Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

17. januar 2022 13:33

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 17. januar 2022.

Læs uddraget af weekendens hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 14. januar 2022 kl. 07.00 til 17. januar 2022 kl. 07.00.

Afspærringsstrimmel

Weekendens anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Barupvejen, Arnøje, Store-Heddinge

Nørregade, Køge

 

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Havnevej, Nykøbing Sj. (Forsøg)

Engsparken, Vig – to steder

Margrethe Alle, Karlslunde

Knøsen, Greve

Lyngen, KarlslundePedersvej, Køge (Forsøg)

 

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Lysholmparken, Højby Sj.

Skærby Dal, Nykøbing Sj.

Stjernebakken, Veddinge, Fårevejle St.

 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Bagtæppet, Roskilde

 

Tyveri fra køretøjer:

Rahbeks Have, Holbæk
Engholmparken, Himmelev, Roskilde
Tårnbjerggårdsvej, Lejre
Store Bøgeskovvej, Gyrstinge, Ringsted
Thorsvej, Ringsted
Holbækvej, Mørkøv – flere steder
Gartnerhaven, Mørkøv
Bakken, Mørkøv
Asnæs Skovvej, Kalundborg
Byagervej, Tureby

 

 

Fredag – lørdag:

 

Brand ved pillefyr – Hortenziavej, Vester Saaby, Hvalsø – Lejre

Kl. 09.20 rykkede brandvæsnet og politiet ud i anledning af en anmeldelse om ildebrand i et pillefyr. Ved politiets ankomst var der dog ikke længere ukontrolleret ildløs ved pillefyret, idet beboeren selv ved brug af en pulverslukker havde fået slukket branden. Der var ikke sket nogen skade på fast ejendom, og da der heller ikke var kommet nogen til skade, foretog politiet sig ikke yderligere.

Vanvidskørsel hastighedsovertrædelse – bil beslaglagt – Greve Strandvej, Greve

Fredag eftermiddag dukkede politiet op hos en 46-årig kvindelig bilejer i Greve for at beslaglægge hendes bil i en sag om vanvidskørsel. Hendes bil var blevet blitzet på Greve Strandvej, Greve, torsdag den 13. januar 2022 kl. 19.11. Bilen var blevet målt til at køre med mindst 115 km/t ad Greve Strandvej i sydvestlig retning, selv om højst tilladte hastighed var 50 km/t ifølge den generelle hastighedsbegrænsning i bymæssig bebyggelse.

Bilejeren var godt bekendt med, at hendes personbil var blevet blitzet, idet hendes 18-årige søn, der var fører på måletidspunktet, havde oplyst hende herom.

Politiet beslaglagde herefter hendes godt 1½ år gamle personbil, idet hastighedsovertrædelsen anses for at være en såkaldt vanvidskørsel, idet hastighedsovertrædelsen med sine 130 % faldt ind under vanvidsbestemmelsen med en hastighedsoverskridelse på mere end 100 %. Bilejeren ønskede ikke beslaglæggelse forelagt retten, og senere vil der ske retlig forfølgning af den 18-årige, der sad bag rattet på forseelsestidspunktet.

Bilisten var blevet målt af en såkaldt fotovogn, der havde foretaget hastighedsmålinger på Greve Strandvej i tidsrummet kl. 17.14 – 20.00.

616 biler havde passeret målebilen, og 32 bilister kørte hurtigere end de tilladte 50 km/t, så de blev blitzet. Af disse kørte 17 bilister så hurtigt, at de ud over bøden også kan forvente et klip i kørekortet. Hertil kommer så sagen med den 18-årige med hastighedsovertrædelsen på de 115 km/t som omtalt ovenfor.

Greve Strandvej er en af de strækninger, hvor politiet i samarbejde med kommunen har særligt fokus på at få nedsat hastigheden hos bilisterne, der kører på vejen. I den anledning foretager politiet med mellemrum målinger med en fotovogn for at kontrollere bilisternes hastighed.

Brandundersøgelse – Bistrup Alle, Roskilde

Kl. 15.35 rykkede brandvæsnet og politiet ud i anledning af en anmeldelse om ildebrand på Bistrup Alle tæt ved en kiosk, hvilket en lokal kvinde under en gåtur havde opdaget.Brandvæsnet og politiet var hurtigt fremme, hvorefter brandvæsnet fik slukket branden, hvorefter det blev klart, at en person var kommet alvorligt til skade som følge af branden. Personen blev bragt til skadestuen, hvor en læge kunne konstatere, at personen var afgået ved døden.

Politiet fik personen identificeret som en 57-årig kvinde fra Roskilde, hvis pårørende er underrettet. Ud fra efterforskningen og øvrige undersøgelser på Bistrup Alle tyder intet på, at der er foregået noget strafbart, men at der er tale om en tragisk hændelse.

Forsamlinger af biler – Roskilde / Greve

Kl. 20.19 fik politiet den første henvendelse om, at op imod 50 bilister var forsamlet på Industrivej, Roskilde. Nogle af bilisterne kørte ifølge anmeldelsen rundt og gassede op, så en patrulje kørte til området. Her var alt stille og roligt, så politiet begyndte at foretage stikprøvekontrol af de fremmødte bilister for at se, om både førere og køretøjer opfyldte færdselslovens bestemmelser. Herefter begyndte bilisterne at forsvinde fra området.

Kl. 22.10 fik politiet så igen en anmeldelse om, at 100-200 biler var forsamlet på Industrivej, Roskilde. Nogle af dem skulle køre ræs, så politiet rykkede igen ud til parkeringspladsen, hvorfra bilisterne forsvandt ved politiets ankomst. Nogle bilister kørte ad bl.a. Søndre Ringvej på en sådan måde, at den kørsel også gav anledning til en orientering af politiet.

Kl. 22.41 kom der en anmeldelse fra lokale borgere i Greve om, at mange biler var forsamlet på Greve Main, Greve. Også nogle af disse bilister kørte ræs, så politiet også til dette område, hvorfra bilisterne herefter fortrak til andre steder.

Trods diverse kontroller fandt politiet ikke grundlag for at gribe ind over for bilisterne, som fortrak til andre steder, når politiet dukkede op med henblik på kontrol af førere og køretøjer. Ingen blev således sigtet for noget efter de tre anmeldelser om forsamlinger af mange køretøjer to forskellige steder i politikredsen.


Lørdag – søndag

 

Fem påvirkede bilister anholdt – Solrød, Greve, Odsherred og Holbæk

Kl. 08.50 – Køge Bugt Motorvejen mod syd, Solrød: Patruljen bemærkede en bilist, som ikke holdt til højre over en strækning på 1300 m og besluttede at standse ham rutinemæssigt. Bag rattet sad 24-årig mand fra Gentofte, der ved en narkotest blev testet positiv for hash. Han anholdt, sigtet for narkokørsel og fik udtaget en blodprøve.

Kl. 11.58 – Munkholmvej, Tjebberup, Holbæk. En færdselsbetjent stoppede en 32-årig bilist fra Roskilde i en rutinekontrol. Han var spirituspåvirket over det tilladte og havde desuden ikke et gyldigt kørekort, så han blev sigtet, anholdt og blev kørt til en blodprøveudtagelse.

Kl. 16.20 - Flagkær, Gislinge, Holbæk. En patrulje testede en 53-årig mand med narkometeret i en rutinekontrol. Han viste positiv for bevidsthedspåvirkende stoffer og blev anholdt og sigtet for narkokørsel.

Kl. 16.58 – Hundige Centervej, Karlslunde – Greve. Stoppede politiet en 39-årig mand fra Greve, som kørte uden kørekort og desuden var påvirket af hash. Han måtte med en tur på sygehuset til en blodprøve.

Kl. 18.20 – Esterhøjsvej, Asnæs – Odsherred. En 55-årig lokal kvinde blev stoppet rutinemæssigt af en patrulje. Hun havde en alkoholpromille over det tilladte, så hun blev sigtet, anholdt og løsladt efter at have afgivet en blodprøve.

Kl. 01.52 – Hovedgaden, Havdrup, Solrød. En hundepatrulje kørte i Havdrup, hvor de standsede en 19-årig bilist til et rutinetjek. En hashtåge mødte betjentene, da vinduet til bilen blev åbnet. Lige uden for bilen fandt patruljen to friske jointskodder. Bilen blev ransaget, hvor der blev fundet 1,31 gram hash, som den 19-årige blev sigtet for at besidde. En 18-årig kvinde fra Solrød, der sad som passager i bilen, blev fundet i besiddelse af en bushammer. Hun blev sigtet for at overtræde våbenloven og de ulovlige ting blev beslaglagt. Den 19-årige blev ved en narkometertest testet positiv for hash, så han blev anholdt, sigtet og fik udtaget en blodprøve.

Alle de anholdte blev løsladt efter blodprøveudtagelsen. Nu venter politiet på resultatet af blodprøverne, hvorefter de sigtede vil høre mere i deres sager.

Uheld i lyskryds – Snoldelev Bygade/Køgevej, Gadstrup – Roskilde

Kl. 17.24 skete et sammenstød imellem to biler i lyskrydset ved Snoldelev Bygade og Køgevej i Gadstrup. En 19-årig mand fra lokalområdet kørte ad Snoldelev Bygade i vestlig retning og frem i krydset ved Køgevej, hvor han kørte frontalt ind i en bilist, en 63-årig kvinde fra Køge, der kørte ad Køgevej mod syd. Politi og ambulance kørte til uheldsstedet, hvor de to bilister blev tilset. Ingen personer kom noget til, men begge biler fik skader. Patruljen optog rapport om uheldet, for at beskrive omstændighederne, herunder hvilken farve lyssignalet havde i hvilken kørselsretning.

Indbrudstyve overrasket – Haslevvej, Sneslev, Ringsted

Kl. 19.23 anmeldte en mandlig beboer i en lejlighed på Haslevvej i Ringsted, at han netop havde overrasket to indbrudstyve i sit hjem. Beboeren råbte de to mænd an, hvilket fik dem til at søge mod hoveddøren. Han fik fat i kraven på den ene tyv, og der opstod håndgemæng. Det lykkedes herefter begge tyve at flygte fra stedet til fods i sydlig retning.

De to indbrudstyve beskrives som:

A: Mand, 175-180 cm, Talte: Dansk, Iført: sort maskering, sorte handsker

B: Mand, 175-180 cm, Hudfarve: Hvid, Talte: Dansk, Iført: sort maskering, mørk Adidas trøje, mørke Adidas bukser.

Politiet kørte til stedet, hvor der blev lavet en gerningsstedsundersøgelse af lejligheden. De to tyve var kommet ind via en ulåst havedør, men blev formentlig forstyrret før de nåede at tage nogen ting.

Sagen efterforskes nu og politiet søger i den forbindelse vidner. Borgere, der har bemærket de to beskrevne mænd og evt. et køretøj på Haslevvej i Sneslev lørdag aften, bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Vågen nabo troede der var indbrud – Finnjollevej, Jyllinge – Roskilde

Kl. 00.39 sendte politiet flere patruljer til Finnjollevej i Jyllinge, da en nabo anmeldte, at der var mistænkelige personer ved naboens hus. Han havde bemærket hætteklædte mænd med en taske ved nabohuset, og nu var der tændt lys hos naboen.

En hundepatrulje var hurtigt fremme, hvor de fik afklaret, at der var beboerne selv som var kommet hjem i nabohuset. Så roen i Jyllinge blev genoprettet, og alle kunne få pulsen ned igen.

Politiet er altid glad for at få anmeldelse fra årvågne borgere om mistænkelige forhold – også selvom det nogle gange viser sig at være legale forhold. Udrykning til indbrud i øjeblikket er en højt prioriteret opgave – og at fange en indbrudstyv på fersk gerning er noget af det, som står højst på ønskelisten hos enhver politibetjent.

Ring til politiet på tlf. 114, hvis du ser noget mistænkeligt i dit område. Ring 112, hvis der er akut behov for politiet.

Brand i skraldespande – Lindevej, Havdrup – Solrød

Kl. 20.36 kørte politi og brandvæsen til brand i skraldespande ved Havdrup Station. Da beredskabet kom frem, var ilden i skraldespanden gået ud af sig selv. Politiet undersøgte stedet og fandt ingen naturlig forklaring på, hvordan ilden var startet. Patruljen traf på stationen en gruppe lokale drenge på 14-15 år, som blev afhørt til branden, der formodes at være påsat. Forældrene til de unge blev orienteret om sagen, som nu skal undersøges nærmere. Politiet vil herunder afklare, om nogen i gruppen kan mistænkes for at have sat ild til skraldespanden.

Kvinde reddet ud af brændende hus – Gærdet, Gershøj, Kirke-Hyllinge
Kl. 02.31 kom et alarmopkald om en kraftig brand i en villa på Gærdet i Gershøj. Politi og redning kørte til stedet, hvor ilden havde fat i hele taget på huset og der var høje flamme. Naboer opdagede branden og slog alarm. De handlekraftige naboer havde skaffet sig adgang til huset ved at knuse en rude, hvorefter det lykkedes at redde den kvindelige beboer i 60´erne ud af huset. Hun blev kørt til hospitalet med røgforgiftning, men er uden for livsfare. En brandmand blev tilset i ambulance, da han havde indåndet røg i forbindelse med redningen på stedet.

Brandvæsnet kæmpede med at slukke den voldsomme brand og først tidligt søndag morgen var slukningsarbejdet færdigt. Huset nedbrændte til helt. Politiet undersøger nu branden nærmere, for at klarlægge brandårsagen.


Søndag – mandag

 

Tyveri fra personbiler – Knabstrup, Mørkøv – Holbæk

Seks personbiler er i løbet af aften- og nattetimerne fra lørdag til søndag blevet udsat for tyveri eller forsøg herpå. Alle bilerne har været parkeret på vejene Holbækvej, Bakken og Gartnerhaven i Knabstrup, da tyverierne eller forsøg herpå skete.

Flere af køretøjerne har været ulåste, så tyven har haft let adgang til at stjæle løse genstande som f.eks. punge med indhold, mindre kontantbeløb, personlige kort, solbriller, sko og tasker fra nogle af bilerne. I et par køretøjer er der blot foretaget gennemrodning uden at stjæle noget.

Videoovervågning på en privat adresse på Holbækvej viste natten mellem lørdag og søndag kort efter midnat, at en fremmed mand var inde i den private indkørsel og undersøgte et ulåst køretøj, men dog uden at stjæle noget. Den fremmede mand blev beskrevet som: mand, nordeuropæisk af udseende, 20-30 år, almindelig af bygning, iført mørkt tøj og mørke sko.

Politiet har nu optaget rapport om de foreløbigt seks anmeldelser om tyveri fra biler eller forsøg herpå, men flere anmeldelser kan være på vej.

Lokalpolitiet i Holbæk hører endvidere gerne fra personer, der har set mistænkelige personer eller køretøjer i området natten mellem lørdag og søndag, idet oplysningerne kan være interessante i forhold til identificering af personen i den private indkørsel på Holbækvej. Oplysninger gives til politiet på tlf. 114.

Færdselsuheld – Valsømaglevej, Valsømagle, Jystrup Midtsj. – Ringsted

Kl. 13.11 rykkede politiet ud til et sammenstød mellem to personbiler, som var stødt frontalt sammen. Det viste sig, at ingen af parterne var kommet til skade ved uheldet, men de implicerede biler var blevet beskadiget.
En 46-årig mand fra Albertslund var kørt i en personbil ad Valsømaglevej mod syd og stødt sammen med en anden personbil, som blev ført af en 26-årig mand fra Jystrup Midtsj. i nordlig retning. Politiet har optaget rapport om sammenstødet for at få klarlagt de nærmere omstændigheder.

Fyrværkeri lød som skud – Ladegårdsparken Vest, Holbæk

Kl. 13.15 anmeldte en lokal kvinde, at hun i boligområdet havde hørt flere lyde, der mindede om skudafgivelse. Politiet rykkede ud med flere patruljer, herunder bl.a. en hundepatrulje, i et forsøg på at finde årsagen til anmeldelsen. Politiet fandt hverken kvæstede personer eller afskudte patronhylstre, men derimod rester af afskudt fyrværkeri i boligområdet. Fyrværkeriet formodes at være årsagen til de skudlignende lyde, som anmelderen havde hørt, så politiet foretog sig derfor ikke yderligere.

Sovende mand på gaden – Egehaven, Strøby Egede, Køge – Stevns
Kl. 17.37 fik politiet en anmeldelse om, at en måske spirituspåvirket mand lå og sov på gaden. En anmelderen var tilfældigt kommet forbi og havde tilbudt sin hjælp, men manden havde dårligt kunne svare og talte endda udenlandsk.

Politiet kørte til stedet og fik kontakt til en 49-årig mand fra Litauen, men med en relation til Danmark. Han var spirituspåvirket i en sådan grad, at han efter politiets vurdering ikke var i stand til at tage vare på sig selv. Derfor blev han frihedsberøvet og taget med til politistationen i Roskilde, hvor han efter et lægetilsyn blev anbragt i detentionen til afrusning. Her forblev han – også nattens stormfulde vejr taget i betragtning – frem til mandag morgen, hvor han blev løsladt, da politiet nu vurderede ham egnet til at kunne klare sig selv.

Indbrudstyve flygtet – Lyngen, Karlslunde - Greve

Kl. 21.36 fik politiet en anmeldelse fra et alarmfirma om, at formentlig to mænd havde begået indbrud i en villa, hvilket alarmfirmaet kunne se via videoovervågningen på stedet.
Flere patruljer, herunder hundepatruljer, blev sendt til stedet, hvor politiet traf naboer, der var blevet alarmeret af husets beboer. Naboer havde set personer flygte, og de var også observeret mere konkret af en lokal 15-årig ung mandlig kondiløber.

Han beskrev de to flygtende mænd som:
A: Mand, Mellemøstlig af udseende, 25-30 år, 180-190 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Yderligere kendetegn: Sort kort skæg, Iført: sort vest, grå hættetrøje og sorte bukser.

B: Mand, Mellemøstlig af udseende, 25-30 år, 180-190 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Iført: Adidas jakke og grå joggingbukser.

De to mænd havde skaffet sig adgang til villaen ved brug af en stige op til en altan på 1. sal, hvor en rude efterfølgende var blevet aflistet. Der var sket gennemrodning, men det var uklart, om der var blevet stjålet noget ved indbruddet.

Politiet lykkedes desværre ikke i første omgang at finde de to mistænkte indbrudstyve, men afventer nu, om undersøgelserne på gerningsstedet har givet spor, der kan identificere dem. Endvidere vil politiet gerne i kontakt med andre vidner, der måske har set de to mænd på flugt i området. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Anmeldelse om muligt skud mod bil – Skovvej, Havdrup – Solrød

Kl. 21.47 modtog politiet en anmeldelse om, at der var hørt skud omkring Skovvej i Havdrup. Anmeldelsen kom fra to mænd i tyverne fra København og Fyn, som havde et ærinde i Havdrup, hvortil de var kørt i en varebil. De to mænd i en varebilen, kørte fra stedet, da de blev utrygge over bragene, som de frygtede var rettet mod dem. På motorvejen i retning mod Holbæk bemærkede de to mænd i varebilen, at en grå personbil kørte efter dem. Flere patruljer blev sendt til både Havdrup og Holbæk, hvor politiet undersøgte området, og de muligt forurettedes varebil for spor efter skud. Hundepatruljer afsøgte relevante områder efter spor, men der blev ikke fundet patronhylstre, skudhuller eller andre tegn på skudafgivelse.

Politiet fandt ikke frem til den grå personbil, som nu forsøges identificeret, for at afklare, om den havde en rolle i sagen. Vidner som har bemærket personer eller køretøjer omkring Skovvej i Havdrup søndag aften bedes kontakte politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Indbrud i forretning – Nørregade, Køge

Kl. 22.35 anmeldte vidner i Nørregade, at tre mænd netop havde knust butiksruden ind til en teleforretning, hvorefter de tre mænd knuste glasmontre, så de ved håndsindrækning kunne stjæle forskellige diverse mobiltelefoner af mærket Iphone. Bagefter flygtede de tre mistænkte ad Nørregade mod nord.

Politiet kørte til området for at lede efter de tre mistænkte, som blev beskrevet som:
A: Mand, Dansk af udseende, 18-30 år, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Mellemlangt, Iført: Sort hue, blåt mundbind, grå åbenstående jakke med lynlås, sort trøje under jakken, blå cowboybukser.

B: Mand, Kropsbygning: Almindelig, Iført: Sort jakke eller hættetrøje, der var trukket op over hovedet, hvidt mundbind, grå trøje, der stak ud for neden under jakken, sorte joggingbukser, sorte sko.

C: Mand, 18-30 år, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Iført: Grå hue, blåt mundbind, sort trøje med hvid skrift på hele fronten og sort bagpå, sort joggingbukser med hvid skrift på benene og hvide sko.

Politiet fandt ikke de mistænkte og foretog undersøgelser af gerningsstedet i et forsøg på at finde tekniske spor, der kan være med til at identificere de tre mistænkte.

Lokalpolitiet i Køge hører gerne fra yderligere personer, der har bemærket de tre mænd i området før, under og efter indbruddet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Blæsevejr – hele politikredsen

Midt- og Vestsjællands Politi har sammen med de lokale beredskabsenheder haft fokus på det blæsevejr, som ifølge prognoser fra DMI ville ramme politikredsen i løbet af søndagen og natten til mandag. Ud over blæsevejret ville den kraftige vind også medføre forhøjet vandstand i bl.a. fjordene ved Holbæk og Roskilde.

Hverken politiet eller de lokale redningsberedskaber har iværksat en egentlig indsats for at forhindre skader som følge af vejrsituationen og den lettere forhøjede vandstand.

Ud fra politiets synspunkt med baggrund i de anmeldelser, som politiet har fået i anledning af vejret, har følgevirkningerne af blæsevejret været begrænset. Politiet har ikke kendskab til hændelser, hvor personer er til skade, eller i øvrigt egentlige ulykker med risiko herfor.

Politiet har registreret følgende hændelser som følge af blæsevejret:
Kl. 02.52 – Syvmose Alle, Viby Sj.: stillads svajer i vinden og væltede senere kl. ca. 03.30, hvor et par lygtepæle blev beskadiget, og nogle biler blev spærret inde. Ingen personer kom til skade. Stilladsfirmaet underrettet og har sendt medarbejdere til stedet for oprydning.
Kl. 03.26 – Tune Landevej, Tune: ca. fem meter højt træ væltet ud på vejen.
Kl. 03.32 – Holbækmotorvejen, Vipperød: træ ligger på vejen omkring Arnakke rasteplads.
Kl. 03.40 – Hårlev Mark/Industrivej, Hårlev: tagplader ligger på vejen.
Kl. 04.26 – Knud Den Stores Vej, Roskilde: dobbeltakslet trailer væltet om på siden.
Kl. 05.36 – Syvendeskovvej, Undløse, Tølløse: træ væltet ud på vejen.
Kl. 05.54 – Snekkerupvej, Vigersted, Ringsted: træ væltet ud over vejen.
Kl. 06.16 – Københavnsvej, Køge: større skilt er væltet ud på vejen.
Kl. 06.20 – Billesborgvej, Køge: træ er ved at vælte ud over vejen.
Kl. 06.51 – Roskildevej, Tølløse: træ væltet ud på vejen omkring Elverdamsvej

(også anmeldt kl. 07.15, hvor dele af kørebanen samt cykelsti var spærret)
Kl. 07.10 – Elverhøjvej, Valby, Karise (Stevns): træ ligger på kørebanen.
Kl. 07.24 – Ladagervej / Gammel Skolevej, Lille-Skensved: træ væltet og spærrer Ladagervej.
Kl. 07.44 – Sorøvej, Ringsted: væltet træ ligger ud over kørebanen.
Kl. 07.50 – Brorfeldevej, Tølløse: væltet træ spærrer for hele vejen.
Kl. 07.57 – Køgevej, Gadstrup: 6-8 skiltet ud for testcenter Skalstrup blæst omkuld.
Kl. 07.58 – Trekroner Alle, Roskilde: afspærringsmateriel og skilte blæst omkuld ved brobyggeri.

Politiet har efter de konkrete anmeldelser underrettet de relevante om forholdene, så typisk vejmyndigheden eller det lokale redningsberedskab har rykket ud for at gøre vejene sikre og passable igen.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
 

 

Flere døgnrapporter

19. august 2022

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 19.august 2022.

Vanvidsbilist fik taget bilen - Narkohunde med næse for psilocybinsvampe - Politiet og Færdselsstyrelsen holdt kontrol på Havnen i Roskilde - Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 18. august 2022 kl. 07.00 til 19. august 2022 kl. 07.00.

18. august 2022

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 18. august 2022

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 17. august 2022 kl. 07.00 til 18. august 2022 kl. 07.00.

17. august 2022

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 17. august 2022.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 16. august 2022 kl. 07.00 til 17. august 2022 kl. 07.00.

Forslag