Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

30. maj 2024 08:52

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 30. maj 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 29. maj 2024 kl. 07.00 til 30. maj 2024 kl. 07.00.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Osvejen, Gørlev Sj., Kalundborg

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Højelsevej, Lille-Skensved, Køge

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Kystvejen, Strøby

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Slotshaven, Holbæk

Tyveri fra køretøjer:

Nordmarksvænget, Viby Sj., Roskilde
Bakkevolden, Greve


Lov om arbejdsmiljø - Hersegade, Roskilde

Kl. 07.47 skete en arbejdsulykke, da en 27-årig mand fra Helsingør fik sit ben i klemme mellem to stilladsplader i forbindelse med, at han befandt sig på et stillads. Manden blev kørt til tjek på sygehuset. Arbejdstilsynet underrettet.

Færdselsuheld - Skovvangen, Stokkebjerg, Jyderup - Roskilde

Kl. 13.45 skete et færdselsuheld, da en 43-årig mand fra Odense, der var kørende i en varevogn var i færd med at overhale en traktor, som kørte med en ca. 10 meter lang kreaturanhænger, uden dyr på. Traktoren, der blev ført af en 74-årig mand fra Sorø, kørte ad Amtsvejen i sydgående retning og bremsede ned for at svinge til venstre ind på Skovvangen. I forbindelse med, at traktoren svingede til venstre, skete et sammenstød med varevognen, som var i gang med at overhale traktoren. Den 43-årig mand blev kørt til sygehuset til tjek. Vejen var spærret i forbindelse med oprydning på stedet, da der var spildt diesel på kørebanen i forbindelse med sammenstødet. 

Færdselsuheld - Rugvænget, Ringsted

Kl. 15.01 skete et færdselsuheld, da en motorcykel ført af en 45-årig mand fra Ruds-Vedby i forbindelse med nedbremsning i et sving mistede herredømmet over motorcyklen og skred ud og ente på et græsareal. Motorcyklisten blev tilset i en ambulance, men var umiddelbart sluppet uskadt fra uheldet.

Kørsel uden førerret - Holbækmotorvejen, Holbæk

Kl. 15.10 sigtede en patrulje en 20-årig mand fra Højby Sj., som trods sin unge alder allerede er en gammel kending for politiet. Den 20-årige, som for under et døgn siden var blevet standset og sigtet for overtrædelse af færdselsloven i forbindelse med hasarderet kørsel på Holbæk Motorvejen, kom igen i dag kørende på Holbæk Motorvejen i en personbil på trods af, at han fortsat ikke har gyldig førerret. Den bil, han var kørende i, var påmonteret to forskellige nummerplader foran og bagpå, begge stjålne. Den 20-årige mand modtog endnu en sigtelse for overtrædelse af færdselsloven. 

Ejeren af køretøjet - en 24-årig lokal mand uden fast bopæl - blev sigtet for at overlade føringen af sit køretøj til en person uden gyldig førerret samt for tyveri af nummerplader. 

En 22-årig mand fra Højby Sj., der var passager i bilen, blev sigtet for overtrædelse af lovgivning om euforiserende stoffer, da han var i besiddelse af en joint, der indeholdt 0,3 gram hash. Sagerne afgøres på et senere tidspunkt.

Spirituskørsel - Knabstrupvej, Regstrup, Holbæk

Kl. 16.36 blev en 40-årig mand fra Regstrup sigtet for spirituskørsel, da han kom kørende i vestgående retning på Knabstrupvej, til trods for, at han var påvirket af alkohol over det tilladte. Manden blev anholdt og fik udtaget en blodprøve til sagen, hvorefter han blev løsladt. Sagen afgøres på et senere tidspunkt. 

17-årig kørte bil uden ledsager - Slagelse Landevej, Kalundborg

Kl. 17.00 blev en 17-årig ung mand sigtet for overtrædelse af færdselsloven, da han som 17-årig bilist, der har erhvervet kørekort, frem til at han fylder 18 år kun må køre bil, hvis han har en ledsager med i bilen. Kravene til ledsageren er, at personen skal være mindst 30 år og have haft kørekort i 10 år. 

Den 17-årige mand fra Store-Fuglede blev standset af en patrulje, da han kom kørende i nordvestgående retning ad Slagelse Landevej, til trods for, at der ikke var en ledsager i bilen. Både den 17-årige unge mand og hans far - der ikke var klar over, at sønnen var kørt afsted i hans bil - kan forvente også at høre mere fra politiet i forhold til sagen.

Butikstyveri - Ro's Torv, Roskilde

Kl. 17.02 blev en 48-årig mand fra Rumænien tilbageholdt i et supermarked, da han havde passeret sidste betalingsmulighed uden at betale for en nakkefilet, to pakker ost, to peberfrugter, to flasker whisky og en deodorant til en samlet værdi af 629 kr. Tyvekosterne blev tilbageleveret til butikken, som ikke havde noget erstatningskrav. Manden kan forvente en bøde for tyveriet.

Narkokørsel - Vestmotorvejen, Ringsted

Kl. 19.35 modtog politiet flere anmeldelser fra bilister på Vestmotorvejen om to langsomt kørende biler - den ene med havariblinket tændt. En patrulje kørte frem og fik standset de to biler. I den ene bil befandt sig en 26-årig mand fra Korsør, der blev testet positiv for kokain samt sigtet for overtrædelse af knivloven. Mandens kniv blev beslaglagt af patruljen. Bag rattet i den anden bil sad en 25-årig mand, der blev sigtet for kørsel uden førerret. Den 26-årige fik udtaget en blodprøve til sin sag. Begge sager afgøres på et senere tidspunkt.

Færdselsuheld - Sæbyvej, Høng - Kalundborg

Kl. 20.29 skete et færdselsuheld, da føreren af en motorcykel, en 47-årig mand fra Slagelse, i forbindelse med opbremsning mistede herredømmet over sin motorcykel pga. vådt føre. Motorcyklen gled ind i en bil. I forbindelse med uheldet kom motorcyklisten lettere til skade, og han blev kørt til behandling på sygehuset. Den 22-årige mand fra Ruds-Vedby, der befandt sig i den påkørte personbil, slap for uheldet uden at komme til skade. 

Opfølgning

 

To mænd fængslet i sag om fund af et kilo amfetamin på Roskilde Station

To mænd - en 23-årig mand fra Roskilde og en 24-årig mand fra Skibby - blev i går fremstillet i et lukket grundlovsforhør og fængslet frem til den 20. juni. Mændene er sigtet i en sag om det kilo amfetamin, der i marts blev indleveret på politistationen i Roskilde.

En mand havde forinden fundet stofferne liggende i en pose på Roskilde Station, og da han så, hvad posen indeholdt, så valgte han fornuftigt nok at aflevere den til politiet. Midt- og Vestsjællands Politi har siden efterforsket sagen og kunne så i går foretage anholdelse af de to mænd. De tog begge forbehold for kære.

 

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

26. juli 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi :uddrag af døgnrapporten den 26. juli 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 25. juli 2024 kl. 07.00 til 26. juli 2024 kl. 07.00.

25. juli 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 25. juli 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 24. juli 2024 kl. 07.00 til 25. juli 2024 kl. 07.00.

24. juli 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 24. juli 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 23. juli 2024 kl. 07.00 til 24. juli 2024 kl. 07.00.