Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

22. august 2024 09:13

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 22. august 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 21. august 2024 kl. 07.00 til 22. august 2024 kl. 07.00.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

 

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Agervænget, Gadstrup, Roskilde
Gængehaven, Karlslunde, Greve
Søvej, Borup, Køge

 

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Trekanten, Gørslev, Køge

 

Tyveri fra køretøjer:

Ingen

Kørte fra færdselsuheld - Køge Bugt Motorvejen, Køge

Kl 07.30 fik politiet melding om et mindre færdselsuheld. Ved afkørslen til Herfølge kørte en 22-årig mand fra Storkøbenhavn så tæt på en anden bilist, at han ridsede dennes bil ned langs hele siden. Den 22-årige fortsatte kørslen i sin varebil, til trods for at føreren af den anden bil gav tegn til ham om at stoppe.
En politipatrulje lå i nærheden og fik indhentet den 22-årige og bragt ham til standsning. Han blev efterfølgende sigtet for ikke at have overholdt sine forpligtelser som involveret i et færdselsuheld.

 

Indespærret af vejarbejde - Havdrup, Solrød

Kl 08.03 blev politiet kontaktet af en beboer i Havdrup, der fortalte at et helt villakvarter var blevet spærret inde på grund af et større vejarbejde i området. Politiets indsatsleder kørte til stedet og konstaterede, at skiltningen ikke var i orden og at det var korrekt at flere husstande ikke havde mulighed for at køre ude af området. Beboerne var desuden ikke blevet varslet på forhånd. Det betød samtidigt, at redningskøretøjer heller ikke kunne komme ind i området, hvis behovet skulle opstå. På den baggrund blev det besluttet at alt arbejdet skulle standses med det samme og at kommunen skulle foretage sig det fornødne over for asfaltfirmaet for at få tingene bragt i orden.

 

Påvirket bilist - Holbækvej, Kalundborg

Kl 08.06 standser en patrulje en bil ført af en 39-årig lokal mand på mistanke om, at han var påvirket af stoffer. Det erkendte han da også at være. Han blev medtaget til udtagning af blodprøve. Manden var desuden frakendt førerretten.

 

Myndigheder på kontrol - Holbæk

Kl 11.30 tog politiet sammen med Skattestyrelsen og Holbæk Kommune på kontrolbesøg i tre forskellige frisørsaloner i Holbæk. Formålet var blandt andet at undersøge mulige uregelmæssigheder ift indtjening, ansættelsesforhold mm. For politiets vedkommende blev det til en enkelt sag om besiddelse af dopingmidler, da der i den ene salon blev fundet 11 ampuller med testosteron, som ejeren af stedet nu bliver sigtet for.

 

Ung butikstyv - Roskildevænget, Roskilde

Kl 13.48 blev politiet tilkaldt til et supermarked, der stod med en kun 14-årig dreng fra Roskilde, der var taget for butikstyveri. Han havde taget en is og en proteindrik. Drikken havde han scannet ind via scan & go, men isen havde han skjult i sin taske. Det bemærkede en medarbejder. Drengen erkendte tyveriet. Familien blev underrettet og kommunen blev samtidigt orienteret om sagen.

 

Hastighed - Roskildevej, Benløse, Ringsted

Kl 15.55 var færdselspolitiet ude med laseren. En 20-årig rumænsk mand blev målt til i en varevogn at køre med 97 km/t i en byzone. Manden, der var udenlandsk statsborger, blev derfor taget med til politistationen for at betale en straksbøde på 5900 kroner. Han kan nu se frem til en frakendelse af kørekortet.

 

Bordelkontrol - Kalundborg

Kl 16.50 var politiets udlændingeafdeling på besøg på en massageklinik i Kalundborg. På stedet blev truffet to spanske kvinder. Der blev ikke fundet forhold af interesse for politiet. 

 

Våben og narko - Gymnasievej, Køge

Kl 19.04 standser en patrulje en bil ført af en 18-årig ung mand fra Køge. En gennemgang af bilen viste, at der i midterkonsollen lå en mindre mængde kokain, som den 18-årige erkendte var hans. Men samtidigt blev der også fundet en machete og en peberspray i bilen og på den baggrund blev manden sigtet for overtrædelse af våbenloven. En narkometertest viste samtidigt, at den 18-årige var påvirket af kokain.

 

Hastighed - Køge Bugt Motorvejen, Køge

Kl 20.35 standsede færdselspolitiet en 27-årig mand fra Køge, der blev målt til at køre 166 km/t på motorvejen, hvor der kun er tilladt 110 km/t. Desuden kørte han over for rødt lys ved Mosede Landevej, hvor han var tæt på at påkøre en anden bilist. Hastighedsovertrædelsen var nok til en betinget frakendelse, men at køre over for rødt udløste det tredje klip inden for tre år. Derfor står manden samlet til en ubetinget frakendelse af kørekortet.

 

Drabsforsøg - Kildehuset, Greve

Kl 21.22 blev politiet tilkaldt til et slagsmål mellem to mænd. Det viste sig, at en 32-årig mand under et skænderi var blevet stukket i halsen. Manden blev i kritisk tilstand bragt til operation på sygehuset. Han meldes torsdag morgen uden for livsfare.
Midt- og Vestsjællands Politi påbegyndte en større efterforskning i sagen med afhøring af vidner, afsøgning med hunde og indsamling af overvågning. På den baggrund fik politiet mistanke til en 32-årig mand fra Greve, der kort efter kl 23 blev fundet og anholdt i Glostrup. Politiets efterforskning fortsætter i et forsøg på at fastlægge motivet til knivstikkeriet, der ikke vurderes til at have nogen tilknytning til konflikter i bandemiljøet.

 

Fund af hash - Greve Centervej, Greve

Kl 00.28 gav en politipatrulje tegn til at en personbil skulle standse, men det ignorerede føreren i første omgang. Kort efter standsede føreren dog og stak af fra bilen. I bilen var to passagerer, hvoraf der på den ene blev fundet en mindre mængde hash.

 

Melding om brand - Snekkevej, Jyllinge

Kl 02.41 kørte politi og brandvæsen til melding om røgudvikling fra en villa i Jyllinge. Røgen kom fra husets børneværelse. Røgalarmerne vækkede familien, der selv kom ud af huset i sikkerhed. Det viste sig efterfølgende, at der ikke havde været brand men alene røgudvikling fra en stikkontakt på værelset. En ambulance blev tilkaldt for at efterse familien for mulig røgforgiftning.

Mistænkeligt forhold - Gadstrup

Politiet har i det seneste døgn modtaget flere anmeldelser om en mand, der forsøger at komme ind i folks huse.
I Gadstrup har en mand oplyst, at den ukendte person natten til onsdag var gået ind i hans hus. Han blev opmærksom på det uønskede besøg, da han om morgenen så, at hans hoveddør stod åben. På overvågning kunne han se manden gå omkring i huset, men det usikkert om der stjålet noget.
Også en anden beboer i Gastrup kunne på sin overvågning se en mand, er i nattens løb havde været inde i hans have. Han var gået frem til bagdøren men vendte om, da han så at der var overvågning på stedet.

En tredje beboer i Gadstrup opdagede kl 04.00 natten til onsdag, at manden var gået ind gennem hendes ulåste hoveddør. Hun konfronterede ham, hvilket fik ham til at stikke af. Hun løb dog efter, men han forsvandt omkring et nedlagt gartneri i området.
En fjerde beboer kunne onsdag formiddag se på sin overvågning, at der havde været en ukendt person inde i hendes garage.
Slutteligt fik politiet torsdag morgen melding om, at en beboer i Havdrup kl 05 havde fået besked om, at hendes overvågningssystem havde registreret en mand, der gik hen til huset og tog i hoveddøren, hvorefter han forlod stedet.
Politiet er opmærksomme på manden og vil nu forsøge ved hjælp af det modtagne overvågningsmateriale at identificere, hvem han er. Samtidigt opfordrer vi beboere i området til at sikre, at deres døre og vinduer er ordentligt sikret, når de går i seng.



 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

13. september 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 13. september 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 12. september 2024 kl. 07.00 til 13. september 2024 kl. 07.00.

12. september 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 12. september 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 11. september 2024 kl. 07.00 til 12. september 2024 kl. 07.00.

11. september 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 11. september 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 10. september 2024 kl. 07.00 til 11. september 2024 kl. 07.00.