Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

2. september 2021 11:39

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 2. september 2021

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 1.september 2021 kl. 07.00 til 2. september 2021 kl. 07.00.

Døgnrapport, patruljebil

Døgnets anmeldelser vedrørende:

               

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Ingen

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

Tyveri fra køretøjer:

Ingen

Hastighedskontrol – Stensbjergvej og Ølbyvej, Køge

Fra kl. 07.30 til 08.30 stod politiet ved Ølbyvej med en laser og målte bilisternes hastighed på en strækning, hvor man maksimalt må køre 50 km/t. Det gav følgende klip:

En 31-årig kvinde fra Køge blev målt til at køre mindst 74 km/t, hvilket udløser et klip og en bøde på 3.000 kr. i alt.
En 39-årig mand fra Stevns blev målt til at køre mindst 74 km/t, hvilket udløser et klip og en bøde på 3.000 kr. i alt. 
En 18-årig mand fra Køge blev målt til at køre mindst 80 km/t, hvilket udløser et klip og en bøde på 3.500 kr. i alt. 
En 18-årig kvinde fra Køge blev målt til at køre mindst 66 km/t, hvilket udløser et klip og en bøde på 2.500 kr. i alt. 
En 26-årig mand fra Køge blev målt til at køre mindst 69 km/t, hvilket udløser et klip og en bøde på 2.500 kr. i alt. 
Alle skal i øvrigt betale 500 kr. oveni til Offerfonden.

Derefter kørte politiet til Stensbjergvej, hvor de fra kl. 10.00-11.00 med en laser målte bilisternes hastighed på en strækning, hvor man maksimalt må køre 50 km/t. Det gav følgende klip: 

En 58-årig mand fra Faxe blev målt til at køre mindst 68 km/t, hvilket gav et klip og en bøde på 2.500 kr. i alt
En 58-årig mand fra Tårnby blev målt til at køre mindst 67 km/t, hvilket gav et klip og en bøde på 2.500 kr. i alt. 
En 36-årig mand fra Køge blev målt til at køre mindst 68 km/t, hvilket gav et klip og en bøde på 2.500 kr. i alt. 
Alle tre bliver hver især opkrævet 3.000 kr., da de også skal give 500 kr. til Offerfonden. 

Narkokørsel – Køge Bugt Motorvejen, Solrød

En 27-årig mand blev kl. 09.10 anholdt og sigtet for at køre bil, selvom han var påvirket af euforiserende stoffer. Politiet lavede efterfølgende en ransagning af den anholdtes bil, hvor betjentene fandt en lille mængde cannabis, som blev konfiskeret. Manden blev derfor ligeledes sigtet for at være i besiddelse af narkotika. Han fik udtaget en blodprøve, hvorefter den 27-årige blev løsladt, men han vil høre nærmere om begge sigtelser, når resultatet af blodprøven er klar. 

Narkokørsel med mere – Greve Centervej, Greve

Kl. 10.10 blev en 51-årig mand standset på Greve Centervej, idet politiet havde observeret ham kørende, mens han benyttede håndholdt mobiltelefon. Den 51-årige havde administrativt fået inddraget sin førerret, hvorfor han ikke måtte føre bil, ligesom han var påvirket af narkotika under kørslen. Politiet besluttede at ransage bilen, og her fandt betjentene et femcifret kontantbeløb. Den lokale mand blev anholdt og sigtet for narkokørsel mv., og han blev taget med på sygehuset for at få udtaget en blodprøve til sagen. Politiet fandt desuden ud af, at han skyldte penge til det offentlige, hvorfor en del af kontantbeløbet blev beslaglagt. Manden blev efterfølgende løsladt, men han er sigtet i alle sagerne.

Narkokørsel – Gersagerparken/Godsvej, Greve

Kl. 14.30 blev en 39-årig mand fra København anholdt og sigtet for at føre bil, uagtet han var påvirket af amfetamin. Han blev taget med på sygehuset for at få udtaget en blodprøve. Når resultatet af blodprøven er klar, vil han høre nærmere om sigtelsen.

Brand i lejlighed – Køgevej, St. Tårnby, Hårlev – Stevns

Kl. 14.16 rykkede politi og brandvæsen ud til brand i en lejlighed i Hårlev, hvor det brændte i et værelse. Dørene til værelset var lukkede, så ilden havde kvalt sig selv på grund af iltmangel, men værelset havde fået sodskader. Der var brandskader omkring en seng i værelset, men ingen personer havde været i fare i forbindelse med branden. Resten af lejligheden var sluppet nådigt fra branden på grund af de lukkede døre. 

Politiet skal nu undersøge brandstedet nærmere for at afklare, om branden kan være startet omkring en elinstallation under sengen.

Vidner søges i sag om voldeligt optrin i trafikken – Københavnsvej, Roskilde

Kl. 19.32 anmeldte en kvindelig fodgænger, en 21-årig kvinde fra Roskilde, at hun var blevet udsat for vold af en bilist i forbindelse med en uoverensstemmelse i trafikken. En patrulje kørte til stedet, hvor kvinden blev afhørt til sagen. Kvinden var på vej over et fodgængerfelt ved Q8 tanken på Københavnsvej, da en bilist skulle passere. Der opstod uenighed mellem fodgængeren og bilisten, og det udviklede sig til tumult.  Kvinden havde ikke pådraget sig behandlingskrævende skader. 

Kort efter henvendte bilisten, en 27-årig mand fra Roskilde, sig i politiets ekspedition, for at fortælle om sin oplevelse i forbindelse med optrinnet i fodgængerfeltet. De to parter havde ikke samme oplevelse af konflikten, og politiet efterforsker nu sagen for at få belyst, hvad der skete imellem de to parter. Vidner som overværede det voldelige optrin i fodgængerfeltet mellem Q8 og Lidl supermarkedet på Københavnsvej i Roskilde omkring kl. 19.30 onsdag aften bedes kontakte politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen. 

ATV kørte galt – Syvbækvej, Herslev, Høng – Kalundborg

Kl. 19.39 kørte en 25-årig mand fra Kalundborg Kommune galt på en ATV i et solouheld på Syvbækvej i Herslev, Høng. Han kørte i østlig retning, da han overhalede en mejetærsker, og i forbindelse med efterfølgende nedbremsning skred ATV´en ud og røg mod højre. Den 25-årige mistede herredømmet over køretøjer som kørte af vejen og ramte et metalhegn. Føreren fløj af den firhjulede motorcykel, men slap heldigt fra uheldet uden at komme til skade. Politiet registrerede uheldet og kontaktede ejeren af hegnet, der blev gjort bekendt med skaderne. 

Vidner søges til mistænkelig brand – Tingryds Alle, Uglegårdsskolen, Solrød Strand

Kl. 03.11 kørte politi og brandvæsen til brand i et klasselokale på Uglegårdssskolen i Solrød Strand. Brandvæsnet fik kontrol over branden, som ikke nåede at få ordentligt fat, så der skete igen større skader på skolen. Politiet undersøgte brandstedet, der bar præg af, at branden kunne være påsat. Der var knust en rude til klasselokalet med en ukendt genstand.

Vidner som har set personer omkring Uglegårdsskolen op til branden startede lige efter kl. 03.00 natten til torsdag, eller borgere som i øvrigt har oplysninger i sagen bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Fire narkobilister anholdt på Vestsjælland – Holbæk og Odsherred

Hele fire narkobilister på Vestsjælland blev anholdt og sigtet det forløbne døgn. Tre af dem i Holbæk og en i Odsherred. 

Kl. 11.23 standsede en patrulje rutinemæssigt en 30-årig mand fra København, der kørte ad Højby Stationsvej i Højby Sj. i Odsherred. Da manden ville stige ud af bilen for at vise betjentene sit kørekort, faldt der en pose med skunk (hash) ud af bilens sidedør. Politiet beslaglagde hashen, som senere blev kontrolvejet til 8 gram. Han blev testet med narkometeret som viste, at han var påvirket af kokain. Han blev derfor sigtet for at overtræde lov og euforiserende stoffer og for narkokørsel. Han blev anholdt og bedt om at følge med til en blodprøveudtagelse, hvorefter han blev løsladt. 

Kl. 23.50 på Vandtårnsvej i Holbæk blev en 50-årig mand fra Holbæk anholdt og sigtet, efter en narkometertest viste positiv for kokain og amfetamin. Han havde desuden ikke noget gyldigt kørekort, så han blev også sigtet for kørsel uden førerret. Efter at have afgivet en blodprøve på sygehuset blev han løsladt. 

Kl. 00.45 standsede en patruljen en bil på Kalundborgvej i Holbæk. En rutinemæssig narkometertest gav igen bid, da den viste at føreren, en 18-årig mand fra Taastrup, var påvirket af kokain. I bilen sad også tre mandlige passagerer, der blev visiteret. Politiet fandt i den forbindelse 3,02 gram hash, som en 21-årig mand fra Greve blev sigtet for at besidde. Ved ransagningen af bilen fandt patruljen 1,25 gram skunk, og en taser – et el-våben, som en 18-årig mand fra Greve blev sigtet for at besidde. Den 18-årige chauffør blev taget med til en blodprøveudtagelse, hvorefter han blev løsladt.

Kl. 02.14 kørte politiet på Valdemar Sejrsvej i Holbæk, hvor de standsede en bilist der kørte i sydlig retning. Føreren viste sig ved en narkometertest at være positiv for kokain og hash. Han afgav en blodprøve på sygehuset og blev efterfølgende løsladt.

Nu afventer politiet resultatet af de mange blodprøver, hvorefter de sigtede narkobilister kan forvente at få besked. Alle de sigtede vil høre mere fra politiet i deres sager. 

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
 

 

Flere døgnrapporter

9. december 2022

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 9. december 2022.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 8. december 2022 kl. 07.00 til 9. december 2022 kl. 07.00.

6. december 2022

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 29. november 2022.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 28. november 2022 kl. 07.00 til 29. november 2022 kl. 07.00. Denne døgnrapport er den 29/11-2022 udsendt som en pressemeddelelse, men udsendes nu også - forsinket - som et uddrag af døgnets begivenheder i det anførte døgn.

6. december 2022

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 6. december 2022.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 5. december 2022 kl. 07.00 til 6. december 2022 kl. 07.00.

Forslag