Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

18. september 2024 09:01

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 18. september 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 17. september 2024 kl. 07.00 til 18. september 2024 kl. 07.00.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Solrød Center, Solrød

 

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Ingen

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

 

Tyveri fra køretøjer:

Lundegårdsvej, Gørslev, Køge
Holbækvej, Tølløse, Holbæk

 

Lokalpoliti på kontrol - Slagelsevej, Kalundborg

Kl 07.15 var lokalpolitiet på kontrol i morgentrafikken. Ved hjælp af udstyret til Automatisk Nummerpladegenkendelse blev der holdt øje med køretøjer, der var efterlyst eller som havde udeståender med forsikring, syn eller lignende. Fire bilister manglede at betale vægtafgift og fik en påtale mod lovning på at få det ordnet. Desuden blev der standset en enkelt knallert, hvor lygten ikke virkede.

 

Færdselsuheld - Ringstedgade, Roskilde

Kl 08.06 skete der et færdselsuheld i krydset med Søndre Ringvej, da en 16-årig dreng fra Roskilde på cykel blev ramt af en bil ført af en 42-årig kvinde fra Roskilde. Drengen røg op på kølerhjelmen og kom lettere til skade.

 

Anholdt for omfattende tyveri - Greve Landevej, Greve

Kl 11.23 bemærkede færdselspolitiet en bil, der overhalede højre om og hen over en spærreflade. Patruljen forsøgte at få køretøjet til at standse, men det fortsatte sin kørsel for at slippe væk fra politiet. Det gik bl.a. med 118 km/t gennem byzonen på Rendebjergvej i Tune og undervejs blev der også kørt over for rødt. På Vindingevej springer to mænd ud af bilen, der af sig selv triller videre og ender inde i et buskads. Det lykkedes politiet at få anholdt den ene af de to mænd, en 20-årig rumænsk mand. I bilen blev der fundet en større mængde værktøj til en anslået værdi af 250.000 kroner. Politiet formoder at værktøjet er stjålet, men det vides endnu ikke hvorfra. Der blev søgt i området efter den anden person i bilen men uden at han blev fundet. Den 20-årige er nu sigtet for tyveriet og for en stribe færdselsovertrædelser, herunder vanvidskørsel. Han vil blive fremstillet i grundlovsforhør i løbet af onsdagen.

 

Ulovlig knallert - Mosestykket, Vindinge, Roskilde

Kl 12.30 kom en 16-årig dreng kørende på sin knallert på stisystemerne i området, da han støder ind i politiet, der er på stedet i forbindelse med den ovenstående sag. En hundepatrulje får tilkaldt færdselspolitiet, der vurderer, at drengens knallert kan køre stærkere end tilladt. Den blev derfor medtaget til tekniske undersøgelser, der skal vise, hvor stærkt, den egentligt kan køre.

 

Brand i lejlighed - Bataljonen, Ringsted

Kl 14.41 kommer der melding om røg fra lejlighed. Det lykkes brandvæsnet at komme ind gennem en rude og få reddet en hund ud. Der er ingen personer i lejligheden. Det viste sig, at der var tale om røgudvikling fra mad, der var efterladt på komfuret.

 

Færdselsuheld - Haslevvej, Ringsted

Kl 16.09 kom en 50-årig kvinde fra Ringsted kørende mod sydøst, da hun ramte en 64-årig kvinde fra Ringsted, der gik på fortovet. Kvinden var tilsyneladende faldet i søvn bag rattet, mens hun kørte. Den påkørte kvinde blev alvorligt kvæstet ved påkørslen og efterfølgende kort til operation på sygehuset.

 

Påvirket bilist - Æblemadevej, Svinninge, Holbæk

Kl 17.35 standser politiet en 53-årig mand fra den vestlige del af Holbæk kommune, da han kom kørende i en varebil. Han havde gjort opmærksom på sig selv ved at bruge håndholdt mobiltelefon under kørslen. Det viste sig desuden, at han ikke havde generhvervet sit kørekort og dermed kørte uden gyldig førerret. Under samtalen med manden fik patruljen også mistanke om, at han var påvirket af alkohol og en alkometertest viste da også, at han blæste promillen op på en del over det tilladte. Han blev sigtet for alle tre dele.

 

Brand i skur - Møllehusvej, Roskilde

Kl 17.39 kørte politi og brandvæsen til en brand i et skur. Branden var tilsyneladende opstået omkring en affaldscontainer. Skuret fik omfattende skader af branden, men ilden fik ikke spredt sig til andet.

 

Brand i lade - Brændemosevej, Kalundborg

KL 19.44 kom der melding om brand i en lade fyldt med halm og korn. Der var også flere landbrugsmaskiner i laden. Ilden nåede at få så godt fat i bygningen, at den ikke stod til at redde. Ilden fik dog ikke spredt sig til en nærliggende grisestald.

 

Påvirket bilist - Køge Bugt Motorvejen, Køge

Kl 20.32 standser politiet en personbil ført af en 32-årig mand fra Herfølge, da der er mistanke om, at han er påvirket af stoffer. Det viser sig samtidigt, at manden også kører bil uden førerret, da han var frakendt kørekortet.







 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

17. september 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 17. september 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 16. september 2024 kl. 07.00 til 17. september 2024 kl. 07.00.

16. september 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 16. september 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 13. september 2024 kl. 07.00 til 16. september 2024 kl. 07.00.

13. september 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 13. september 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 12. september 2024 kl. 07.00 til 13. september 2024 kl. 07.00.