Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

2. januar 2024 12:31

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 2. januar 2024.

Læs uddraget af de seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 29. december 2023 kl. 07.00 til 2. januar 2024 kl. 07.00.

Døgnrapport

Nytårets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Jernbanevej, Tølløse

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Adolf Andersensvej, Karlslunde
Turøvej, Ringsted (forsøg)
Byvolden, Roskilde
Glamsbjergvej, Himmelev, Roskilde (2 anmeldelser)
Olsbæk Strandvej, Greve
Købmandsgården, Viby Sj. (forsøg)
Ahorn Alle, Ringsted

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Kalkager, Gudmindrup Lyng, Højby Sjælland
Solkrogen, Bjerge Strand, Store-Fuglede

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

Tyveri fra køretøjer:

Hasselvænget, Holbæk


Færre indbrud denne jul

En optælling tirsdag morgen viste, at der i år er anmeldt 60 indbrud i privat beboelse i politikredsen hen over julen. Det tilsvarende tal for sidste år var 78. Opgørelsen går fra 16. december.
De anmeldte indbrud fordeler sig på følgende kommuner:
Roskilde: 17
Køge: 9
Ringsted: 9
Greve: 5
Holbæk: 4
Lejre: 4
Odsherred: 2
Kalundborg: 1



Fredag - lørdag:

 

Brandundersøgelse - Lund Gade, Lund, Rødvig - Stevns

Kl. 07.18 rykkede brandvæsnet ud til Lund Gade i Rødvig til ildebrand i et skur, hvilket en nabo til havneområdet havde opdaget.

Brandvæsnet kunne trods brandslukningsindsatsen ikke redde træskuret, der nedbrændte. I forbindelse med branden var en gasflaske på stedet eksploderet.

Politiet skal nu undersøge brandstedet i et forsøg på at finde brandårsagen og herunder få klarlagt, hvorvidt en varmeovn med tilhørende gasflaske kan have haft en rolle. Ingen personer kom til skade ved branden, der dog ikke forårsagede skader på et andet skur lige i nærheden.

Kvinde forsøgt fuppet af falsk bankmand - Nykøbing Sj. - Odsherred

Kl. 18.00 fik politiet en anmeldelse fra en 93-årig kvinde fra Nykøbing Sj. om en falsk bankmand, der havde forsøgt at fuppe sig til udlevering af hendes dankort med tilhørende PIN-kode.

Den 93-årige var tidligere på eftermiddagen blev ringet op af en fremmed mand, der præsenterede sig som ansat i Danske Bank. På grund af mistænkelige transaktioner på den 93-åriges bankkonti blev opfordret til at aflevere dankortet i banken, men det var hun forhindret i. Den falske bankmand tilbød derfor afhentning af dankortet med PIN-kode på den 93-åriges bopæl.

Kort efter dukkede en fremmed mand op, og under ophold på den 93-åriges bopæl ringede et familiemedlem. Under samtalen med familiemedlemmet gik det op for den 93-årige, at der var tale om fup.

Da den falske bank havde overhørt dele af samtalen, herunder afsløringen af fupnummeret, fik han travlt og flygtede fra den 93-åriges bopæl uden dankortet.

Politiet har optaget rapport om fupnummeret og forsøger at få identificeret den falske bankmand, der blev beskrevet som: mand, spinkel af bygning, brunligt hår, dansktalende og iført sort vinterjakke med pelshætte.

Narkobilist med peberspray og kanonslag - Ølbycenter, Køge

Kl. 22.20 bemærkede en patrulje på parkeringspladsen ved Ølbycenter en bilist foretage en lidt underlig parkering, hvorfor politiet valgte at kontrollere føreren af køretøjet.

Føreren var en 22-årig mand fra Greve, som rutinemæssigt deltog i en narkometertest. Da testen gav udslag for påvirkning af cannabis, blev den 22-årige anholdt i forbindelse med en sigtelse for narkokørsel i bilen.

Politiet foretog en undersøgelse af bilen, hvori politiet fandt både en peberspray og fire ulovlige kanonslag, som blev beslaglagt som beviser i forbindelse med overtrædelser af både våben- og fyrværkerilovgivningen.

Den 22-årige blev løsladt efter afhøring til sagerne og udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer. Han vil derfor høre nærmere fra politiet om sagens videre forløb, når analyseerklæringen foreligger.

Spiritus-/narkokørsel (vanvidskørsel) uden førerret - bil beslaglagt - Jyllandsgade, Ringsted

Kl. 00.47 foretog politiet en rutinemæssig kontrol af en personbil, der blev ført ind på en tankstation i Jyllandsgade i Ringsted.

En spirituspåvirket, 32-årig mand Store-Merløse sad bag rattet, og den efterfølgende alkometertest bekræftede mistanken om spirituskørsel i så kraftig grad, at politiet også kunne mistænke den 32-årige for vanvidskørsel. Alkometeret gav nemlig udslag over to promille, hvorfor politiet sigtede den 32-årige for spirituskørsel med formentlig meget høj promille.

En rutinemæssig narkometertest afslørede, at den 32-årige også kunne mistænkes for at være påvirket af narkotika under kørslen, ligesom den 32-årige ikke havde nogen førerret.

Politiet sigtede ham for de tre overtrædelser af færdselsloven og gjorde ham bekendt med, at bilen, der tilhørte en anden, blev beslaglagt med henblik på konfiskation med baggrund i mistanken om vanvidskørsel.

Den 32-årige fik udtaget blodprøver til nærmere undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer, så han vil høre nærmere fra politiet om sagens videre forløb, når analyseerklæringerne foreligger.

Politiet vil i mellemtiden underrette bilejeren om den foretagne beslaglæggelse af personbilen og baggrunden herfor.

Vanvidskørsel med høj hastighed - bil beslaglagt - Vestmotorvejen, Bjæverskov - Køge

Kl. 01.24 blev en patrulje i en civil patruljebil overhalet af en meget hurtigtkørende personbil under kørsel i østlig retning på Vestmotorvejen ved Bjæverskov.

Personbilen kørte så hurtigt, at patruljebilen havde besvær med at følge efter, idet hastigheden var langt over 200 km/t. Politiet fulgte dog efter i et forsøg på at få personbilen standset, og under den fortsatte kørsel ad Køge Bugt Motorvejen i nordlig retning valgte føreren dog selv at standse ved Solrød S-afkørslen, da flere patruljer med blåt udrykningsblink var synlig for føreren.

Bag rattet i den hurtigtkørende personbil sad en ædru, 19-årig mand fra Frederiksberg, som blev sigtet for vanvidskørsel på grund af den høje hastighed. Hans førerret blev inddraget på stedet, og han blev samtidig gjort bekendt med, at hans personbil øjeblikkeligt blev beslaglagt med henblik på senere konfiskation på grund af mistanken om vanvidskørslen.

Den 19-årige accepterede beslaglæggelsen af bilen og kan nu forvente at blive indkaldt til et retsmøde, når sagen om vanvidskørslen og spørgsmålet om konfiskation af bilen skal afgøres.


Lørdag - søndag:

 

Hærværk på bibliotek - Skarridsøgade, Jyderup, Holbæk

Kl 18.57 kom der melding om, at fire-fem unge havde afskudt fyrværkeri inden for på biblioteket. Biblioteket er ubemandet og man kan få adgang ved hjælp af sit lånerkort. Der var ikke sket skader på stedet, men der var røgfyldt i bygningen, da patruljen kom frem. De unge var muligvis forsvundet gennem et vindue. Patruljen ledte efter dem i området, men uden held.

Kniv kastet ud af bil - Holbækmotorvejen, Roskilde

Kl 19.34 fik en hundepatrulje mistanke til en varevogn før af en 19-årig ung mand fra Høje-Taastrup. Kort før bilen standsede bemærkede politifolkene, at der blev kastet noget ud af vinduet i passagersiden. Det viste sig at være en kniv, og passageren i varebilen - en 16-årig dreng fra Høje Taastrup - erkendte, at kniven var hans. Han blev derfor sigtet for at have været i besiddelse af en kniv uden anerkendelsesværdigt formål. Da en del af førerens udsyn var begrænset af store papkasser, der stod på forsædet, blev han sigtet for overtrædelse af færdselsloven pga manglende udsyn.

Fyrværkeri - Høng, Kalundborg

Kl 20.59 var en patrulje forbi en ejendom i Høng efter et tip om, der skulle være ulovligt fyrværkeri på stedet. I et skur blev der fundet en skraldepose med 15 ulovlige og hjemmelavede kanonslag. Det blev en 21-årig mand på stedet sigtet for. Patruljen fortsatte med at interessere sig for sagen og efterforskningen førte også frem til en adresse i Ubby, hvor der blev fundet yderligere 13 ulovlige kanonslag, som ingen endnu er blevet sigtet for.

Påvirket bilist - Landevejen, Kirke-Såby, Lejre

Kl 21.15 standsede politiet en personbil ført af en 22-årig mand fra Roskilde, da der var mistanke om, at han var påvirket af euforiserende stoffer. Han erkendte, at han havde taget kokain. Han blev desuden også sigtet for at køre uden førerret. Han forklarede, at han havde lånt bilen af en kammerat. I bilen bev der desuden også fundet en joint samt en kniv. Den 22-årige blev derfor sigtet for besiddelse af begge dele.

Fyrværkeri - Ladegårdsparken, Holbæk

Kl 22.20 kørte politiet til Ladegårsparken, hvor der var melding om, at der blev skudt fyrværkeri af mod både personer og parkerede biler. I en bil på stedet traf politiet en 18-årig mand fra Regstrup, og i bilen blev der fundet seks bomberør, som politiet beslaglagde. Den 18-årige afviste, at fyrværkeriet skulle være hans.

Søndag (nytårsaftensdag) - mandag (nytårsdag):

 

Butikstyveri - Rådhusstræde, Køge

Kl. 11.13 anmeldte personalet i en materialistforretning, at en ung kvinde var blevet afsløret i at have undladt at betale for varer, som hun havde gemt under jakken, da hun ville forlade butikken.

Politiet sigtede efterfølgende en 15-årig pige fra Køge for butikstyveri af et glattejern og kosmetik til en samlet værdi af 210 kr., idet hun havde gemt varerne i sit tøj, da hun betalte for andre varer, inden hun forlod butikken. Pigens mor kom til stedet og overværede afhøringen af hende. De sociale myndigheder er også blevet underrettet om sagen.

Mandlig kunde blev voldelig - Over Bølgen, Greve

Kl. 14.16 slog personalet i et supermarked i indkøbscentret Waves alarm til politiet, idet en mandlig kunde var blevet truende i forbindelse med et betalingsspørgsmål ved kassen.

Det viste sig, at en strid om betaling for varer med en stor pengeseddel havde fået en mandlig kunde til være udadreagerende og truende, idet kunden havde skubbet til en 26-årig mandlig butiksansat, som havde forsøgt at mægle.

Kunden var gået truende frem mod den mandlige ansatte og havde i den forbindelse slået om sig med indkøbspose med varer, som havde ramt en gravid kvinde på 21 år. Hun var dog ifølge en undersøgelse på skadestuen sluppet uden behandlingskrævende skader.

Den voldelige kunde forlod forretningen inden politiets ankomst og forsøges nu identificeret ud fra f.eks. videoovervågning i indkøbscentret og supermarkedet samt ud fra følgende signalement: mand, mellemøstlig af udseende, 70-75 år, ca. 165 cm høj, spinkel af bygning, iført lys hue, mørk frakke, lys skjorte, pæne bukser og sorte sko.

Brand i sommerhus - Skovstien, Kårup Skov, Fårevejle St. - Odsherred

Kl. 17.33 slog en sommerhusejer alarm til brandvæsnet, da der var gået ild i udhænget på et sommerhus på Skovstien i Kårup Skov.

Brandvæsnet fik hurtigt slukket branden, der kun havde forårsaget mindre skader på sommerhusets udhæng. Ingen af personerne i sommerhuset var kommet til skade ved branden.

Politiet fik efterfølgende klarlagt, at en varmelampe, der var monteret på udhænget, havde været tændt og årsag til den mindre brand i udhænget på grund af varmeafgivelsen. En 63-årig mand fra Fårevejle St. blev anset som ansvarlig for brugen af varmelampen og derfor sigtet for uforsigtighed i forbindelse med dens brug. Han kan derfor forvente at få en bøde som afgørelse på sagen.

Brand i halmstak - Åvej, Ejby, Kirke-Hyllinge - Lejre

Kl. 17.39 modtog politiet oplysninger fra brandvæsnet om, at der var gået ild i en halmstak på Åvej. Ifølge brandvæsnet ville branden komme til at vare i nogen tid, så brandvæsnet holdt med branden i halmstakken i løbet af aftenen. Årsagen til branden var ifølge brandvæsnet ukendt, og der var ikke fare for, at branden kunne brede sig andet.
En time efter første anmeldelse fik politiet endnu et opkald om branden, som formodes at være i en ejendom i området, men politiet kunne straks berolige denne anmelder med oplysninger om sagens rette sammenhæng.

Grov vold mod to mænd - Nylandsvej, Køge

Kl. 18.41 rykkede politiet med flere patruljer ud til Nylandsvej i Køge efter en anmeldelse om, at to mænd var blevet overfaldet, og at den ene formentlig var blevet stukket med en kniv.

Patruljerne fik klarlagt, at to mænd på 30 og 36 år havde opholdt sig ved en personbil i den nordlige ende af Nylandsvej, da de var blevet opsøgt af tre mænd, som overfaldt begge med slag, ligesom den 30-årige også blev stukket med formentlig en kniv i det ene ben med alvorlig blødning til følge.

Begge mænd blev i tilkaldte ambulancer bragt til skadestuen til undersøgelse og for den 30-åriges vedkommende også behandling for alvorlige skader i benet.

De tre mistænkte mænd var alle flygtet fra stedet til fods i vestlig retning og blev af det ene offer beskrevet som:
A: Mand, ca. 180 cm høj, iført gråt joggingtøj
B: Mand, ca. 170 cm høj, med stort krøllet hår og iført sort tracksuit.
C: Mand, ca. 180 cm høj, spinkel af bygning, iført sort tøj og sort maskering.

Politiet foretog eftersøgning efter de mistænkte i området, men uden at finde dem, så politiet afventer nu muligheden for detaljeret afhøring af begge de overfaldne, mens resultaterne af de tekniske undersøgelser på gerningsstedet afventes.

I mellemtiden vil politiet gerne i kontakt med personer, der måtte havde set overfaldet og de tre mistænkte mænd i området. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Humanitær eftersøgning - Jyllinge - Roskilde

Kl. 21.05 bad personalet på et plejehjem i Jyllinge om assistance fra politiet til at lede efter en 85-årig kvindelig beboer, som havde været forsvundet siden kl. ca. 20.00. Hun har besvær med at finde rundt, og personalets egen eftersøgning efter hende havde været uden resultat.

Politiet iværksatte med flere patruljer en humanitær eftersøgning, der resulterede i, at den 85-årige kvinde blev fundet i livet kl. ca. 22.00 på Kirkebjergvej i Jyllinge. Da den savnede var noget kold efter opholdet udendørs, blev hun i en tilkaldt ambulance brag til kontrol og fornøden omsorg på skadestuen.

Færdselsuheld - Østre Ringvej, Ringsted

Kl. 21.36 havde en 28-årig kvinde fra Ringsted under kørsel ad Østre Ringvej i sydlig retning for sent opdaget, at der havde forsamlet sig en del vand under jernbanebroen. Hun mistede kontrollen over sin personbil og havnede i et buskads i den modsatte side af vejen.

Ingen øvrige trafikanter blev involveret i uheldet, og politiet underrettede efterfølgende vejmyndigheden om vandmasserne på vejen.

Brandundersøgelse - Krovænget, Borup - Køge

Kl. 22.01 var der udbrudt brand på et børneværelse, hvor en 2-årig dreng lå og sov, så både brandvæsnet og ambulancepersonale blev alarmeret.

Drengen var af forældrene på 29 og 30 år blev reddet ud fra værelset i live, men skulle kontrolleres for eventuel røgforgiftning på grund af påvirket vejrtrækning. Også forældrene skulle kontrolleres, da de lidt senere følte ubehag efter røgen på børneværelset, så alle tre blev kørt på skadestuen.

Branden på børneværelset blev hurtigt slukket, så der opstod kun minimal skade. De foreløbige undersøgelser tydede på, at en gulvventilator kunne være årsagen til brandens opståen på børneværelset.

Narkobilist med narko - Agervang, Holbæk

Kl. 22.27 blev en 21-årig mand fra Hvalsø anholdt i forbindelse med en sigtelse for narkokørsel i en personbil, som han førte ad Agervang i Holbæk. Politiet kunne nemlig mistænke ham for at have indtaget både kokain og hash inden kørslen.

Efter anholdelsen fandt politiet den 21-årige i besiddelse af tre små poser, der indeholdt godt to gram kokain, som blev beslaglagt som bevis i en sag om overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Den 21-årige blev løsladt efter afhøring til sagerne og udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Brandundersøgelse - Agervang, Holbæk

Kl. 00.16 rykkede brandvæsnet og politiet ud til et garageanlæg i Agervang efter en anmeldelse om, at der var opstået ildebrand i en garage i et garageanlæg med adskillige garage.

Flere garagebrugere fik fjernet deres køretøjer fra det lukkede garageanlæg, idet brandvæsnet indledningsvist havde besvær med at begrænse branden til en enkelt garage i enden af garageanlægget.

Efter knap tre timer lykkedes brandvæsnet at få slukket branden, der havde ramt flere garager. Ingen personer var kommet til skade ved branden.

Politiet skal nu undersøge garageanlægget for at få klarlagt årsagen til brandens opståen. Herunder kunne politiet konstatere sammen med vidner i området, at der forud for brandens opståen var affyret en del fyrværkeri. Eventuel videoovervågning i området vil også indgå i politiets efterforskning for at få klarlagt brandårsagen, herunder om fyrværkeri kan være en medvirkende årsag.

Spirituskørsel - Læskovvej, Bjæverskov - Køge

Kl. 00.52 anholdt og sigtede politiet en 38-årig mand fra Bjæverskov for spirituskørsel i en personbil, som han førte ad Læskovvej i sydlig retning i Bjæverskov. Den 38-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Færdselsuheld - Ringstedvej, Roskilde

Kl. 01.34 anmeldte en 60-årig kvinde fra Kalundborg, at hun under kørsel ad Ringstedvej mod syd i den sydlige del af Roskilde by var blevet påkørt af en anden personbil, hvis fører ikke havde standset, men kørt fra stedet uden at give sig til kende.

Politiet kunne konstatere, at ingen var kommet til skade ved uheldet, der kun havde medført mindre skader på hendes bil.

Modpartens kunne identificeres ud fra relevante oplysninger, så politiet fik efterfølgende i resterne af en nytårsfest i Borup kontakt til en 23-årig mand fra Borup, der som bilejer kunne mistænkes for at have været fører af den involverede personbil.

Politiet har optaget rapport om uheldet for at få klarlagt de nærmere omstændigheder ved uheldet og endelig identifikation af føreren af den flygtede bilist.

Hærværk mod vindue - Jepper Åkjærsvej, Benløse, Ringsted

Kl. 02.55 anmeldte en 47-årig mand fra Ringsted, at et vindue netop var blevet knust på bopælen, efter at en sten var kastet gennem ruden. Et familiemedlem var fulgt efter to personer, som måske kunne mistænkes for at stå bag hærværket.

Politiet fik herefter ved Nørretorv i Ringsted kontakt til to 21-årige mænd fra Ringsted, som politiet fandt grundlag for at sigte for hærværk ved at kaste sten mod den 47-åriges vindue.

Begge sigtede nægtede sig skyldige i sigtelsen, men politiet har optaget rapport om hærværket for at efterforske grundlaget for mistanken mod de to sigtede.

Mand overfaldet efter påtale for kanonslag - Greve Strandvej, Greve

Kl. 03.49 rykkede politiet ud til området ved en parkering på Greve Strandvej, efter at en 26-årig mand fra Greve var blevet overfaldet.

Han var kort forinden gået hen til en gruppe af unge mænd, der kastede med og affyrede kanonslag i området, for at få stoppet det.

En ung mand, ca. 170 cm høj, iført hvid dunjakke, blev aggressiv og sparkede den 26-årige, så han faldt omkuld og pådrag sig mindre skader. Den aggressive, unge mand forsvandt efterfølgende i sydlig retning ad Greve Strandvej mod Mosede Fort.

Politiet har nu optaget rapport om vold mod den 26-årige og forsøger at få identificeret gruppen af unge mænd, herunder især den aggressive unge mand.

Ordensbekendtgørelsen mv. - Solrød Center, Solrød Strand

Kl. 05.44 var en patrulje i færd med at løse en politiopgave ved Solrød S-station, hvor der havde været lidt uorden.

En spirituspåvirket mand ønskede at give sin mening om det tilstedeværende politipersonale, som han kaldte for "idioter". Manden havde også besvær med at forlade området trods påbud herom fra politiet, som til sidst så sig nødsaget til at frihedsberøve ham for at få skabt ro i området.

Den frihedsberøvede ønskede indledningsvist ikke at oplyse noget om sin identitet, men han blev dog identificeret som en 22-årig mand fra Solrød Strand, der blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen med baggrund i adfærden over for politiet. Han kan således forvente at modtage en bøde i sin digitale postkasse som afslutning på sagen.

 

 

Mandag (nytårsdag) - tirsdag:

 

Forulykket bil lå på taget - Holbækmotorvejen, Roskilde

Kl. 07.01 modtog politiet en anmeldelse fra en borger om, at en personbil var forulykket og lå på taget i rabatten ved Holbækmotorvejen. Bilen var kommet kørende ad Holbækmotorvejen i vestgående retning, da føreren kom for tæt på autoværnet, hvorfor han kontrastyrede og endte i grøften ved nødsporet, hvor bilen påkørte en vold med det resultat, at bilen rullede rundt og havnede på taget. Føreren i bilen - en 23-årig mand fra Ugerløse - var sluppet fra uheldet uden skader. Han var påvirket af spiritus, og han blev derfor sigtet for spirituskørsel og var anholdt, mens han fik udtaget en blodprøve. Manden kan forvente at høre nærmere fra politiet i forhold til sagen på et senere tidspunkt.

Hærværk - Møllebjerg, Solrød

Kl. 14.05 modtog politiet en anmeldelse om, at der var forøvet hærværk på et skur på en skole. Det er politiets formodning, at hærværket er sket ved, at der er blevet antændt hjemmelavet fyrværkeri. Sprængningen af det formodede fyrværkeri har været så kraftig, at et halvtag har løftet sig og fået flere store huller og et hegn har fået store skader, ligesom der i væggene ved skuret sad flere store metalstykker og der lå metalstykker rundt omkring i skolegården. Desuden var en større rude ind til hovedbygningen blevet knust og flere tagsten på bygningen er ødelagte. Skadernes omfang viser, at der er tale om en kraftig - og dermed en meget farlig - sprængning.

Politiet vil gerne i kontakt med personer, som har oplysninger, der kan have relation til hærværket på skolens bygning. Kontakt politiet på telefon 114, hvis du har oplysninger i sagen.

Bilbrand - Gersagerparken, Greve

Kl. 16.30 modtog politiet en anmeldelse om brand i en bil og kraftig røgudvikling fra stedet. Brandvæsen og politiet kom frem til stedet, hvor den brændende bil holdt parkeret og fik slukket branden. Bilen var brandskadet og flere ruder var knust. Årsagen til branden i bilen er ukendt, og bilen skal nu undersøges af politiets teknikere, som skal forsøge at fastslå årsagen til branden, herunder om branden kan være blevet påsat, eller om den skyldes en teknisk fejl på bilen.

Narkokørsel - Bredgade, Kalundborg

Kl. 20.05 standsede en patrulje en bil, som kom kørende ad Bredgade i vestlig retning, uagtet at kvinden - en 25-årig kvinde fra Kalundborg - var påvirket af narkotika, hvilket patruljebilens narkometer bekræftede, da det gav udslag for kokain og cannabis. Den 25-årige kvinde blev sigtet og anholdt. Hun fik udtaget en blodprøve, hvorefter hun blev løsladt. Hun kan forvente at høre nærmere fra poltiet.

Brand i juletræ - Oddenvej, Odsherred

Kl. 20.38 indløb et alarmopkald om, at der var gået ild i en juletræ. Politiet og brandvæsnet kom frem til adressen og fik slukket branden med en pulverslukker. Branden var opstået i forbindelse med, at husets beboere - et ægte par i 70'erne - havde tændt levende lys i juletræet, som havde antændt træet. Branden forårsagede skader på loftsbrædder og tapetet samt et tæppe og et lampeudtag. Ejerne af huset blev eksponeret for røg og fik forbrændinger på hænderne i forbindelse med, at de forsøgte at slukket branden ved at hælde vand på juletræet. Husets beboere blev sendt til behandling på sygehuset.

Fyrværkeri affyret mod politiet - Digehuset - Greve

Kl. 21.13 i forbindelse med patruljering i bebyggelsen Askerød blev en politipatrulje beskudt med fyrværkeri. Gerningsmanden affyrede bomberør mod patruljen på en afstand på 10-15 meter, og betjentene undgik at blive ramt, da de søgte tilflugt i patruljebilen.

Gerningsmanden beskrives som mand, ikke etnisk dansk, 180-185 cm høj og iført en rød dunjakke.

Politiet vil gerne høre fra personer, som ved hvem gerningsmanden er. Kontakt os på telefon 114, hvis du har oplysninger i sagen.

Narkokørsel - Hundige Centervej - Greve

Kl. 01.54 blev en 27-årig mand fra Stenløse sigtet for kørsel i narkotikapåvirket tilstand, da han kom kørende ad Hundige Centervej i sydlig retning, uagtet at han var påvirket af euforiserende stoffer. Desuden blev manden sigtet for kørsel uden førerret. Manden blev anholdt og fik udtaget en blodprøve til sagen, hvorefter han blev løsladt. Han kan forvente at høre nærmere i forhold til de ting, han er sigtet for på et senere tidspunkt.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

30. august 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 30. august 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 29. august 2024 kl. 07.00 til 30. august 2024 kl. 07.00.

29. august 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 29. august 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 28. august 2024 kl. 07.00 til 29. august 2024 kl. 07.00.

28. august 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 28. august 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 27. august 2024 kl. 07.00 til 28. august 2024 kl. 07.00.