 41-årig mand, ligeledes fra Haslev. Vejen var spærret i forbindelse med oprydning på stedet, da der var olie på kørebanen. Der skete ingen personskade ved uheldet.

Øksebevæbnet mand anholdt - Søndergade, Viby Sj., Roskilde

KL. 10.00 anmeldte en borger, at en mand forsøgte at stjæle en ladcykel ved at slå cykellåsen op med en økse. En patrulje kom frem til stedet, hvor vidner kunne fortælle, at den øksebevæbnede mand var løbet ind i en tunnel. Manden, der er 29 år og fra Ishøj, blev kort tid efter anholdt. Han blev sigtet for overtrædelse af våbenloven, da han ikke havde noget anerkendelsesværdigt formål med at være i besiddelse af øksen. Manden blev anholdt og afhørt til sagen, hvorefter han blev løsladt. Sagen afgøres på et senere tidspunkt.

Bedrageri - Stationscentret, Roskilde

Kl. 13.03 blev en 21-årig mand fra Roskilde sigtet for bedrageri, da han havde fundet en kvitteringen uden for et supermarked og efterfølgende var gået ind i supermarkedet og havde fundet samme varer, som fremgik af kvitteringen. Manden henvendte sig efterfølgende i kundeservice, hvor han bad om at få penge retur for varerne, og i den forbindelse blev bedrageriet opdaget. Manden blev tilbageholdt, og politiet tilkaldt. Manden blev afhørt til sagen, der afgøres på et senere tidspunkt.

Butikstyveri - Stationscentret, Roskilde

Kl. 15.30 passerede to drenge fra Roskilde, begge 15 år, sidste betalingsmulighed i et supermarked med varer, de ikke havde betalt for. Drengene blev tilbageholdt, og supermarkedet fik de stjålne varer retur og havde derfor ikke noget erstatningskrav. De sociale myndigheder blev underrettet pga. drengenes unge alder.

Hasarderet kørsel ledte til stribevis af sigtelser - Holbækmotorvejen, Holbæk

Kl. 16.20 modtog politiet flere anmeldelser om, at en bil kørte hasarderet på Holbækmotorvejen. Kort tid efter kunne en patrulje standse bilen og sigte føreren - en 20-årig mand fra Højby Sj. - for narko- og spirituskørsel samt kørsel uden førerret, kørsel i uforsikret og uindregistreret køretøj samt uberettiget brug af nummerplader. Bilen blev beslaglagt af patruljen grundet flere kørsler i frakendelsestiden. 

En passager i bilen - en 24-årig mand uden fast adresse, blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer samt knivloven, da han var i besiddelse af hash og en dolk, som han ikke havde et anerkendelsesværdigt formål med. Føreren fik udtaget en blodprøve til sagen, der afgøres på et senere tidspunkt.   

Narkokørsel - Næstvedvej, Ringsted

Kl. 17.20 blev en 29-årig mand fra Taastrup sigtet for narkokørsel, da han kom kørende i en personbil på Næstvedvej i sydgående retning, til trods for, at han var påvirket af cannabis. Manden fik udtaget en blodprøve til sagen, der afgøres på et senere tidspunkt.

Motorcykel beslaglagt - Greve Centervej, Greve

Kl. 17.28 forsøgte en patrulje at bringe en motorcykel til standsning. Føreren ønskede dog ikke at standse sin kørsel og efterkom ikke patruljens anvisninger. I stedet overhalede motorcyklisten en bus og en personbil venstre om og overtrådte fuldt optrukne spærrelinjer. Motorcyklen blev bragt til standsning, og føreren forsøgte at stikke af til fods, men blev hurtigt indhentet af en patruljehund. Føreren af motorcyklen, en 21-årig mand fra Greve, havde ikke førerret til motorcyklen, og han blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven, og motorcyklen blev beslaglagt efter bestemmelserne om vanvidskørsel. Sagen afgøres på et senere tidspunkt.

Kvinde gennemskuede svindelnummer - Ringsted

KL. 17.47 anmeldte en 69-årig kvinde, at hun var blevet forsøgt svindlet. En mand havde kontaktet kvinden på telefon og oplyste, at han var fra politiets Nationale enhed for Særlig Kriminalitet (NSK). Manden forklarede, at politiet havde standset et køretøj, hvori der befandt sig lånedokumenter med den 69-årige kvindes navn på, og at han som politimand nu var i færd med at standse svindlen. Manden oplyste sit tjenestenummer samt et sagsnummer på den påståede svindelsag. 

Manden forklarede, at han nu ville viderestille den 69-årige kvinde til banken. Kvinden fortalte manden, at hun nok selv skulle kontakte sin bank, og dette fik manden i røret til straks at afbryde opkaldet. Kvinden alarmerede efterfølgende politiet.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

26. juli 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi :uddrag af døgnrapporten den 26. juli 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 25. juli 2024 kl. 07.00 til 26. juli 2024 kl. 07.00.

25. juli 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 25. juli 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 24. juli 2024 kl. 07.00 til 25. juli 2024 kl. 07.00.

24. juli 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 24. juli 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 23. juli 2024 kl. 07.00 til 24. juli 2024 kl. 07.00.