Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

5. september 2024 10:24

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 5. september 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 4. september 2024 kl. 07.00 til 5. september 2024 kl. 07.00.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

H.E. Flemmers Have, Holbæk

 

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Ingen

 

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Bakkelyvej, Overby Lyng, Sjællands Odde

 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

 

Tyveri fra køretøjer:

Vindingevej, Roskilde

Ledreborg Alle, Roskilde

Boserupvej, Roskilde (3 anmeldelser)

Dalen, Benløse, Ringsted

Jættevej, Ringsted

 

Et færdselsuheld blev til flere – Holbækmotorvejen, Roskilde

Kl. 07.01 modtog politiet en anmeldelse om et færdselsuheld i det vestgående spor, ca. 300 meter før afkørslen til Roskilde Ø. En bil ført af en 30-årig kvinde fra Vallensbæk forulykkede, da føreren mistede herredømmet over bilen, formentlig pga. aquaplanning som følge af kraftig regn. Kvindens bil snurrede rundt og kolliderede med midterautoværnet. Kvinden kom ikke alvorligt til skade.

 

Som konsekvens skete et harmonikasammenstød med fire involverede personbiler, der forsøgte at bremse op som følge af den første ulykke og som kørte sammen i den forbindelse. Ingen personer kom alvorligt til skade i forbindelse med følgeuheldet. En person blev kørt til tjek på sygehuset. Uheldene skabte massiv kø på motorvejen.

 

Brand – Grenås Have, Nykøbing sj. – Odsherred

Kl. 09.01 modtog alarmcentralen en anmeldelse om brand. Politi og brandvæsen kom frem til adressen, hvor der var ild i en madras, der sandsynligvis var blevet antændt af et lynnedslag. Brandvæsnet fik slukket branden, der ikke havde spredt sig til ejendommen, men som havde forårsaget sodskader i flere rum. En person blev kørt til tjek på sygehuset.

 

Brand – Jagtvej, Nykøbing sj. – Odsherred

Kl. 09.20 modtog alarmcentralen en anmeldelse om en brand i et skur ved et sommerhus. Brandvæsnet fik slukket branden, som formentlig skyldes et lynnedslag. Branden gav store skader på skuret, men spredte sig ikke til selve sommerhuset, som kun fik en sodskade ved et vindue. Sagen vil blive behandlet som en forsikringssag.

 

Fart først den ene vej – så den anden vej – Darupvej, Roskilde

To gange på bare et kvarter kom bilister kørende alt for stærkt ad Darupvej i Roskilde, hvor man må køre 50 km/t.

 

Kl. 09.43 blev en 21-årig mand fra Nordsjælland målt til at køre 84 km/t mod vest, og da han havde haft kørekort under 3 år vil sagen lægges op til et kørselsforbud og en bøde på 4200 kr. Et kørselsforbud betyder, at når sagen er afgjort må han ikke køre bil, før han har bestået en kontrollerende køreprøve.

 

Kl. 10.05 kom en 25-årig mand fra Vestegnen blæsende ad Darupvej mod vest, og han blev målt til at køre 88 km/t. Han kan foruden bøde på 4800 kr. forvente en frakendelse af kørekortet, og han kender turen. For han havde generhvervet sin førerret for bare fem måneder siden efter en tidligere frakendelse. De vil begge oven i bøde få et krav om 500 kr. til Offerfonden, hvor pengene bl.a går til ofre for færdselsulykker.

 

Påvirkede bilister på motorvejen – Karlslunde Rasteplads Øst, Karlslunde, Greve

Kl. 09.48 blev en varebil bragt til standsning på motorvejen, hvor den var kørende i nordgående retning. Føreren af bilen, en 24-årig mand fra Næstved, var påvirket og blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven. Han fik udtaget en blodprøve til sagen, som afgøres på et senere tidspunkt.

 

Seks minutter senere kunne politiet sigte endnu en 24-årig mand for kørsel i påvirket tilstand. Denne mand, der er fra København, var kørende i sydgående retning på motorvene, på trods af, at han var påvirket af narkotika. Han blev sigtet for overtrædelsen og fik udtaget en blodprøve til sagen.

 

Lov om arbejdsmiljø – Kildebrøndevej, Greve

Kl. 10.17 skete en arbejdsulykke i forbindelse med nedtagning af en metalbjælke, som indeholdt strøm kom en 27-årig mand til skade og faldt i den forbindelse ca. fem meter ned fra den lift, han befandt sig på. Ulykken skete i forbindelse med en nedrivningsopgave, hvor en nedrivningsmedarbejder påbegyndte arbejdet, inden strømmen var koblet fra. Manden blev kørt til behandling på sygehuset, og arbejdstilsynet blev underrettet om arbejdsulykken.

 

Da manden, som er udenlandsk statsborger, var færdigbehandlet, blev han anholdt af politiet, da der var uklarhed over hans identitet samt mistanke om, at han udførte ulovligt arbejde på stedet. Manden er frihedsberøvet, mens hans sag behandles af politiet og udlændingestyrelsen.

 

Færdselsuheld – Reersøvej, Gørlev Sj. – Kalundborg

Kl. 10.46 skete et færdselsuheld, da en personbil, ført af en 42-årig mand fra Køge, kom kørende i vestlig retning. I en kurve på vejen, kom den 42-åriges køretøj for langt over i modkørende bane, hvor den 42-årige påkørte en personbil med trailer, ført af en 71-årig mand fra Frederiksberg, der kom kørende i østlig retning. Der skete ingen personskade ved sammenstødet.

 

Tricktyveri – Over Bølgen, Greve

Kl. 11.15 anmeldte en 84-årig mand fra Greve, at han kl. 10.12 var blevet udsat for et tricktyveri. Manden blev kontaktet af fem udenlandske kvinder, der havde spurgt om han havde en cigaret, hvilket manden afslog. To af kvinderne blev meget nærgående og krammede manden, der afviste dem og kørte fra stedet. Efterfølgende opdagende han, at den guldkæde, han havde haft på, var blevet ombyttet til en anden kæde.

 

Færdselsuheld – Skagerakvej, Holbæk

Kl. 12.24 forulykkede en bil ført af en 26-årig mand fra Holbæk. Manden havde fået det dårligt og i den forbindelse mistet herredømmet over sin bil, der var kørt i grøften. Manden pådrog sig ikke skader i forbindelse med, at hans bil forulykkede. En patrulje kunne kort tid efter sigte manden for kørsel i påvirket tilstand samt anholde ham til udtagning af en blodprøve. Efterfølgende blev manden løsladt. Sagen afgøres på et senere tidspunkt.

 

Kørsel med trailer uden gyldig førerret – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde – Greve

Kl. 12.41 blev en 19-årig mand fra Søborg sigtet for kørsel med en påhængsvogn, uden at manden havde gyldig førerret til den pågældende kategori. Manden blev sigtet for overtrædelsen og kan forvente en bøde.

 

Salg af narkotika – Mørkøv – Holbæk

Kl. 13.00 blev beboerne på en adresse i Mørkøv, en 37-årig kvinde og en 50-årig mand fra Mørkøv sigtet for salg af narkotika, da der på adressen blev fundet 600 gram hash, 10 joints, 600 gram amfetamin samt tre digitalvægte, fire telefoner en lommeregner og en kniv med hashrester på. Politiet beslaglagde de ulovlige stoffer og øvrige effekter. Sagen har været juridisk vurderet, og der er ikke grundlag for at fremstille de to i grundlovsforhør. De to vil høre nærmere fra poltiet på et senere tidspunkt.

 

Narkokørsel – Køge Bugt Motorvejen – Solrød Strand

Kl. 13.40 fik en 20-årig mand fra København beslaglagt sit køretøj, som han havde været ejer af i tre uger. Den 20-årige mand, som kørte i påvirket tilstand, var ikke i besiddelse af et kørekort, og beslaglæggelsen skyldes, at det er tredje gang i 2024, og dermed tredje gang inden for en tre-årig periode, at han bliver sigtet for kørsel uden førerret. Manden blev desuden sigtet for narkokørsel og fik udtaget en blodprøve til sagen, der afgøres på et senere tidspunkt.

 

Butikstyveri i supermarked – Over Bølgen, Greve

kl. 15.03 blev to piger taget for at have stjålet en pose bland selv slik til en samlet værdi af 48 kr. Da de begge ikke er myndige, blev deres forældre underrettet og betalte for slikket. Butikken havde derfor ikke erstatningskrav. Pga. af de unge pigers alder, blev kommunen underrettet. De to piger er bortvist fra alle kædens supermarkeder i et år, men kan godt komme i butikkerne såfremt de er i følgeskab med en voksen.

 

Mand overfaldet – Kildebakken, Ringsted

Kl. 15.10 modtog politiet en anmeldelse om, at en mand var blevet overfaldet og i den forbindelse stukket flere gange med kniv af en gerningsmand, der forlod stedet i en lyseblå Toyota Aygo.

 

Den forurettede blev bragt til sygehuset med helikopter. Han er kommet alvorligt til skade. Politiet var talstærkt til stede i området for at forsøge at finde frem til gerningsmanden, som fortsat er på fri fod.

 

Gerningsmanden beskrives som:

Mand, 175-180 cm høj, lys i huden, kort hår og skæg omkring hagen. Dansktalende, iført lys t-shirt med blodpletter på samt brune cargo-shorts.

 

Sagen er under efterforskning, og politiet hører gerne fra personer, som har oplysninger i sagen. Kontakt os på telefon 114.

 

To biler stødte sammen – Greve Centervej, Greve

Kl. 16.56 skete et uheld et T-krydset på Greve Centervej, da en bilist kørte frem i krydset, hvor der er ubetinget vigepligt fra sidevejen Greve Centervej. En 29-årig kvinde fra Greve kørte ud i krydset mod nord, hvor hun skulle svinge til venstre. Hun blev ramt i venstre side af en 53-årig kvinde fra Greve, som kørte lige ud ad Greve Centervej mod øst. Airbags gik i begge biler og der skete skader på bilerne. Vejen blev spærret og busdriften indstillet imens, da bilerne måtte fjernes af vejhjælp. Ingen personer kom noget alvorligt til, men politiet optog rapport om vigepligtsuheldet.

 

Voldsom butikstyv – Ringstedvej, Mørkøv – Holbæk

Kl. 17.17 tilbageholdt en butiksdetektiv en 38-årig kvinde fra lokalområdet, som havde stjålet dagligvarer for 310 kr. Kvinden blev voldsom og slog den kvindelige butiksdetektiv i ansigtet for at forsøge at slippe fri. En patrulje kørte hastigt frem og anholdt kvinden, som blev sigtet for røveri og taget med på politistationen. Hun blev senere løsladt, men vil høre mere i sagen.

 

Personer på motorvejen - Vestmotorvejen, Køge

kl. 17.38 fik politiet en anmeldelse om at der befandt sig to personer i nødsporret samt i midterrabatten. En patrulje kom frem til stedet hvor personerne forklarede at den ene af personerne havde tabt sin mobiltelefon ud af sin lomme, da han kørte på motorcykel. Begge personer er blevet vejledt om at det ikke er tilladt at gå på motorvejen. De fik begge derfor en bøde på stedet for ikke at overholde færdselsloven. 

 

Færdselsuheld – Vestmotorvejen, Køge

Kl. 17.54 på Vestmotorvejen kørte en billist op i en anden bil, da der opstod kø. De kom begge kørende i første vognbane. Part 1, en mand på 61 år fra Ringsted, påkørte part 2, en kvinde på 25 år også fra Ringsted, bagfra, og der kom materiel skade på bilerne. Begge parter var lettere tilskadekomne efter uheldet. Sagen vil blive håndteret af forsikringsselskaberne.

 

Arbejdsulykke – Præstebrovej, Gl. Hagested, Holbæk

kl. 19.30 fik en 20-årig mand dele af et stillads ned over sig i forbindelse med udførelsen af arbejde på Præstebrovej i Gl. Hagested. Han kom ikke alvorligt til skade, men blev kørt til behandling på sygehuset i ambulance for en mindre skade. Arbejdstilsynet blev orienteret og politiet optog rapport om ulykken. 

 

Spirituskørsel - Åhaven, Nørre Jernløse, Regstrup – Holbæk kommune

kl. 02.26 blev en 49-årig mand blev sigtet for at føre et køretøj mens han var påvirket af alkohol over det tilladte. Han kom kørende i østgående retning af Åhaven. Manden var anholdt mens han fik udtaget en blodprøve. Han blev derefter løsladt igen og sagen afgøres på et senere tidspunkt.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

6. september 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 6. september 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 5. september 2024 kl. 07.00 til 6. september 2024 kl. 07.00.

4. september 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 4. september 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 3. september 2024 kl. 07.00 til 4. september 2024 kl. 07.00.

3. september 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 3. september 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 2. september 2024 kl. 07.00 til 3. september 2024 kl. 07.00.