Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

24. september 2024 10:14

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 24. september 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 23. september 2024 kl. 07.00 til 24. september 2024 kl. 07.00.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Engparken, Karlslunde

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Birkevænget, Klint, Nykøbing Sj.

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Maglegårdsvej, Roskilde

Tyveri fra køretøjer:

Torndysse, Gundsømagle, Roskilde

Tyveri af ladcykel og cykelcomputere - Roskilde/Lejre

Mandag formiddag kørte lokalbetjente til Hyrdehøjskoven, hvor en borger havde fundet en taske som indeholdt indbrudsværktøj og mulige tyvekoster. Borgeren havde fundet cykelcomputere og et batteri til el-værktøj, som han tog med hjem og ringede til politiet.

På en bænk i Hyrdehøj fandt betjentene en større taske, som de genkendte, da den tilhørte en gammel kending, de havde haft fat i ugen før. Politiet kørte hjem til den mistænke, en 29-årig mand fra Lejre kommune, som nægtede at have været ude på rov.

På hans adresse fandt betjentene en ladcykel, som viste sig at være stjålet fra Rønnebærparken i Roskilde for halvanden uge siden. Ejeren blev meget begejstret, da hun fik sin ladcykel tilbage. Politiet undersøger nu, hvor de ting som blev fundet i tasken er stjålet fra. Den 29-årige kan forvente at høre mere fra politiet senere.

Fart, hash og penge - Køge Bugt Motorvejen, Greve

Kl.10.20 kørte en 31-årig mand fra Slagelse alt for stærkt på Køge Bugt Motorvejen ved Greve, hvor han af politiets videobil målt til at køre 143 km/t, selvom den højeste tilladte hastighed på stedet er 110 km/t. Bilisten blev testet positiv for hash med narkometeret, så han blev sigtet og anholdt for at få udtaget en blodprøve. Ved en visitation blev den anholdte mand fundet i besiddelse af et større kontantbeløb, og da han havde omfattende gæld til politiet for ubetalte bøde, blev størstedelen af pengene taget fra ham som inddrivelse af gæld. Han fik kun lov at beholde et takstmæssigt beløb til resten af måneden.

Efter blodprøveudtagelsen blev han løsladt, og nu afventer resultatet af blodprøven, hvorefter han vil høre mere i sin sag.

Færdselsuheld ved svingning - Bjergesøvej/Dragsmøllevej, Hørve - Odsherred

Kl. 13.02 skete et sammenstød i et kryds, da en 25-årig mand fra Vestegnen bremsede op for at svinge til venstre. Begge bilister kørte mod nordvest, men den 74-årige kvinde fra Odsherred, der kørte bag den 25-årige, overså opbremsningen og kørte op bag i hans bil. Ingen personer kom noget alvorligt til, men begge blev tilset i ambulance.

Narkokørsel i frakendelsestiden - Ringstedvej, Mørkøv - Holbæk

Kl. 14.45 sigtede og anholdt en patrulje en 35-årig mand fra Jyderup, som kørte påvirket og var frakendt kørekortet. En narkometertest viste positiv for euforiserende stoffer, så han fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Han erkendte sigtelserne og vil senere få besked om resultatet af blodprøveanalysen.

Pige stjal i make-up - Rådhusstræde, Køge

Kl. 14.55 tilbageholdt en butiksdetektiv tre unge piger, som var mistænkt for at stjæle make-up for 305 kr. i Normal i Køge. Pigerne var alle under 15 år, så deres forældre blev tilkaldt. En 14-årig pige fra Solrød påtog sig ansvaret for tyveriet, og politiet kunne ikke fastslå, at de andre havde haft en rolle i sagen. Pigen er under den kriminelle lavalder, og hun kan derfor ikke sigtes for butikstyveri, men de sociale myndigheder blev underrettet.

Narkokørsel - Køgevej, Ringsted

kl. 20.31 kørte en 20-årig mand fra Frederiksberg på Køgevej, hvor han blev stoppet i et rutinetjek. Han havde aldrig taget kørekort og var påvirket af hash, så han blev anholdt for at få udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt.

Uheld i lyskryds - Godsvej/Eriksmindevej, Greve

kl. 22.37 skete et uheld i et lyskryds i Greve, da to bilister mødtes i krydset. En 20-årig mand fra Greve kørte lige ud mod øst, og en 19-årig mand fra Greve kørte lige ud i krydset mod nord. Den 20-årige mand viste sig at være frakendt kørekort og blev testet positiv for hash i en narkometertest. Han blev anholdt for at få udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Begge bilister mente, at de havde grønt i hver deres retning, men politiet optog rapport og undersøger nu, hvem der kan stilles til ansvar for sammenstødet. Nu afventer resultatet af blodprøveanalysen, og senere vil parterne høre mere fra politiet i sagen.

Påvirket bilist - Kirkevangen, Gørlev - Kalundborg

Kl. 00.20 kørte en 29-årig mand fra Kalundborg påvirket i en firmabil. Han blev testet positiv i en narkometertest, som viste positiv for kokain og hash, og han havde desuden en alkoholpromille over 0,5. Den 29-årige er frakendt førerretten helt frem til 2032 på grund af flere sager om kørsel i påvirket tilstand. Han blev sigtet, anholdt og taget med til en blodprøveudtagelsen, hvorefter han blev løsladt. Politiet sikrede bilnøglen, som skal udleveres til firmaet.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

26. september 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 26. september 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 25. september 2024 kl. 07.00 til 26. september 2024 kl. 07.00.

25. september 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 25. september 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 24. september 2024 kl. 07.00 til 25. september 2024 kl. 07.00.

23. september 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 23. september 2024

Læs uddraget af weekendens hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 20. september 2024 kl. 07.00 til 23. september 2024 kl. 07.00.