Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

8. juli 2019 13:15

Døgnrapport fra søndag til mandag

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:
               

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen anmeldelser

 

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Fjordvænget, Himmelev, Roskilde
Åkandevej, Vester Saaby, Hvalsø
Stormandshøjen, Himmelev, Roskilde
Vandværksvej, Greve
Ravnevænget, Kirke-Såby
Bredager, Greve
Frederiksborgvej, Roskilde
Svansbjergvej, Herfølge

 

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Fyrrehaven, Ellinge Lyng, Vig

 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen anmeldelser

Søndag til mandag

(Døgnrapport lørdag til søndag udsendes separat)

 

Kvinde fundet død i kalkgrav – Silovej 1, Karlslunde – Solrød

Kl. 0827 kontaktede en borger politiet og fortalte at der lå en livløs person i vandkanten i Karlstrup Kalkgrav. Politi og redning ankom til kalkgraven, hvor det kunne konstateres, at der var tale om en person, som havde ligget i vandet i længere tid. Det viste sig, at den afdøde er identisk med en 76-årig kvinde fra Roskilde. Der er tale om en tragisk hændelse, og politiet har ikke nogen mistanke om, at der ligger en kriminel handling bag dødsfaldet.

 

Brand i bebyggelse – Kildebrøndevej, Greve

Kl 1351 fik politiet et alarmopkald om, at der var brand i en bebyggelse. Politi og brandvæsen kom til stedet, hvor der var kraftig røgudvikling, og der lød flere høje brag ved antænding af ukendte materialer. En 49-årig mand fra Polen blev i forbindelse med branden indlagt på sygehuset til observation for røgforgiftning. Sagen skal nu belyses af politiets efterforskningsafdeling, for at klarlægge de nærmere omstændigheder omkring branden. Brandårsagen er på nuværende tidspunkt ukendt, og brandefterforskere skal nu undersøge brandstedet nærmere for at finde ud af, hvad årsagen til branden er.     

 

Røveriforsøg mod dagligvareforretning – Centervej, Høng – Kalundborg 

Kl 2024 fik politiet en anmeldelse om forsøg på røveri i en dagligvareforretning, hvor en ukendt gerningsmand havde truet med en kniv for at få udleveret kontanter fra dagligvareforretningens kasse. Kassemedarbejderen havde søgt tilflugt i baglokalet, og gerningsmanden flygtede fra stedet i nordvestlig retning uden noget udbytte. Politiet har talt med flere vidner til røveriforsøget, og de beskriver gerningsmanden som: mand, 16-18 år, 160-170 cm, kropsbygning: spinkel. Manden var iført sort hættetrøje, sort maske, som dækkede mund og hals, sorte bukser, sorte sko og grå arbejdshandsker. Han medbragte en kniv på 10-12 cm. Politiet vil gerne i kontakt med personer, som har oplysninger om gerningsmanden færden, efter han forlod dagligvareforretningen.

 

Spirituskørsel – Bredekildevej , Kalundborg

Kl. 0002 standsede en patrulje en knallert, der kom kørende af Bredkildevej i vestlig retning, for at foretage en rutinemæssig kontrol af føreren og hans knallert. Knallerten blev ført af en 34-årig mand fra Kalundborg. Føreren af knallerten bar ikke styrthjelm, og patruljen mistænkte, at føreren havde en promille over det tilladte. Manden blev derfor sigtet for spirituskørsel. Da patruljen ville anholde manden for at få udtaget en blodprøve, forsøgte manden at slå betjentene, og han løb fra stedet. Betjentene løb dog manden op og han blev anholdt og ilagt håndjern, mens han gjorde kraftig modstand. Manden blev senere på natten løsladt igen, men han er fortsat sigtet i sagen og vil høre nærmere, når hans sag skal afgøres.  

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

19. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 19. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 18. april 2024 kl. 07.00 til 19. april 2024 kl. 07.00.

18. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 18. april 2024.

Mand sigtet for brandstiftelse på behandlingssted - Bilist uden kørekort fik taget bilen - Fart på ud for Skills. Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 17. april 2024 kl. 07.00 til 18. april 2024 kl. 07.00.

17. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 17. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 16. april 2024 kl. 07.00 til 17. april 2024 kl. 07.00.